Cautare

5049 de rezultate pentru "22" (1.59 secunde)
Cele mai importante organizatii neguvernamentale din tara sustin ca un eventual vot negativ din partea electoratului in ceea ce priveste propunerea Parlamentului de demitere a presedintelui Traian Basescu ar reprezenta un semnal negativ cu privire la masura in care parlamentarii mai sint in acord cu cetatenii care i-au ales.
Intrunit sambata in Capitala, Consiliul National de Coordonare al PD a adoptat in unanimitate o rezolutie in care solicita Guvernului sa demisioneze, iar Parlamentul sa fie dizolvat, imediat dupa anuntarea rezultatelor referendumului din 19 mai.
Sala Teatrului National din Bucuresti a fost neincapatoare, simbata, pentru democratii veniti din intreaga tara pentru a-l sustine pe presedintele suspendat Traian Basescu.
Peste 25.000 de oameni, din opt judete, au participat ieri la cel mai mare miting electoral organizat in Romania ultimilor ani.
Liderul democrat, Emil Boc, a anuntat ieri ca PD va initia, dupa referendumul din 19 mai, o actiune de strangere de semnaturi pentru modificarea Constitutiei, astfel incat Parlamentul sa poata fi dizolvat daca electoratul spune "Nu" vointei acestei institutii.
Lupta politica a presedintelui suspendat Traian Basescu s-a mutat in Ardeal si a capatat accente paroxistice. 25.000 de sustinatori ai lui Traian Basescu s-au adunat ieri la Cluj-Napoca, la mitingul organizat de PD si PLD, iar cei care vor demiterea lui s-au alaturat liderilor PSD prezenti la Sibiu.
Becalistii vor decide simbata daca sint in mod oficial alaturi de seful suspendat al statului, Traian Basescu, in lupta pe care acesta o duce impotriva celor ce formeaza coalitia anti-presedinte.
Europarlamentarul social-democrat Adrian Severin a declarat ieri ca Parlamentul European a fost socat sa afle de amplasarea celor 322 de tepe simbolice din Parcul Tineretului, considerand ca actiunea a avut un caracter de tip neofascist.
Vicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu a declarat ca parlamentarii liberali sunt dispusi sa-si depuna mandatele in cazul in care presedintele suspendat Traian Basescu va reusi sa adune la referendum opt milioane de voturi in favoarea sa.
Ion Iliescu sustine ca Traian Basescu stie foarte bine cat de mincinoase sunt afirmatiile sale de acum, dar si cum gandea despre minciunile raspandite atunci de unii dintre adversarii politici ai Domniei Sale si ai FSN in 1990 cu privire la asa-zisa "chemare" a minerilor.
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu.
Peste 30.000 de oameni au înfruntat sâmbata canicula pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui Traian Basescu, organizat în Piata Prefecturii din Craiova.
Craiova s-a transformat ieri într-o mare portocalie. Pe o vreme canicularã, peste 30.000 de persoane din 11 judeþe ale þãrii au luat cu asalt Piaþa Prefecturii din Bãnie pentru a se întâlni cu preºedintele Traian Bãsescu .
In cadrul Comitetului Executiv National al PSD, fostul presedinte Ion Iliescu a apreciat vehement ca incercarea de demonizare a celor 322 de parlamentari care au votat suspendarea lui este de natura "antidemocratica si fascistoida", citand in acest, ca argument, opinia lui Octavian Paler.
Deputatul Catalin Micula, membru in BPC al PNL, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca la comanda democratilor a aparut publicatia "Atitudinea", fara numar de inregistrare la Registrul Comertului, care are comentarii "injurioase" la adresa adversarilor lui Traian Basescu.
Campania de sustinere sau inlaturare a lui Traian Basescu din fruntea tarii a impartit lumea satelor in doua tabere. Pro sau anti-Basescu, taranii sunt convinsi ca nu vor avea niciun castig de pe urma referendumului de sambata, 19 mai, dar disputa politica e pe gustul lor.
Sigur pe rezultatele referendumului de maine, presedintele suspendat Traian Basescu si-a anuntat intentia de a face un nou guvern si o alta majoritate parlamentara, cu aceiasi "hoti" si "oligarhi", pe care a promis ca-i va arunca "peste balustrada".
Parlamentul European va aborda in sedinta programata pentru zilele de 21, 22 si 23 mai a.c., mai multe subiecte cum ar fi tarifele de roaming, noile standarde de calitate in domeniul apei, ratele accizelor la alcool si bauturi alcoolice, produsele ecologice, combaterea violentei si a crimei organizate.
Gestul celor sase parlamentari, care au remis publicitatii o scrisoare de sustinere a presedintelui Basescu, desi initial votasera pentru suspendarea sa, nu a trecut neobservat la nivelul conducerii partidelor din care fac parte.
google-analytics.com