Cautare

14811 de rezultate pentru "stri" (4.91 secunde)
Posibilitatea declansarii alegerilor anticipate in cazul in care guvernul proiectat de Alianta D.A. PNL-PD nu va trece de Parlament, expusa ferm de presedintele ales, Traian Basescu, a starnit panica in randul partidelor mici, UDMR si PUR, ca nu vor mai trece pragul electoral.
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia.
La sediul PSD se lucreaza, de la sfirsitul saptaminii trecute, ca in fabrica.
Aflat pe punctul de a primi si un sut in PUR (dupa ce UDMR-ul i-a intors deja dosul), PSD descopera deliciile lecturarii Constitutiei ignorate atata vreme.
Ultima intalnire oficiala a presedintelui Ion Iliescu cu jurnalistii s-a dorit, initial, a fi o conferinta de presa, dar in ultimul moment s-a decis ca este mai bine sa fie doar o simpla declaratie la incheierea ultimului sau mandat la Cotroceni.
Dezbaterea publica pe tema proiectului de buget pe 2005, organizata ieri dupa-amiaza de Primaria municipiului Botosani, a fost un esec, din punctul de vedere al participarii populatiei.
Cu 18 puncte prevazute pe ordinea de zi si desfasurata in doua reprize, sedinta de ieri a Consiliului Judetean Satu Mare a fost intrerupta de videoconferinta organizata de fostul prim ministru al Romaniei si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
Camera Deputatilor a adoptat ieri in unanimitate o hotarare prin care sunt repartizate locurile ce revin fiecarui grup parlamentar in comisiile permanente.
Dupa cum era de asteptat, presedintele Traian Basescu l-a insarcinat ieri pe liberalul Calin Popescu-Tariceanu sa formeze Guvernul, considerand ca, din momentul desemnarii sale in aceasta calitate, ii revine exclusiv misiunea de a gasi solutii pentru sustinerea Cabinetului sau in Parlament.
Traian Basescu s-a tinut de cuvant si l-a desemnat, ieri, pe liberalul Calin Popescu Tariceanu pentru functia de prim-ministru.
Premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, a demarat in tromba negocierile pentru formarea Guvernului, stabilind dupa intalnirile cu UDMR, PUR si Grupul minoritatilor nationale schita noului Executiv.
Unde esti tu, Tepes Doamne, ca punand mana pe ei sa-i imparti in cate vrei, dar sa ne scapi de ei!
Presedintele Traian Basescu se declara cel mai exigent cenzor al Guvernului Tariceanu. El crede ca noua echipa guvernamentala va reusi sa restabileasca increderea in clasa politica.
Dupa anuntarea duminica seara a listei membrilor Guvernului, premierul desemnat, Calin Popescu-Tariceanu, si echipa pe care vrea sa o instaleze la Palatul Victoria vor avea astazi de trecut in Parlament primul examen major - votul de investitura.
Premierul interimar Eugen Bejinariu, ministrii Ioan Mircea Pascu, Gheorghe Emacu, Serban Nicolae, Ionel Blanculescu si purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe, au tinut sa multumeasca presei acreditate la Guvern, la sfarsitul sedintei de ieri, oferindu-le o cupa cu sampanie.
Investirea Guvernului propus de premierul desemnat Calin Popescu-Tariceanu a fost intarziata aseara cu mai bine de o ora. Vina a apartinut in buna masura deputatilor, care s-au strans cu greu, in propria sedinta, programata pentru pranz, pentru a abilita Guvernul sa emita ordonante pe perioada vacantei parlamentare.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrii sai au depus ieri juramantul de credinta si s-au instalat in fotoliile rezervate prin votul de investitura dat, marti seara, de Parlamentul Romaniei.
Caragiale ar fi invidios pe alesii neamului din legislatura care tocmai s-a incheiat. Deputatii, in luarile lor de cuvant la tribuna Parlamentului, s-au “dedulcit“ la replici care, desi de cele mai multe ori erau voit malitioase ori acide, pot fi trecute cu indulgenta in categoria “umor involuntar“.
Adoptiile internationale au fost reluate de la 1 ianuarie, cand a intrat in vigoare Legea nr. 273 privind regimul juridic al adoptiei.
google-analytics.com