Cautare

14812 de rezultate pentru "stri" (4.68 secunde)
Reformarea PSD, partid aflat acum in opozitie, va fi demarata tot de vechile structuri interne si tot la indicatiile lui Ion Iliescu.
Ieri, 25 ianuarie a.c., prefectul Constantei, Dan Culetu, si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, si-au prezentat punctele de vedere cu privire la numirea lui Osman Fedbi in functia de consilier judetean, respectiv alte asemenea subiecte de interes comun, dar toate acestea in conferinte de presa separate.
Guvernul va lua in dezbatere in sedinta de astazi un proiect de ordonanta de urgenta care va modifica Legea raspunderii ministeriale, in sensul eliminarii imunitatii fostilor demnitari pentru fapte comise in exercitarea mandatului.
In urma negocierilor dintre partidele care se afla la guvernare, PNL, PD, PUR si UDMR, fiecarui partid din acestea le-a revenit anumite Agentii nationale.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, va prezenta la sedinta Biroului Executiv Central un document amplu, de aproximativ 100 de pagini, care va analiza rezultatele alegerilor si va aduce in atentia BEx initiative si sugestii pentru definirea unei strategii a partidului pentru perioada imediat urmatoare.
Pana in martie, Executivul urmareste scutirea de la plata taxelor notariale a vanzarilor de terenuri agricole si forestiere, precum si stabilirea regimului de despagubire a celor care nu-si pot reprimi in natura imobilele nationalizate.
Senatorii s-au reunit ieri in prima sedinta ordinara de plen din aceasta sesiune parlamentara. Noii alesi s-au adunat in sala Omnia intr-un numar suficient de mare pentru asigurarea cvorumului.
Fostul secretar general al PSD, deputatul Cozmin Gusa, a reusit sa provoace, de doua zile, cresterea tensiunii unora dintre liderii PD, dupa ce ieri, prin interpusi, si-a anuntat prezenta in lupta pentru dobandirea presedintiei partidului la congresul din primavara.
Indiferent de actuala cazare - in opozitie sau la putere - toata social-democratia mioritica are probleme. Spre deosebire de PSD, unde necazurile s-au adunat maldar, "problema” PD-ului se numeste Cozmin Gusa (ceea ce ne indreptateste sa spunem ca samanta de scandal este tot de sorginte pesedista).
Amenintat cu debarcarea din fruntea televiziunii publice, Valentin Nicolau a exploatat la maximum scandalul provocat de interceptarea unui mesaj privat adresat de jurnalistul Radu Calin Cristea consilierului prezidential Claudiu Saftoiu.
Ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, i-a informat ieri pe secretarii de stat de specialitate din ministere ca intentioneaza sa reduca semnificativ numarul ordonantelor de urgenta si al ordonantelor emise de Guvern in baza legilor de abilitare.
Cei sase senatori declarati incompatibili in urma validarii mandatelor de parlamentari si-au reglementat situatiile juridice pentru intrarea in legalitate, se arata intr-o nota discutata marti la Comisia juridica din Senat.
Deputatii au adoptat ieri cu 229 de voturi favorabile si o singura abtinere o ordonanta de urgenta, nr. 140/2004, care modifica OUG nr.
PSD incepe sa se confrunte cu plecarea unora dintre membrii de partid, fie ca sunt nemultumiti de situatia interna, fie pentru ca vor sa-si pastreze functiile pe care le au.
Fostul primar al municipiului Bacau, baronul Dumitru Sechelariu, a fost audiat, ieri, de procurorii PNA, care i-au adus la cunostinta acuzatiile formulate impotriva sa.
ßapte senatori si sapte deputati activeaza in Parlamentul Romaniei din 1990, de la prima legislatura postdecembrista, devenind parlamentari a€žde permanentaa€œ in cele cinci mandate scurse de atunci.
Democratii vor sa aplice la alegerile pentru Primaria Capitalei reteta fostului lor sef, Traian Basescu: victorie din primul tur. Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat sambata la Alba Iulia ca acesta este obiectivul imediat in plan politic al PD.
Presedintele Traian Basescu se afla de ieri dupa-amiaza la Moscova, intr-o vizita oficiala la invitatia omologului sau rus, Vladimir Putin.
Conducerea PD-ului, intrunita in Biroul Permanent de Conducere, nu a hotarat nici ieri cine va fi succesorul lui Adriean Videanu in functia de ministru de Stat.
google-analytics.com