Cautare

22553 de rezultate pentru "presedintele romaniei" (6.75 secunde)
Aflat intr-o vizita oficiala la Washington, presedintele Traian Basescu le-a cerut americanilor sa creasca asistenta financiara pentru Armata romana la 50%, sa asigure logistica pentru trupele romanesti din Irak, sa solutioneze corect cazul Teo Peter si sa dea drumul la vize.
Presedintele Traian Basescu a pus ieri capat speculatiilor legate de desemnarea de catre Romania a unui comisar european.
In contextul intensei crize politice nationale, presedintele organizatiei judetene a PRM Constanta, Radu Comanici, considera ca singura solutie care va aduce echilibrul pe scena politica este destituirea presedintelui Romaniei, Traian Basescu. ... Destituirea presedintelui Romaniei reprezinta un proiect mai vechi al partidelor din opozitie, printre care si PRM.
Pe scena amplasata in Piata Unirii din Iasi, presedintele Romaniei Traian Basescu si presedintele Senatului Mircea Geoana au participat duminica, la manifestarile oficiale dedicate implinirii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane.
Sustinem prezenta conferinta de presa pentru a reafirma inca o data sprijinul integral al Partidului Social Democrat si al grupului politic PSD-PC din Senatul Romaniei pentru presedintele Senatului, domnul Mircea Geoana, si pentru a sublinia faptul ca cererea formulata ieri de catre grupul independentilor si de catre grupul politic al Partidului Democrat-Liberal din Senatul Romaniei privind revocarea din functie a presedintelui Senatului este o actiune exclusiv politica, formulata printr-o cerere care se intemeiaza doar pe texte neconstitutionale sau care nu au legatura cu cauza, nereprezentand altceva decat o incercare de demonstratie de forta care sa acopere evenimentele politice si economice nefaste pentru Partidul Democrat-Liberal din ultima perioada.
Anul trecut, a cheltuit in fiecare zi lucratoare 10.000 de euro, cu 92% mai mult decat presedintele Romaniei intr-o luna.
Presedintele Iohannis, primit de omologul sau german Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, joi, de omologul sau german, Joachim Gauck, la Palatul Prezidential.
Asa ca presedintele Romaniei a incercat marti, pe postul public de radio, sa schiteze modul in care isi doreste el sa se desfasoare campania electorala: ... N-ai cum sa-l crezi, mai ales ca el insusi sustine ca "presedintele se poate exprima in legatura cu orice".
Pentru ca tot am pomenit de Traian Basescu, mai putem mentiona ca PSD l-a reclamat pe acesta pentru incalcarea legii electorale prin "atacurile dure” la adresa adversarilor sai practicate chiar in ziua alegerilor, mai exact pentru declaratiile facute de Basescu imediat dupa ce a votat, declaratii in care pomenea din nou de confiscarea Romaniei de catre PSD corupt si pus pe satisfacerea propriilor lui interese.
Presedintele Traian Basescu a fost suspendat ieri din functie cu votul majoritatii Parlamentului, Romania traversand acum cea mai grava criza politica de la caderea comunismului, in 1989. ... Din acest motiv, Traian Basescu ramane pana luni presedintele Romaniei.
Presedintele Traian Basescu sustine, intr-un interviu acordat Radio Europa Libera, ca nu crede in analizele care spun ca relatiile Romaniei cu Rusia sunt rele, avand in vedere ca schimburile comericale dintre cele doua tari au crescut, iar contactele politice au devenit tot mai frecvente.
CSAT a aprobat instalarea de componente antiracheta pe teritoriul Romaniei incepand cu anul 2015, a anuntat ieri Traian Basescu, care a precizat ca acordurile bilaterale dintre SUA si Romania pe acest subiect vor fi ratificate de parlament.
Presedintele Partidului Social Democrat, Victor Ponta, a prezentat marti o serie de documente trimise de Guvern in urma cu trei saptamani, in care reprezentantii Executivului arata ca modificarea actualei organizari teritoriale a tarii nu este nici oportuna si nici necesara.
De ce tac presedintele si guvernul? ... Nici presedintele si nici guvernul nu si-au manifestat public solidaritatea fata de poporul norvegian.
Am folosit aceasta introducere ca sa avem in fata un reper definitoriu a ceea ce in teorie este consacrat drept stat de drept si ceea ce inseamna astazi, in realitatea Romaniei stapanite de Traian Basescu, abandonarea, deraierea grava de la acest reper.
Presedintele Traian Basescu i-a adresat o scrisoare premierului Victor Ponta prin care il atentiona ca, daca participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, va raspunde in fata legii, fiindca isi atribuie prerogative prezidentiale.
Premierul Victor Ponta a prezentat marti, in cadrul unei conferinte de presa, concluziile intalnirii sale de luni cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso. ... "Relatiile intre CE, Guvern, Parlamentul European, Parlamentul Romaniei au intrat pe un fagas normal, pozitiile s-au echilibrat foarte mult.
"Romania si-a atins tinta de deficit bugetar in mod nereal" Presedintele PSD, Victor Ponta (foto), sustine ca Romania nu a iesit din criza, asa cum sustine presedintele Traian Basescu, si ca tara noastra si-a atins tinta de deficit bugetar in 2010, convenita cu FMI, in mod nereal.
"Nu am nevoie de aprobarea nimanui pentru a-mi indeplini mandatul." Nu stiu cata incredere aveti in cuvantul meu, dar pot sa confirm ca presedintele are dreptate.
Simptomatica in acest sens este prima zi a acestei saptamini (luni, 7 februarie) cind aproape toate marile cotidiane nationale (Adevarul, Evenimentul Zilei, Jurnalul National, Ziua, Romania Libera, Cotidianul) au pus tunurile, la unison, pe presedintele Traian Basescu si pe guvernul Tariceanu.
google-analytics.com