Cautare

14812 de rezultate pentru "stri" (4.56 secunde)
Comisia de munca a Senatului a dat ieri raport favorabil ordonantei de urgenta referitoare la majorarea cu 20% a indemnizatiilor demnitarilor.
Fostul deputat Madalin Voicu a anuntat ieri intr-o conferinta de presa desfasurata la Alba Iulia ca va constitui un Consiliu National al Rromilor, o structura strict etnica, apolitica, care se doreste sa fie o alternativa la Partida Rromilor.
Monica Iacob Ridzi, deputat PD de Hunedoara, a sustinut ca a fost manipulata de Lavinia Sandru ca sa semneze pentru sustinerea lui Cosmin Gusa la sefia partidului.
Profund nemultumit de decizia conducerii centrale a PNL de a respinge toti candidatii propusi pentru functia de prefect, ieri seara senatorul Mihai Tabuleac a demisionat din functia de presedinte al organizatiei judetene a PNL, parasind totodata si partidul.
Sedinta Consiliului Local pe luna februarie a fost una dintre cele mai animate de la inceputul actualului mandat al alesilor Mangaliei.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu va avea dreptul la un Cabinet cu nu mai putin de 23 de angajati - 14 consilieri personali, 3 secretari personali, trei asistenti, 2 curieri si un director de Cabinet - a stabilit Guvernul printr-o ordonanta de urgenta.
Restructurarea Guvernului va fi efectuata in perioada de vara, probabil in mai-iunie, dupa semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la UE, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu .
Consilierul judetean Mihai Elvadeanu, actual director al cabinetului prefectului, dr. ing. Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
Ion Iliescu a declarat ieri ca Adrian Nastase i se pare cea mai potrivita persoana pentru functia de presedinte executiv al PSD.
Fostul primar al municipiului Satu Mare, Horea Anderco, a fost arestat de PNA in cursul lunii aprilie 2003 pentru mai multe infractiuni de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.
Liderul Fortei Democrate din Constanta, Constantin Fratila, a salutat, cu ocazia unei conferinte desfasurata ieri, decizia Guvernului de a nu mai permite reesalonarea datoriilor catre stat.
Vizita lui Traian Basescu a consolidat relatiile de “incredere reciproca“ intre presedintele Romaniei si cel al SUA. Traian Basescu a precizat ca relatiile dintre cei doi sefi de stat au inceput inaintea vizitei oficiale la Washington, aceasta fiind, de altfel, cea de-a patra intalnire intre ei.
Cei doi lideri ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, se afla in campanie electorala prin tara in vederea Congresului din aprilie.
La sfarsitul saptamanii trecute, o noua bomba a fost detonata pe scena politica romaneasca: Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
Guvernul a anuntat ieri ca va cere acceptul Comisiei Europene inainte de modificarea legislatiei prin care sa poata fi schimbati sefii serviciilor descentralizate, potrivit presedintelui interimar al PD, Emil Boc.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a apelat ieri la o practica mai putin obisnuita in cei 15 ani de democratie.
Sindicalistii din televiziunea publica apeleaza la liderii PSD care conduc Parlamentul, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu, pentru a bara adoptarea propunerii Ministerului Finantelor de a reduce subventiile bugetare la jumatate pentru TVR.
Disputa din presa dintre presedintele interimar al PSD Botosani, Constantin Contac, si fostul sef de stat Ion Iliescu a devenit una directa.
google-analytics.com