Cautare

14812 de rezultate pentru "stri" (5.84 secunde)
Sase deputati ai UDMR, PNL, PUR, PD si PSD au depus ieri la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor o initiativa legislativa cu privire la reglementarea activitatii de crestere a cailor din Romania.
Inca din prima luna a acestui an, sindicalistii din CFR au tras un semnal de alarma privind modificarile ce se impun in ceea ce priveste salarizarea angajatilor, intre 17 ianuarie si 17 martie a.c.
Marcat de democratie, primele candidaturi multiple si votul secret, Congresul PSD a luat-o razna inca de la inceput, abatandu-se flagrant de la regulile traditionalelor reuniuni tovarasesti de profil.
Asa cum se astepta, Congresul PSD s-a dovedit a fi unul de unitate, de regrupare in jurul acelorasi "grei" ai partidului.
Asa cum se astepta, Congresul PSD s-a dovedit a fi unul de unitate, de regrupare in jurul acelorasi "grei" ai partidului.
Insotit doar de Corina Cretu si de cei doi SPP-isti, Ion Iliescu a iesit joi noaptea de pe scena politica.
Sute de oameni si o multime de oficialitati au condus-o ieri pe ultimul drum pe Florica Cozminca, sotia senatorului Octav Cozminca.
Intreaga conducere a PD Satu Mare a fost schimbata simbata printr-o decizie a Colegiului Director al partidului. In locul Biroului Permanent Judetean a fost numit un comitet interimar, condus de vicepresedintele PD la nivel national, Ioan Olteanu, care preia practic atributiile presedintelui organizatiei judetene.
Romanii sunt "destul de multumiti” de activitatea lui Traian Basescu in calitate de presedinte al Romaniei (51,3%) si de prestatia guvernului condus de premierul Calin Popescu Tariceanu (47, 4%), releva un sondaj al Institutului National pentru Studii de Opinie si Marketing (INSOMAR), dat publicitatii ieri.
Dupa dezbateri prelungite in Comisia Juridica, proiectul de lege privind reglementarea situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei Mihai I a starnit controverse si in plenul Senatului.
Dupa 60 de ani, Romania poate spune ca a scapat in sfarsit de toate reziduurile celui de-al Doilea Razboi Mondial odata cu semnarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeana.
Senatorul PSD Antonie Iorgovan a declarat ieri ca Ion Iliescu nu merita tratamentul de care a avut parte la congres.
Parlamentul a aprobat ieri solicitarea primului-ministru, Calin Popescu-Tariceanu, privind desfiintarea functiei de ministru delegat pentru coordonarea autoritatilor de control, intrucat atributiile Autoritatii Nationale de Control (ANC) au fost transferate altor ministere.
Membrii Societatii Timisoara, impreuna cu parlamentarii PNL Mona Musca, Adrian Cioroianu si Viorel Oancea pregatesc depunerea unei legi a lustratiei in varianta liberala.
Adunarea Nationala Irakiana (Parlamentul) a aprobat ieri lista membrilor noului Cabinet, la trei luni de la alegerile generale, insa nu in formula completa.
Reporter: Domnule Mircea Geoana, sunteti perceput ca un lider aparent de multa lume. Cum va veti descurca cu cei doi spini din coasta:
Tratatele de aderare cu Romania si Bulgaria nu vor trece prin Parlamentul german in forma in care au fost aprobate de Parlamentul European, avertizeaza responsabilul pentru politica externa al factiunii parlamentare crestin-democrate, Friedbert Pflüger.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ieri ca noile declaratii de avere si de interese trebuie sa fie depuse pana la 7 mai, la ora 24.00, urmand sa fie publicate in termen de 30 de zile.
Dan Voiculescu, presedintele PUR a anuntat ieri ca partidul sau nu va provoca o criza politica prin iesirea de la guvernare chiar daca, in urma unei eventuale remanieri, vor fi afectate posturile de ministri detinute de umanisti.
google-analytics.com