Cautare

14812 de rezultate pentru "stri" (4.41 secunde)
Deputatul PSD de Suceava Tudor Mohora a declarat ca PSD trebuie sa-si argumenteze propria pozitie referitoare la tema alegerilor anticipate, care vor fi impuse de Putere, in loc sa se multumeasca cu votul negativ acordat de populatie actualei guvernari.
Cu toate ca presedintele PSD, Adrian Nastase, considera ca este important ca partidul sa dea un semnal de innoire, prin venirea unei echipe tinere care sa se alature generatiei celor cu experienta, in teritoriu au fost reinstalati pe functii cei din vechea conducere.
Ministrul umanist al Economiei si Comertului, Codrut Seres, este acuzat ca a incalcat Legea electorala, efectuind simbata o vizita in Craidorolt, comuna in care ieri a avut loc turul II pentru alegerea primarului.
Vizita oficiala in bataie de joc - astfel poate fi concentrata in cateva vorbe descalecarea proaspatului premier Calin Popescu-Tariceanu la Galati.
Aproximativ 152 de elevi si profesori maghiari, din scolile salajene, vor beneficia in acest an scolar, de un sprijin financiar in valoare de 316 milioane de lei din partea Ministerului Educatiei din Ungaria, printr-un program derulat de Societatea Maghiara de Cultura din Transilvania (SMCT).
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretele de rechemare in tara a mai multor ambasadori.
Consilierii locali PUR tin mortis sa-si pastreze reputatia de "ciolanari”. Marti seara, umanistii ne-a amintit ca, atunci cand vine vorba de buzunar, bunul simt nu mai are ce cauta in propozitie.
Guvernul va prezenta pentru prima data un raport de activitate in fata Delegatiei Permanente (DP) a PNL, a anuntat marti seara purtatorul de cuvant al partidului, Eugen Nicolaescu, dupa sedinta Biroului Permanent Central (BPC) al partidului.
Deputatul din partea Partidei Rromilor Social Democrata Nicolae Paun a depus la Biroul Permanent al Camerei cinci initiative legislative privitoare la etnia din care face parte, care de care mai ciudate.
Nici nu ne-a binecuvantat bine Parlamentul European - care si-a dat pana la urma acceptul in privinta integrarii noastre conform calendarului deja convenit - ca politicienii nostri au si purces sa-si dea la gioale.
Parlamentul European a votat ieri asupra aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, aproband Raportul Moscovici privind Romania si o rezolutie referitoare la aderarea Romaniei la UE in 2007.
“Marii rechini“ sunt deja in colimatorul Justitiei, a anuntat presedintele Traian Basescu, intr-un interviu publicat de cotidianul francez “Le Figaro“.
Alegerile anticipate si remanierea sunt subiecte care au alimentat piata zvonisticii. Sau nu neaparat. Cel putin pana la acest moment, majoritatea liberalilor au declarat ca se impotrivesc dorintei presedintelui Traian Basescu, fapt confirmat si de senatorul PNL Puiu Hasotti.
Remanierea bate la usa, iar asa cum arata "Replica” de Constanta in numarul de ieri, unul dintre ministrii intrati in vizorul schimbarii este ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre.
In urma celor intamplate in aceste zile, social-democratii retraiesc clipele de glorie ce au apus dupa alegerile locale de anul trecut.
Cu doar cateva zile inainte de alegerea noii conduceri a partidului, la Congresul din 21-22 aprilie, PSD nu reuseste sa dea un semnal clar de schimbare, innoire si modernitate, vechii lideri ai filialelor locale fiind reinstalati in functii in cadrul alegerilor interne din organizatiile judetene.
Parlamentarii au functii in diverse firme, incalcind Legea anticoruptie Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii ieri de Grupul de Investigatii Politice (GIP), 18 parlamentari romani incalca Legea anticoruptie (nr.
Franta este avertizata de presedintele Traian Basescu sa nu mai admonesteze Romania din cauza legaturilor sale cu Marea Britanie si cu Statele Unite.
google-analytics.com