Cautare

22553 de rezultate pentru "presedintele romaniei" (4.43 secunde)
'Traian Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei) spunea, luni seara, dupa consultarile cu partidele parlamentare, ca doreste sa aiba "o prezenta cat mai discreta in viata publica".
"Daca incompetentii care guverneaza temporar Romania nu au solutii de scoatere a Romaniei din criza economica, le ramane o sigura solutie - plecarea din functii! PNL va initia o motiune de cenzura impotriva Cabinetului Boc-Udrea, pe tema falimentului economic al Romaniei.
B.T.Iacob publica pe Inpolitics un articol din care rezulta ca asa-zisele "legi ale crizei", aberantele insailari ale incompetentilor care se fac ca conduc Romania (in realitate o distrug economic), vor fi blocate la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR).
Portugalia promite Romaniei ca nu va face niciun fel de conexiune intre aderarea la Schengen si alte procese si teme distincte - asa cum, de pilda, a sugerat Franta,in plina polemica pe tema romilor - si da asigurari ca va sustine tara noastra, inclusiv tehnic, pentru a intra in spatiul Schengen.
Desi am comentat azi noapte la Realitatea TV aceste declaratii ale presedintelui Romaniei, parca tot nu-mi venea sa cred ca au fost facute. ... Orice roman care a dorit sa cunoasca istoria nefalsificata a Romaniei a putut sa se informeze dupa 1989.
Desi nu sunt un entuziast al ukazelor trimise Romaniei din exterior, simt nevoia sa precizez ca metafora mea nu viza Raportul Comisiei Europeane, ci felul in care a fost primit el in Romania lui 2013.
Planul istoriei nationale, la 9 Mai anul acesta s-au implinit 138 de ani de la momentul proclamarii independentei de stat a Romaniei, obtinuta cu jertfa a mii de romani, astfel incat sambata trecuta am sarbatorit Ziua Independentei de Stat a Romaniei.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... De aceea, vorbele si faptele mele au fost intotdeauna in consens cu sustinerea interesul national romanesc, cu promovarea si apararea Romaniei ca stat.
Jonathan Scheele, seful Delegatiei CE in Romania, a facut lumina ieri in privinta speculatiilor ca ar exista deja un o decizie privind data aderarii Romaniei la Uniunea Europeana.
Potrivit CIA, datoria externa a Romaniei este aproape dubla de cat spune BNR S-a dovedit, de-a lungul timpului, ca autoritatile romane si-au facut un obicei in a minti cu privire la starea reala a lucrurilor in economie.
Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul al Romaniei" Lansarea cartii a avut loc la Texas West Grill Restaurant (Bd.
Constructia democratica a Romaniei / AmosNews / Autor: ... Primele doua puncte din Comunicat, care poate fi considerat certificatul de nastere al Romaniei democratice, stipulau:
In contextul recentei aprobari, de catre Guvernul Romaniei, a Strategiei de Dezvoltare Teritoriala a Romaniei, evenimentul a reprezentat un nou pas de consolidare a colaborarii dintre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) si principalele categorii de parteneri nationali implicati in dezvoltarea in profil teritorial a Romaniei, prezenti la eveniment.
Academicienii ii invita pe oamenii politici sa conlucreze cu responsabilitate si patriotism pentru binele Romaniei.
Presedintele Ion Iliescu a vizitat ieri Oltenita, raspunzand S.O.S.-ului lansat de primaria din urbea sa natala, ai carei locuitori erau amenintati ca nu vor avea caldura in aceasta iarna.
Intoarcerea la popor in luna martie ceruta de presedintele Traian Basescu pentru a impulsiona parlamentul sa aprobe votul uninominal a starnit reactii furtunoase pe scena politica din tara.
Presedintele CSM, Anton Pandrea, cel al ICCJ, Nicolae Popa, si procurorul general, Laura Kovesi, le-au cerut vineri magistratilor proaspat numiti in functie de Traian Basescu sa aplice legea si sa nu se lase intimidati, un mesaj similar venind si din partea presedintelui.
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri, la Beirut, ca o parte din banii de la FMI poate fi folosita in mod exceptional pentru a echilibra pensiile si salariile mici in cazul in care criza se va agrava.
Presedintele PDL Alba, Mircea Hava, a anuntat ca il va sustine pe Vasile Blaga pentru sefia Partidului Democrat Liberal deoarece crede ca acesta are "puterea", "experienta" si "autoritatea" sa reconstruiasca partidul.
Pe data de 5 iunie 2006 se va desfasura la Bucuresti "Forumul Marii Negre pentru Dialog si Parteneriat", la care vor participa, printre altii, presedintele Romaniei, Traian Basescu, presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, presedintele Ucrainei, Victor Iuscenko, precum si oficialitati din statele UE si din cadrul NATO.
google-analytics.com