Cautare

5049 de rezultate pentru "22" (1.75 secunde)
Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii au inceput urmarirea penala la solicitarea unei parti a mass-media, dar si ca urmare a declaratiilor facute de presedintele PC, Dan Voiculescu, la o conferinta de presa din 3 aprilie 2007, in legatura cu anumite acte procedurale efectuate de procurorii anticoruptie.
Radu Stroe a demisionat din functia de ministru delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului la 22 ianuarie 2007, dupa ce la Congresul Extraordinar al PNL a pierdut functia de vicepresedinte pe relatii institutionale in favoarea lui Paul Victor Dobre.
Potrivit rezultatelor sondaju-lui, Traian Basescu este, pen-tru 28,4%, principalul vinovat pentru schimbarea in rau a relatiilor dintre PNL si PD, in timp ce 22,6% cred ca premierul Tariceanu este responsabil.
Presedintele Traian Basescu a fost suspendat ieri din functie cu votul majoritatii Parlamentului, Romania traversand acum cea mai grava criza politica de la caderea comunismului, in 1989.
Judecatorii Curtii Constitutionale au validat ieri hotarirea adoptata de Parlament privind suspendarea lui Traian Basescu din functia de presedinte al tarii.
Aproape 6.000 de persoane l-au întâmpinat aseara, în Piata Constitutiei, cu urale si aplauze pe presedintele Traian Basescu, la mitingul de sustinere a acestuia.
Potrivit politistilor din localitate, vineri seara, in jurul orei 21.30, primarul se afla la volanul unui autoturism Dacia si ajuns pe drumul judetean 225, a intrat in coliziune cu un atelaj hipo, accidentand usor doi tineri de 20 si respectiv 22 de ani.
Aproape 1000 de constanteni s-au deplasat sambata seara si ieri dimineata la Bucuresti, cu masinile personale si autocare, pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui suspendat Traian Basescu.
Aproape 6.000 de persoane l-au intampinat aseara, in Piata Constitutiei, cu urale si aplauze pe presedintele Traian Basescu, la mitingul de sustinere a acestuia.
Organizatia municipala Constanta a Tineretului National Liberal a organizat sambata o serie de manifestari prilejuite de Ziua Internationala a Pamantului.
Desi oficial campania electorala nu a inceput, cele doua tabere au inceput sa scoata artileria grea a acuzelor. Liderul Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa, a venit pregatit la conferinta de presa de ieri a partidului pe care-l conduce cu un "Top 10" al sustinatorilor presedintelui Traian Basescu.
Ieri, la iesirea din sediul de campanie, Traian Basescu a declarat, din autoturismul personal, ca parlamentarii care au votat hotararea privind referendumul privind demiterea sa sunt parte "a acelui lot de 322, care va deveni un numar rau pentru Romania", referindu-se la numarul celor care au votat suspendarea sa.
Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat ieri, dupa întâlnirea cu lideri ai PD si PLD, ca sprijinul acestor doua partide nu este suficient, întrucât nu poate fi candidatul unui partid.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri, la iesirea din spital, ca cel mai important obiectiv al PD in perioada urmatoare este sprijinirea lui Traian Basescu pentru castigarea referendumului cu 75-80% si oprirea "regimului de despot" pe care Romania il are in momentul fata.
Presedintele suspendat Traian Basescu a declarat ieri, dupa întâlnirea cu lideri ai PD si PLD, ca sprijinul acestor doua partide nu este suficient, întrucât nu poate fi candidatul unui partid.
Presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, Mircea Toader, a atacat ieri, in termeni foarte duri, coalitia anti-Basescu, care a facut, din punctul de vedere al omului politic, numai prostii in graba de a-l izola din punct de vedere politic pe Traian Basescu.
Presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, Mircea Toader, a atacat ieri, in termeni foarte duri, coalitia anti-Basescu, care a facut, din punctul de vedere al omului politic, numai prostii in graba de a-l izola din punct de vedere politic pe Traian Basescu.
In campania electorala, micuta filiala a Partidului Liberal Democrat din Bihor a ajuns calul de bataie al sustinatorilor presedintelui suspendat Traian Basescu.
Democratii se arata ingrijorati de intentia Guvernului de a micsora numarul sectiilor de votare din strainatate si cer oficial Executivului sa nu ia o astfel de decizie, care ar afecta dreptul constitutional al electorilor aflati in strainatate.
"Audientele subprefectilor din zilele de 7, 14 si 21 mai si ale prefectului, din zilele de 8 si 15 mai, s-au anulat, programul normal de audiente urmand sa se reia din data de 22 mai.
google-analytics.com