Cautare

14811 de rezultate pentru "stri" (2.35 secunde)
Impartirea posturilor de prefecti nu a fost inca definitivata. PNL ar putea detine 18 posturi de prefecti si 16 de subprefecti, PD - 14 de prefecti si 12 de subprefecti, iar UDMR si PUR cate cinci posturi de prefecti.
“Partidul Umanist nu se va crampona de putere si nu va fi factorul care va declansa o criza politica in Romania“, a declarat joi seara presedintele PUR, Dan Voiculescu, la o emisiune a postului public de televiziune.
Guvernul a atribuit ieri majoritatea posturilor de prefecti. Astfel, Partidul National Liberal a obtinut 18 posturi, Partidul Democrat 14, iar UDMR patru, in urma nominalizarilor ramanand sase posturi, dintre cele 42, neocupate inca.
Ministrul delegat pentru lucrari publice, Laszlo Borbely, a declarat sambata seara, la instalarea in functie a prefectului UDMR de Bistrita-Nasaud, ca situatii de tipul celei in care protagonist a fost PUR ar putea fi evitate, in conditiile in care coalitia aflata la guvernare ar avea un regulament de functionare.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a primit, sambata, la Cotroceni, o delegatie de consilieri din Congresul American, coordonati de Ron Asmus, director pentru Europa al “German Marshall Fund“ (GMF).
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Conferinta PNL Bucuresti l-a desemnat ieri pe Ludovic Orban, seful organizatiei municipale, drept candidat pentru functia de primar al Capitalei.
Democratii apeleaza la liderii cu experienta ai partidului pentru a le reprezenta interesele in plan guvernamental, parlamentar si local.
Partidul National Taranesc Crestin Democrat, alaturi de Uniunea pentru Reconstructia Romaniei, a prezentat ieri public un document intitulat “Manifestul Popular“, semnat de liderii celor doua formatiuni, prin care se statueaza principiile care vor sta la baza crearii unui nou partid popular crestin-democrat.
Este un lucru stiut ca inainte de alegerile de anul trecut "atentiile” se duceau in visteria PSD.
Intr-o disperata incercare de revenire la viata, ramasitele crestin-democratiei se aduna. Ceea ce nici interesul propriu si nici bunul simt nu au reusit sa impuna in timp util a reusit zvonul referitor la posibila fuziune a PNL-PD, urmata cu siguranta de aderarea la PPE.
Guvernul Tariceanu este mult mai instarit decat cel al lui Nastase. Chiar daca premierul nu este cel mai bogat din echipa sa, el detine o avere care ii da, din acest punct de vedere, o autoritate apreciabila in fata multor ministri.
Liberalul Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, a declarat ieri ca nu este bine ca presedintii celor doua Camere ale Parlamentului sa fie schimbati din functie.
Senatorul Angel Talvar si deputatul PSD de Vrancea George Baesu il acuza pe comisarul-sef Ionel Buica de la Politia Focsani, de abuz in serviciu.
Protocolul de functionare a coalitiei prevede existenta a patru foruri decizionale, in Guvern, in Parlament, la nivel de presedinti ai partidelor din coalitie si in judete, a declarat ieri presedintele UDMR, Markó Béla.
Grupurile de interese care au fost sustinute de Guvernul Nastase ii fac probleme si Cabinetului Tariceanu.
Prima vizita in strainatate in calitate de presedinte al Romaniei a fost ieri, in Republica Moldova. El isi tine astfel promisiunea facuta in campania electorala de a da o importanta deosebita in relatiile cu fratii de peste Prut.
PNL si PD se vor consulta pentru a stabili strategia de schimbare a presedintilor celor doua Camere, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu.
google-analytics.com