Cautare

4444 de rezultate pentru "caz" (5.13 secunde)
Tocmai aceasta "calitate speciala" a persoanelor din acest caz a incurcat si mai mult itele. ... Deputatul Alexandru Mazare ne-a marturisit, la randul sau, ca nu are cunostinta despre un astfel de dosar si ca nici un anchetator nu l-a intrebat nimic despre acest caz.
Care va fi rolul autoritatilor nationale de reglementare Ca si in cadrul actualelor reglementari privind serviciile de roaming, autoritatile nationale de reglementare vor monitoriza si verifica daca operatorii de telefonie mobila respecta noile norme si vor lua masuri in caz contrar.
Incercare de tergiversare In replica, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat ieri ca cererea de perchezitie a caselor lui Adrian Nastase este pasata ca o minge de ping-pong intre Ministerul Justitiei si presedintele Camerei, intr-un "circ" care demonstreaza incercarea clara de tergiversare a anchetei in acest caz.
In acest caz, desi Germania pare sa fie privilegiata, ea este, de fapt, daca ne luam strict dupa cifre, discriminata negativ in fata tarilor mai mici. ... Sau, in orice caz, nascut pe frictiunea istorica dintre catolicism si protestantism.
- Poti sa-mi relatezi un "caz" deosebit din viata ta de gazetar despre care ai dori sa scrii oricand un roman ? ... - Nu exista un caz anume.
In cel mai bun caz scapi fara sa te ia nimeni la ochi doar cu o recolta slabuta de like-uri. In cel mai rau caz sfarsesti ca Justine Sacco, a carei poveste e spusa de Jon Ronson intr-un articol deja legendar devenit intre timp best seller.
Dupa o tentativa politicoasa de a refuza dialogul pe tema acuzatiilor pe care Ciuvica le-a aruncat pe piata, Mircea Basescu a acceptat, pe jumatate convins, sa palavrageasca "la o barfa si o cafea..., dar in nici un caz un interviu".
Ar fi vorba in acest caz de a fi atat de inteligenti, precum Hipocrate, incat sa stim sa interpretam aceste semnale, avertismente in folosul nostru.
In acest caz era deasupra vantului stratosferic numit "jet-stream", iar deplasarea sa mai lenta putea sa apara ca "stationara", pe o perioada scurta.
In acest caz, pe langa Joe McMoneagle a participat si clarvazatorul Tom Nance, folosind o tehnica diferita. In acest caz, Joe a descris o nava militara, asupra careia s-a abatut teroarea cauzata de un soi de energie foarte puternica.
Totusi, CEDO a acceptat restrangerea unor drepturi si libertati, daca este necesara intr-o societate democratica, notiunea de necesar implicand existenta unei nevoi sociale presante, care urmeaza a fi evaluata de la caz la caz.
- Urmatorul caz s-a petrecut in Simferopol, in Crimeea, Ucraina. ... - Urmatorul caz este unul dintre cele mai cunoscute si mediatizate din fosta URSS din anii 1989-1990.
Purtatorul de cuvant al institutiei la care este angajata a refuzat cu indarjire sa dea vreun amanunt despre situatia ei, mergand pe linia impusa de Senat in acest caz incredibil:
Peste o luna, Mary Lynn a trebuit sa-l cheme pe Arhanghelul Mihail intr-un alt caz de obiecte pierdute! ... Ca si in primul caz, toate lucrurile erau neatinse si nu lipsea nimic.
Un alt caz din Bulgaria s-a petrecut pe 17 decembrie 1989. ... Un alt caz este din Croatia, care la ora intamplarii era inca parte a Iugoslaviei.
Un caz de rapire din Romania (Autor : DAN D. FARCAS) Rapirile OZN efectuate de extraterestri reprezinta un domeniu controversat, chiar si printre ufologii cu state de vechime.
Intr-un caz particular, din noaptea de 30/31 martie 1993, numit "incidentul Cosford", 24 ofiteri de politie au urmarit cel putin un obiect, de-a lungul a sase comitate din Marea Britanie.
Primarul localitatii Rast, Iulian Silisteanu, a declarat ca ar fi de dorit ca autoritatile sa aleaga cea de-a doua varianta, caz in care noua localitate s-ar intinde pe 216 hectare.
In acest caz, actiunea CSM ar constitui un grav atentat la adresa libertatii de opinie, garantata de Constitutie si de Tratatele Uniunii Europene. ... In caz afirmativ, vom retrage de indata prezenta sesizare, cu deosebita rugaminte de a ne accepta cele mai sincere regrete.
Unele dintre fisierele mai vechi au fost facute disponibile la Arhivele Nationale si cercetatori, cum ar fi Georgina Bruni sau Timothy Good, au folosit legea libertatii de informare (Freedom of Information Act) pentru a obtine cateva documente de importante, cum ar fi dosarul celui mai cunoscut caz OZN din Marea Britanie, incidentul din Padurea Rendlesham.
google-analytics.com