Cautare

5049 de rezultate pentru "22" (1.74 secunde)
Am luat 22%. ßi sigur ca ar fi fost posibil chiar sa ajung in turul 2 cu Iliescu, ceea ce ar fi fost interesant.
Potrivit legislatiei europene, salariile reprezentantilor statelor UE in Parlamentul European sunt platite de parlamentele nationale. In Romania situatia este destul de confuza pe aceasta problema.
Grosul contractelor semnate de un democrat, adjudecate de pesedisti Intr-o singura zi, pe 22 septembrie 2006, directorul DADL a incheiat nu mai putin de 12 contracte de achizitii servicii prin negociere directa, fara licitatie, in valoare totala de peste 24 miliarde lei (fara TVA).
Parlamentarii au continuat discutiile politice si contestarea numararii voturilor, Gheorghe Funar acuzandu-l pe presedintele de sedinta ca a invatat "vreo tehnica de clonare", astfel ca in loc de doua abtineri a numarat 22.
In final, proiectul de hotarare a trecut la limita, cu numai 22 de voturi pentru, sapte impotriva si opt abtineri.
In final, proiectul de hotarare a trecut la limita, cu numai 22 de voturi pentru, sapte impotriva si opt abtineri.
Masura este reglementata prin ordinul ministrului finantelor publice nr. 200/22 noiembrie 2006, ce urmeaza sa fie publicat in curand in Monitorul Oficial.
"Eu ma bazez pe constiinta oamenilor, pe acesti 2 ani in care realizarile noastre fantastice au fost acelea sa ne invartim in jurul lui 18-22%, cand crescand putin, cand scazand mai mult.
Alegerile locale partiale pentru Primaria comunei Firtanesti au dizlocat in zona foarte multe forte de campanie ale partidelor politice. Doua saptamini de campanie au umplut strazile din localitate de masini si oameni care au incercat sa-i convinga pe alegatori care este cel mai bun candidat pentru functia de primar.
Liberalii sint convinsi ca Guvernul Tariceanu nu va cadea, cel putin nu in acest an. Asta pentru ca, spun aceiasi penelisti, consevatorii, desi au iesit de la guvernare, sint constienti ca in momentul de fata mai sint foarte multe lucruri importante care trebuie facute inainte de momentul aderarii.
Deputatul liberalul Emil Strunga a atacat ieri, in termeni foarte duri, partidul liberal-democratilor, neinregistrat inca, si pe liderul sau. In acest sens, vicepresedintele filialei locale a PNL a declarat ca Partidul Liberal Democrat (PLD) este un partid teleghidat, iar initiatorul lui, Theodor Stolojan, este un simplu “pion otravit”.
Liderul local al PSD Galati, deputatul Dan Nica, a facut o radiografie a guvernarii Romaniei de catre actuala Putere vazuta din dreptul Opozitiei.
Probabil se va situa in sondaje undeva intre 15 si 22 de procente”, a explicat Pacuraru. Senatorul a tinut sa sublinieze ca PNL nu are nevoie de un lider dupa modelul Basescu-Becali.
Vestea buna de la Casa de Pensii Constanta o reprezinta infiintarea, la Medgidia, de la 1 ianuarie, a unei filiale locale, la care vor fi arondate 22 de localitati din zona respectiva - un municipiu, doua orase, iar restul comune.
Naveta Discovery si echipajul sau, format dintr-o femeie si sase barbati, ar trebui sa aterizeze la centrul spatial Kennedy, in Florida, pe 22 decembrie, la ora 19:56 GMT, la capatul unei misiuni de 13 zile pe orbita.
Senatorul liberal Paul Pacuraru considera ca scandalul aparut in Parlament in momentul prezentarii raportului Tismaneanu de catre presedintele Basescu se datoreaza faptului ca subiectul “regimul comunist din Romania” a fost abordat intr-un mod unilateral.
Legea urmeaza a fi discutata la 22 ianuarie. ... Este prevazuta data de 22 ianuarie pentru abordarea acesteia in comisie", a declarat Melescanu.
Potrivit sursei citate, din cele 34.590 de persoane cu drept de vot din cele trei localitati harghitene 22.061 si-au exprimat opinia in timpul referendumului, ceea ce reprezinta 63,78%.
"Desi, in mod curent, ne aflam intr-o perioada de bilant, in urma interventiei directe a presedintelui Consiliului Judetean Gorj la guvern, prin HG 1.823/22.12.2006, judetului nostru i-au fost repartizate 2.580 de mii de lei, sume defalcate din TVA, din fondul de rezerva bugetara la dispozitia guvernului pe anul 2006".
Declaratiile de avere si de interese actualizate de premierul Calin Popescu-Tariceanu la finalul anului trecut inregistreaza cateva modificari fata de cele completate cu sapte luni in urma.
google-analytics.com