Cautare

14812 de rezultate pentru "stri" (5.17 secunde)
Scandalul referitor la acordarea preferentiala a asa-numitei "publicitati de stat” este departe de a se fi incheiat.
Vizita presedintelui Traian Basescu la Berlin i-a prilejuit acestuia constatarea ca moda politicianului nonconformist, pe care el a lansat-o in Romania, are multi adepti pe scena politica internationala.
Spre deosebire de alte ocazii, cand era chemat in fata Comisiei SRI in toiul unor scandaluri pentru a da anumite explicatii si de fiecare data evita confruntarea cu ziaristii, de aceasta data Radu Timofte a fost mult mai cooperant.
Prezent la o sedinta a comisiilor parlamentare de politica externa si integrare, Jonathan Scheele - seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti - a asistat la un adevarat circ dambovitean, in care puterea si opozitia s-au tiganit ca la carte.
Senatorul PPRM Doru Liviu Bindea a propus introducerea pe ordinea de zi a proiectului de lege mentionat, conform hotararii de luni a Senatului.
Anemica si neinteresanta, campania electorala pentru alegerile locale bucurestene a intrat pe ultima suta de metri. De fapt, se poate spune ca, in afara prezentei afiselor - mult mai putin agresiva decat in mod normal - Capitala nu a fost afectata de "virusul” electoral.
Amintindu-si, probabil, de stransa legatura dintre politica si cea mai veche meserie din lume, patru tineri deputati PSD s-au decis sa rezolve problemele prostitutiei pe meleagurile mioritice.
Comisia pentru Afaceri Externe a Parlamentului European si-a dat ieri acordul asupra aderarii Romaniei si Bulgariei la UE, la 1 ianuarie 2007, cu mentiunea ca Parlamentul European sa fie asociat Comisiei Europene in cazul utilizarii clauzelor de salvgardare.
Presedintele UDMR Ludus, Andrassy Arpad, a declarat ieri ca este nemultumit de modul in care se prezinta proiectul legii statutului minoritatilor nationale propus de liderii Uniunii.
Electoratul din 20 de localitati este chemat duminica la vot pentru a alege un nou primar, un nou primar general sau un nou consiliu local.
Alegerile interne din PSD, premergatoare congresului partidului din 21-22 aprilie, nu au furnizat nici o surpriza, mai ales ca majoritatea celor favoriti nu au avut nici macar vreun contracandidat.
Consiliul Reprezentantilor Unionali si Consiliul de Coordonare al Uniunii conduse de Markó Béla, reunite in sedinta comuna la Targu Mures, au decis sa se continue dezbaterea legata de reorganizarea regiunilor economice de dezvoltare, cele actuale fiind considerate nefunctionale.
O masura aberanta dispusa de Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor poate aduce mari deservicii turismului estival de pe litoral si conduce la cheltuieli considerabile pentru igienizarea plajelor, costuri care vor fi suportate din bugetul public.
Grupul PSD a inaintat Biroului Permanent al Senatului o motiune simpla cu titlul “Agricultura, in pragul demararii declinului“. Senatorul PSD Ilie Sarbu a precizat ca masurile propuse de actualul Guvern au fost initiate si in perioada 1997-2000.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca va restructura aparatul guvernamental dupa semnarea Tratatului de Aderare a Romaniei in Uniunea Europeana, prevazuta pentru 25 aprilie.
Liderul grupului parlamentar liberal din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a incercat ieri, intr-un mod cu totul neinspirat, sa acopere nemultumirile unora dintre parlamentarii PNL cu privire la noile formulare de declaratii de avere pentru demnitari, elaborate de Guvernul Tariceanu.
Mare tam-tam in cadrul Spitalului Clinic Judetean Constanta. De data aceasta nu mai este vorba despre vreo neregula administrativa, ci despre batalia pe fotoliul de director general, ocupat la ora actuala de doctorul chirurg Catalin Grasa.
Uniunea Civica Maghiara va inainta in scurt timp Parlamentului European o declaratie privind necesitatea modificarii Legii electorale din Romania, a anuntat presedintele Consiliului National al UCM, Szilagyi Zsolt, cu intentia clara de a fi eliminate prevederile considerate discriminatorii la adresa minoritatilor.
La doar cateva luni de la inceperea noului mandat legislativ, raportul Putere-Opozitie dovedeste stabilitatea politica fragila din cadrul Senatului. Coalitia a intampinat deja dificultati in trecerea unor legi organice, motiv suficient pentru a modifica actualul Regulament al Camerei superioare a Parlamentului.
In incercarea de a face o oarecare lumina asupra modului de derulare a demersurilor si actiunilor menite sa asigure continua profesionalizare a institutiilor din subordinea prefectului, dar si a presiunilor exercitate de mass media pe tema numirii sefilor de deconcentrate, Prefectura Salaj a remis ieri un comunicat de presa.
google-analytics.com