Cautare

5049 de rezultate pentru "22" (1.84 secunde)
Guvernul de la Londra ofera 22.000 de permise de munca pentru cetatenii din aceste doua tari, dupa ce a refuzat sa le permita acces liber pe piata muncii, ca urmare a venirii a 600.000 de muncitori din estul Europei incepand cu 2004.
Reprezentantii IPP au precizat ca fenomenul a cunoscut o crestere a frecventei in perioada dinaintea intrarii in vigoare a Legii 249 din 22 iulie 2006.
Directorul demis de la Apa-Canal, Ion Stefan, s-a plins la Prefecturia si la Primarie de modul in care a fost demis de consilierii locali din functia pe care a ocupat-o pina la finele anului trecut.
De voie sau de nevoia aderarii, parlamentarii au fost ceva mai activi in sesiunea de toamna.
UPSC nu a avut timp din punct de vedere fizic sa se faca remarcata prin ceva, in conditiile in care partidul a primit unda verde pentru a functiona abia pe 22 decembrie 2006.
Locuintele ANL ridicate in Banie au devenit un vis frumos, finalizarea a zece scari de bloc intinzandu-se pe o perioada de aproape trei ani.
In 22 martie 2004, Sectiile Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis - la 14 ani de la Revolutie - rejudecarea generalilor Stanculescu si Chitac, acuzati de reprimarea timisorenilor.
De mentionat este faptul ca 36 de localitati din Dolj nu au primit nici un leu in acest an pentru sustinerea unor proiecte de dezvoltare, iar 22 dintre acestea sunt conduse de primari ai Aliantei.
Ieri, Tribunalul Bucuresti a decis ca se va pronunta la 22 ianuarie asupra contestatiilor. Tot atunci s-ar putea pronunta si o hotarare in privinta infiintarii PLD.
Unele armate europene sunt suprasolicitate de cererile de trupe de mentinere a pacii venite din intreaga lume, insa UE are suficiente efective pentru a detine un rol-cheie in domeniul securitatii globale, a declarat presedintele comisiei militare a blocului european.
In accident si-au pierdut viata Cornel Dumitru (34 de ani), Dumitru Voinea (22 de ani), Catalin Vasile (21 de ani) si seful de echipa Ioan Pocovnicu (50 de ani).
Membrii PN¥CD si-au ales ieri noua conducere in cadrul unui Congres extraordinar la care au participat ca invitati premierul Calin Popescu-Tariceanu, vicepresedintii PNL Crin Antonescu si Ludovic Orban, ministrul Apararii, democratul Sorin Frunzaverde, si fostul sef al statului Emil Constantinescu.
prezentati-va la vot, oameni buni, si schimbati lucrurile daca nu va convin, pentru ca nu se poate ca din 22 de milioane de romani nu se gasesc 469 de parlamentari care sa fie buni".
Urmeaza rabinul Israelului, Meir Lau, fost Mare Rabin al statului evreu, sprijinit de 22, respectiv 25,1% dintre israelieni, potrivit sondajelor.
"Actiunile le organizam punctual pe linie de violenta sambata si duminica, iar celelalte actiuni, pentru infractiuni stradale, in fierare seara, intre orele 19:00 si 22:00.
Optiunile romanilor privind componenta consiliilor locale, in cazul organizarii de alegeri locale, s-ar indrepta catre PD, in proportie de 28,3% , urmat de PSD, cu 22,2% din voturi, si PNL, cu 17,3%, releva un sondaj de opinie realizat de Biroul de Cercetari Sociale, in perioada 13-19 ianuarie.
La 22 ianuarie, explozia la un interval de numai cateva secunde a doua masini-capcana aflate in apropierea pietei acoperite Haraj, din cartierul Bab al-Charki, s-a soldat cu 88 de morti si peste 160 de raniti.
Aceasta suma a fost urmata de inca 2,4 miliarde de dolari la 22 iunie 2004, si de 1,6 miliarde, trei zile mai tarziu.
perioada dintre 14 si 19 decembrie a fost numita a revoltei populatiei din Timisoara, intre 20 si 21 decembrie, perioada rascoalei iar intre 22 si 25 decembrie, a avut loc preluarea puterii.
google-analytics.com