Cautare

22553 de rezultate pentru "presedintele romaniei" (4.87 secunde)
Cu riscul de a repeta lucruri cunoscute, precizam ca noul Parlament va fi invitat de presedintele ales sa se intruneasca in cel mult 20 de zile de la data alegerilor din 28 noiembrie, adica cel mai tarziu in 18 decembrie, la 6 zile dupa turul doi al alegerilor prezidentiale.
USL a intrat oficial in greva parlamentara Senatul Romaniei, aproape paralizat In premiera in Romania, Opozitia a declarat oficial greva parlamentara.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a intalnit miercuri, 16 iulie cu oameni de afaceri cehi si romani, in cea de-a doua zi a vizitei de stat pe care o efectueaza in Republica Ceha.
Cel mai laborios proiect pentru imaginea Romaniei in USA si pentru sprijinul comunitatii romano-americane s-a desfasurat cu succes recent, la Hollywood, unde au participat nume importante din cinematografia americana.
"Toate obiectivele importante ale Romaniei pe plan european au fost ratate de regimul Basescu" Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, marti, ca toate obiectivele importante ale Romaniei pe plan european au fost "ratate de regimul domnului Basescu", amintind ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare pe Justitie sau aderarea la spatiul Schengen.
Putem discuta despre aceste proiecte, despre cat de adecvate au fost ele la realitatile de atunci-si subliniez, DE ATUNCI!-dar sa nu uitam ca ele au fost, pana la urma, consensuale, si s-au finalizat cu aderarea Romaniei la UE si la NATO.
Alocutiunea senatorului Serban Nicolae, liderul grupului parlamentar PSD din Senat, consacrata aniversarii Centenarului Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916-1918 si Oras al Marii Uniri si implinirii a 100 de ani de la adoptarea legilor reformatoare ale statului roman, Legea agrara si Legea electorala, de catre Adunarea Deputatilor si Senat, reunite la Iasi - extras din stenograma sedintei comune festive a Camerei Deputatilor si Senatului din ziua de 26 aprilie 2017 - Distinsa asistenta, doamnelor si domnilor, - Ostasi, voua, fiilor de tarani care ati aparat cu bratul si cu pieptul vostru pamantul unde v-ati nascut, unde ati crescut, va spun eu, regele vostru, ca, pe langa rasplata cea mare a izbanzii care va asigura fiecaruia recunostinta neamului intreg, ati castigat totodata si dreptul de a stapani, intr-o masura mai larga, pamantul pentru care v-ati luptat.
La standul Romaniei vor fi expuse peste 1200 de titluri de albume si carti, aparute la 20 edituri romanesti, precum si traduceri din autori romani, publicate cu sprijinul Centrului National al Cartii din cadrul ICR.
Ionut Vulpescu a postat un text pe facebook, din care aflam detalii interesante despre Colectia Filatelica a Romaniei, text pe care il puteti citi in continuare: ... Este vorba despre Colectia Filatelica a Romaniei, considerata de specialistii din domeniu ca fiind printre primele 5 colectii ale lumii, ca valoare.
Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
Exclud din start ideea ca agresorul este vreun partener al Romaniei, din NATO sau din UE, fie ca este vorba despre SUA, de Germania, Franta sau Marea Britanie, de Ungaria sau de vreun alt alt vecin cu vise revizioniste.
Dupa investigatiile medicale efectuate de doua comisii medicale, presedintele Traian Basescu a parasit Spitalul Elias, urmand sa fie operat de hernie de disc, in stare acuta, in Austria.
Vremea cand presedintele si premierul umblau tinandu-se de mana in pufoaice portocalii a trecut si este bine-mersi, uitata. Liberalii au trecut oficial in opozitie fata de presedintele Traian Basescu pe care il definesc drept principalul factor perturbator de pe scena politica.
Prima parte va fi Constitutia, care va decide de fapt cum vor fi alegerile, la cati ani, cum va ramane cu presedintele, dar, ca idee, eu cred ca e buna", a spus Ilie Sarbu.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a cerut si el luni seara Curtii Constitutionale sa solutioneze conflictul creat de presedintele Traian Basescu intre autoritatea publica si Parlament, prin afirmatiile din interviul acordat ziarului “Adevarul“.
PD-L este obedient cu presedintele Basescu Vicepresedintele PSD, Roberta Anastase, a declarat pentru Hotnews.ro ca mandatul cu care va merge PD-L la consultari la Cotroceni va fi stabilit in sedinta Biroului Permanent al partidului de luni.
Intr-un interviu acordat Revistei 22, senatorul democrat-liberal a declarat ca PDL ar trebui sa analizeze nu numai lista de servicii pe care presedintele Basescu le-a facut partidului, ci si lista "extrem de lunga a deserviciilor" aduse formatiunii. ... De presedinte al Romaniei?
Prezent in Romania, Biden s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc. ... El a vorbit si despre Armenia si Azerbaidjan, care "pot profita de experienta" Romaniei. ... Vreau sa spun poporului roman cat de recunoscatori sunt presedintele Obama si poporul american pentru efortul trupelor romanesti din Afganistan.
Duminica seara a circulat informatia potrivit careia presedintele Traian Basescu ar fi fost internat intr-unul din spitalele bucurestene.
Presedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, face o vizita la Bucuresti in perioada 8-9 iunie, el sustinand miercuri un discurs in fata Camerelor reunite ale Parlamentului Romaniei.
google-analytics.com