Cautare

22553 de rezultate pentru "presedintele romaniei" (5.62 secunde)
Daca ele ar fi provocate pana atunci, spune presedintele, ar fi o eroare politica. Ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita de Ambasada Romaniei din Paris inca de luni seara, moment ocazionat de prezenta presedintelui Traian Basescu in Capitala Frantei.
Comisia de ancheta va stabili daca presedintele Traian Basescu a incalcat intr-adevar Constitutia, asa cum au acuzat partidele din Opozitie. Presedintele comisiei, Dan Voiculescu, a declarat ca la audieri vor fi invitati atat seful statului, cat si o serie de politicieni printre care posibil si premierul Calin Popescu Tariceanu.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a trimis luni o scrisoare presedintilor celor doua camere ale Parlamentului, Mircea Geoana si Roberta Anastase, privind solicitarea unei noi interventii in plenul reunit al acestor doua camere, in ziua de marti, 9 noiembrie 2010.
Presedintele PSD, Victor Ponta, sustine ca presedintele Traian Basescu minte cand acuza opozitia in legatura cu votul in cazul Ridzi, mentionand ca va propune partidului sa nu mai ia in calcul vreo forma de comunicare cu seful statului decat daca acesta isi cere scuze.
Domnul Adrian Nastase, presedintele Consiliului National PSD dar, in acelasi timp, un eminent specialist in stiinte juridice, a observat pe buna dreptate ca seful statului, Traian Basescu, a comis o infractiune de fals in acte publice. ... Ci chiar intr-un document extrem de important al Guvernului Romaniei.
Cuplul regal iordanian, premierul israelian si presedintele palestinian sunt asteptati la Paris pentru a se alatura presedintelui Francois Hollande incepand cu ora 15:00 (16:00, ora Romaniei). Vor fi prezenti si presedintele ucrainean Petro Porosenko si ministrul rus de Externe Serghei Lavrov.
Protest fata de derapajul presedintelui Romaniei. Declaratiile rasiste ale lui Basescu aduc romii la Cotroceni Protest fata de derapajul romofob, sexist si nationalist de extrema dreapta al presedintelui Romaniei "Cum Dumnezeu femeia roma poate tine cinci-sase copii, iar romanca nu poate?
In acelasi timp, Geoana se vede ca un viitor presedinte al Romaniei "responsabil si vizionar", implicat, "catalizator al fortelor" natiunii, impunerea acestei tipologii fiind avantajul pe care il are in confruntarea cu actualul presedinte.
Presedintele cred ca are ceva cu poporul roman." Alex (forum) Asta e temperatura la care vorbesc oamenii pe strada, in metrou, la piata sau magazine. ... Deci, fondul a facut propuneri mult mai putin dure, insa presedintele Basescu a continuat sa minta, acompaniat de corul de boci, videni si berceni.
Realizarea unui proiect feroviar care i-ar asigura Romaniei o portiune de cale ferata rapida pe baza tehnologiei din China a fost unul dintre proiectele discutate de Victor Ponta si omologul chinez.
Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii.
Astfel, Partidul Socialistilor Europeni a dat publicitatii vineri un comunicat prin care condamna coalitia majoritara ca pune in pericol aderarea Romaniei la UE prin provocarea unei instabilitati pollitice nesfarsite.
Dupa ce, sambata, Traian Basescu a fost huiduit, de mai multe ori, la Baile Tusnad, de maghiarii prezenti la Tabara de Tineret a Universitatii de Vara ca reactie la precizarile facute cu privire la autonomie, astazi, Viorel Hrebenciuc a declarat, facand referire la articolul 1 din Constitutia Romaniei, acelasi articol pe care l-a invocat si seful statului - Romania este stat national, suveran, independent - , ca "minoritatea maghiara a votat actuala Constitutie a Romaniei cu articolul 1 incorporat in ea, la referendumul din 2003".
Referindu-se la reformarea statului, liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a propus, marti, in plenul Camerei Deputatilor, imbunatatirea Constitutiei prin ridicarea imunitatii presedintelui tarii si a introducerii avizului Parlamentului pentru numirile facute de presedintele Romaniei.
Noul consilier prezidential pe probleme de afaceri europene, Leonard Orban, a precizat pentru Realitatea FM ca a decis sa accepte postul de la Palatul Cotroceni pentru ca are competenta in ceea ce priveste afacerile europene si il poate sprijini pe seful statului in integrarea europeana a Romaniei.
POZITIA PRESEDINTELUI ROMANIEI In raport cu arogantele lui Barroso si ale Departamentului de Stat, care ar trebui sa fie, dupa voi, pozitia presedintelui Antonescu? ... Si de parca n-ar trebui sa avem relatii diplomatice si comerciale normale, in interesul Romaniei.
Dan Constantin) Presedintele Frantei, dl Francois Hollande, a avut o intalnire cu Excelenta Sa, dl Victor Ponta, primul- ministru al Romaniei, joi, 21 februarie, ora 12:00, precizeaza Palatul Elysee. Dupa cateva ore, presedintele Frantei sustine o interventie intr-un colocviu pe tema "Functionarii in Europa dictaturilor 1933-1948".
Cu toate acestea, spiritul antitotalitar al Pietii Universitatii a fost reprimat cu o bestialitate care a socat intreaga lume civilizata si a compromis deosebit de grav imaginea Romaniei.
Parlamentul European a votat ieri asupra aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, aproband Raportul Moscovici privind Romania si o rezolutie referitoare la aderarea Romaniei la UE in 2007.
Vai noua ce le permitem unor analisti romani (nu doar lui Smirnov si armatei a XIV-a) sa afirme categoric ca nu avem interese in Transnistria si ca aceasta nu apartinuse nicicand Romaniei.
google-analytics.com