Cautare

22553 de rezultate pentru "presedintele romaniei" (4.89 secunde)
Presedintele Traian Basescu a declarat sambata intr-o emisiune Pro TV ca functionarii de la Finante "nu au dreptul sa se revolte", deoarece sindicalistii care ii reprezinta au insistat pentru mentinerea stimulentelor, "un sistem clientelar".
presedintele Basescu va merge la Bruxelles Senatorul UDMR, Gyorgy Frunda, a declarat, miercuri, la RFI, ca Romania trebuie sa fie reprezentata intotdeauna de premier la Consiliul European, insa este convins, dupa cum il cunoaste pe presedintele Traian Basescu, ca "dumnealui va merge la Bruxelles".
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a facut o sesizare adresata Curtii Constitutionale in vederea solutionarii unui pretins conflict juridic de natura constitutionala creat intre presedintele Romaniei si Camera Deputatilor.
Presedintele Romaniei, partidele politice din opozitie, SRI, SPP, Ministerul Public, DNA, societatea civila etc. ... Presedintele Romaniei, partidele politice din opozitie, SRI, SPP, Ministerul Public, DNA, societatea civila etc.
Alaturi de ei s-au aflat vicepresedintele PNL Puiu Hasotti, ministrul interimar al Apararii, Mihai Stanisoara, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, presedintele-executiv al UDMR, Kelemen Hunor. Presedintele Senatului si contracandidatul lui Basescu din finala de pe 6 decembrie, pesedistul Mircea Geoana, a lipsit de la ceremonie.
Mediafax informeaza ca presedintele PSD, Victor Ponta, propune, intr-o postare pe blogul personal, o alianta politica, inregistrata juridic, intre PSD si ACD (PNL+PC), care sa inceapa sa functioneze la nivel politic si parlamentar imediat dupa inscriere si la nivel local in termen de maxim 3 luni.
Sorin Rosca Stanescu) Tocmai am fost martorii unei penibile umillinte la care s-a expus Presedintele Romaniei. ... La Sulina, Presedintele Romaniei i-a batut obrazul primului ministru al Republicii Moldova.
Comisia Europeana regreta declaratiile lui Basescu despre unire Ultimul lucru de care avea nevoie UE Urmatorul mare proiect pentru Romania dupa aderarea la UE ar trebui sa fie unirea cu Moldova, il citeaza Euractiv.com pe presedintele Romaniei.
Suntem in Parlamentul Romaniei!
Presedintele poate fi demis pe 7 martie, sansele sunt 88% -------------- Dragos Dumitriu, jurnalist si realizator TV, fost deputat nationalist si conservator in Parlamentul Romaniei, promotor al analizei sistemice, a efectuat o analiza din care rezulta ca Iohannis poate fi suspendat si demis.
Romania trebuie sa intensifice procesul de integrare in Uniunea Europeana, a declarat azi presedintele Romaniei, in cadrul intalnirii cu ambasadorii statelor UE in Romania.
(...) Ca presedinte al Partidului National Liberal, copresedinte al Uniunii Social Liberale, presedinte al Senatului, nu am avut si nu am ce negocia, nici cu persedintele Romaniei, nici cu altcineva.
SALVATI O CLADIRE ETALON DIN SUD-ESTUL ROMANIEI! INTERPELARE CATRE -DOMNUL DACIAN CIOLOS,PRIM-MINISTRU AL GUVERNULUI ROMANIEI -DOMNUL VASILE DANCU,VICEPRIM-MINISTRU, MINISTRUL DEZVOLTARII REGIONALE SI ADMINISTRATIEI PUBLICE SALVATI O CLADIRE ETALON DIN SUD-ESTUL ROMANIEI! ... Reprezentantul judetului, presedintele Comitetului Permanent, Gh. ... Carol I Rege al Romaniei, si a M.S.
Pentru ca eu personal am avut si am privilegiul de a ma fi nascut intr-una dintre cele mai frumoase, bogate si nealterate zone ale Romaniei â€" Bucovina.
1990 - Romania incheia primul an de libertate cu un PIB de circa 40 de miliarde de dolari Dupa mai bine de patru decenii de guvernare comunista, care au insemnat in principal planificarea centralizata a intregii economii nationale, in urma inlaturarii regimului, in decembrie 1989, la carma Romaniei venea un disident al regimului comunist-ceausist, Ion Iliescu.
Presedintele Traian Basescu a avut ieri o zi foarte activa.
MUZEUL NATIONAL DE ARTA AL ROMANIEI • Astfel, Ziua Culturii Romane va fi sarbatorita de Ministerul Culturii, marti, incepand cu ora 18.30, la Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR) din Bucuresti.
ßeful statului a participat ieri la un dejun de lucru cu ambasadorii rezidenti ai statelor membre UE, in cadrul caruia au fost trecute in revista actiunile intreprinse de institutiile statului in ultima perioada, in contextul pregatirii Romaniei pentru aderarea la UE.
Mircea Geoana, presedintele Senatului Romaniei, a primit vizita presedintelui Senatului Canadian, Noel Kinsella.
"Presedintele Romaniei: ... Alternativa la aceasta afirmatie ar fi aceea ca presedintele Romaniei e ori total in afara politicii externe, ori pur si simplu nu il ajuta capul.
google-analytics.com