Cautare

5049 de rezultate pentru "22" (4.49 secunde)
Fara a face dovada ca restanta pe care o invoca a fost adusa la cunostinta clientului, fara a proba macar existenta acelei facturi, fara a tine cont ca ora 22.00 nu este tocmai potrivita sa bata in poarta omului, zdrahonii Distrigaz Sud isi duc misiunea la capat.
Potrivit cercetarii sociologice, Alianta DA intruneste in prezent 45% dintre intentiile de vot, urmata de PSD cu 22% din voturi.
El a precizat ca pentru aceasta intalnire Raicu a solicitat repartizarea unei sali corespunzatoare, numarul participantilor fiind de 22 de persoane straine si 8 persoane romane, asigurarea translatiei simultane in limba engleza si oferirea unor cadouri simbolice.
Din totalul plingerilor, 66 au fost adresate direct catre CJ, alte 22 sosind dupa ce diversi cetateni si-au spus pasul in fata presedintelui tarii sau prefectului judetului.
Partidul lui Dan Voiculescu a depus ieri, la Camera Deputatilor, o motiune simpla intitulata "Autonomia teritoriala solicitata de vicepremierul Markó Béla sfideaza Constitutia Romaniei", care este semnata de 57 de deputati, dintre care 17 de la PC, 14 de la PSD, 22 de la PRM si patru independenti.
El a mai propus o lege prin care programul de liniste publica sa fie 24 de ore din 24, ca in Uniunea Europeana, si nu doar intre orele 22.00 si 8.00, iar amenzile pentru cetatenii turbulenti sa porneasca de la zece milioane de lei in sus.
Pe de alta parte, mai putin de un sfert (22,3%) apreciaza ca seful statului "si-a facut datoria fata de romani - acum romanii traiesc mai bine", dar 7 din 10 romani resping aceasta afirmatie (69,8%).
Anul acesta, incasarile au fost si mai slabe, de doar 22 miliarde, reusindu-se totusi obtinerea unui profit de 3,8 miliarde lei.
Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, aproape jumatate dintre alegatori ar vota cu Alianta Dreptate si Adevar, potrivit unui sondaj de opinie realizat de Biroul de Cercetari Sociale, dat publicitatii ieri, iar PSD ar obtine doar 22% din voturi.
Delegatia Permanenta a PNL a adoptat strategia politica a partidului pentru perioada urmatoare, care prevede mentinerea Aliantei D.A., a respins ideea alegerilor anticipate si a decis ca formatiunea liberala sa abandoneze atitudinea defensiva si sa devina un partid al initiativei politice, in vederea castigarii alegerilor europene si locale.
Lupta pentru mentinerea in functie a primarului din comuna doljeana Intorsura devine din ce in ce mai apriga. In timp ce organizarea scrutinului pentru demiterea edilului-sef pare din ce in ce mai aproape, reprezentantii PNL sustin ca o mare parte din semnaturile pentru referendum nu sunt valabile.
Chiar nu au gasit, din 22 de milioane de romani, pe cineva potrivit?", a declarat pentru "Replica" deputatul Eserghep. Potrivit alesului constantean, aceasta a fost dovada clara ca Romania nu este capabila sa se descurce in politica europeana, iar clasa politica romaneasca este sub orice critica.
Din acest moment, grava tulburare adusa de iresponsabilitatea unor lideri politici ai PNL, PD si PC, dar si de cei 22 de consilieri judeteni care au refuzat sa se prezinte la sedinte a luat sfarsit", a spus Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean si al PSD Vrancea.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, deputatul Dan Nica, sustine ca suma alocata in proiectul de buget pentru 2007 pentru Coridorul european IV este de 1% din valoarea totala si permite finalizarea acestei autostrazi in 100 de ani.
despre Iorgovan grobianul si mitocanul de Geoana "Uitati, maine, un grup de douazeci si ceva de parlamentari PSD isi va anunta demisia, iar majoritatea va trece la conservatori", pronostica pe 22 martie Madalin Voicu, potrivit caruia situatia PSD era de-a dreptul catastrofala, iar singurii vinovati erau cei de la conducere:
Deputatul a adaugat ca Romania are avantaje clare fata de tarile care nu au reusit sa absoarba fondurile Uniunii decat in proportie de 22%.
incapacitatea Guvernului de a acorda un buget corespunzator segmentului IMM-urilor si lipsa de sustinere a initiativei PC privind alocarea a 6% din PIB invatamantului si majorarea salariilor profesorilor cu 22%.
"Cu cele 22 de milioane de locuitori ai sai, Romania va reprezenta cea de-a saptea piata a UE, bucurandu-se de o mana de lucru calificata", a subliniat presedintele.
Functia de director la SC COMAAP SA Slobozia ii aducea in 2004 venituri de peste 3,22 miliarde lei, iar din vanzarea actiunilor pe care le detinea la aceeasi firma a mai obtinut o jumatate de miliard de lei.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia a prelungit din nou termenul pana la care minerii isi pot depune cererile de disponibilizare.
google-analytics.com