Cautare

5049 de rezultate pentru "22" (2.47 secunde)
Presedintele spunea, inca de pe 22 ianuarie, intr-un interviu, ca subiectul biletului era unul pe care intentiona sa il abordeze, printre altele, intr-o interventie in fata Parlamentului, pentru ca, asa cum a spus seful statului, el nu poate sanctiona Executivul, ci Legislativul este cel ce trebuie sa cheme la ordine.
Daca vicepresedintele social democrat Eugen Chebac a depus raportul de activitate pe data de 22 ianuarie 2007, vicepresedintele liberal, Marcela Sighinas, l-a depus o zi mai tirziu.
De asemenea, sunt prevazute pentru achizitionare si 22 de autoturisme de oras, o duba de 3,5 tone, un tractor, o remorca basculanta pentru tractor, o camioneta de 3,5 tone, o remorca transport autoturisme accidentate, un vehicul pentru transport persoane tip microbuz.
Pentru terenurile respective a fost stabilita valoarea comerciala de 22.125 de euro. De asemenea, in judetul Teleorman i s-a restituit in natura constructia "Preventoriu Baneasa" si trei hectare de teren intravilan aferent constructiei, in valoare de 20.045 de euro.
Senatorul PRM Carol Dina, presedintele Comisiei pentru Privatizare si administrarea activelor statului, a fost singurul parlamentar galatean care, la sfirsitul acestei saptamini, cind toti senatorii si deputatii si-au programat conferintele de presa, a abordat subiectul atit de fierbinte legat de negocierea contractului colectiv de munca de pe platforma siderurgica.
Conform spuselor lui Mircea Razvan Cristea, Stadionul "Dunarea" ar depasi din punct de vedere al capacitatii Stadionul "Otelul", numarul de locuri pentru spectatori urmind sa creasca de la 15.000 la aproximativ 20-22.000.
Aproape 13.000 de gorjeni din 18 localitati nu au primit ajutorul de incalzire, desi indeplinesc toate conditiile pentru a beneficia de acesta, din cauza lipsei de interes a functionarilor primariilor din localitatile unde isi au domiciliul.
"Am format, in ultimii 14 ani, 22.000 de persoane". In plus, Romulus Minca are un masterat in administratie si guvernare:
Premierul a aratat ca se poate vorbi de o reducere a numarului membrilor Cabinetului sub 22 de posturi si a amintit ca numarul secretarilor de stat a fost redus semnificativ, proiectele de descentralizare a activitatii la nivelul ministerelor fiind intr-un stadiu avansat.
15.011, din 22 februarie 2007, prin care sunt stabilite conditiile pentru acces in sediul municipalitatii, politista comite o grava eroare, intrucat in document nu exista nici un soi de discriminare intre persoanele care solicita biletul de voie pe oricare dintre usi, personal sau in interes de serviciu, si nu sunt mentionate cuvintele "jurnalisti", "ziaristi", "presa", "mass-media" sau oricare alta notiune din vocabularul limbii romane tangenta cu breasla ziaristilor.
Premierul vrea o formula eficienta, si nu una spectaculoasa Premierul a aratat ca se poate vorbi de o reducere a numarului membrilor Cabinetului sub 22 de posturi si a amintit ca numarul secretarilor de stat a fost redus semnificativ, proiectele de descentralizare a activitatii la nivelul ministerelor fiind intr-un stadiu avansat.
"In urma discutiilor pe care le-am avut cu organizatiile de tineret, am decis sa lansam o invitatie catre organizatiile de tineret ale celorlalte partide, catre parlamentari si neparlamentari, societatea civila si ONG-uri, pentru a participa la o dezbatere publica ce va avea loc in perioada 15-22 martie, la sediul PD.
Biroul Permanent al Camerei a aprobat ieri lista dotarilor independente pe anul 2007, in limita sumei aprobate de 15.300.000 de lei, pe aceasta lista figurand si 22 "autoturisme de oras", 360 copiatoare multifunctionale si 1.000 de metri patrati de covor si mocheta, un etilo-tester si o masina de cusut.
Din Liga pentru Presedinte fac parte, pina in momentul de fata, reprezentanti ai Ligii Navale Romane, Fundatiei "Valurile Dunarii", Fundatiei Culturale "Antares" si ai Asociatiei Revolutionarilor "22 Decembrie".
Reprezentantul DNA a solicitat respingerea acestui punct de vedere, iar intr-un final instanta a amanat pronuntarea pentru 22 martie a.c.
Mostenitorii industriasilor Malaxa si Auschnit intentioneaza sa actioneze statul roman in judecata la Curtea de Arbitraj a Bancii Mondiale, acuzand ca lipsa unei legi de functionare a Fondului Proprietatea ii impiedica sa valorifice titlurile de despagubire primite, in valoare de 400 de milioane de dolari.
Potrivit acestuia, contractele preferentiale vor scadea in pondere pana la sfarsitul acestui an de la 22% la un procent de sub 10%.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ieri sa achizitioneze 22 de autoturisme Dacia Logan, 1,6 Prestige16V, al caror pret de catalog este de 9.900 de euro bucata.
Informare privind contractul de achizitii de produse si servicii cu firma BAE Systems pentru Suportul Logistic pe termen lung al fregatelor tip 22 achizitionate din Marea Britanie;
Cele doua partide propuse sa formeze guvernul detin doar 22% din mandatele din parlament. ... "Guvernul care va fi propus spre investitura este compus din PNL si UDMR, doua formatiuni care detin, in actuala configuratie a Parlamentului Romaniei, numai 22% din numarul total de mandate.
google-analytics.com