Cautare

600 de rezultate pentru "pesti" (8.36 secunde)
E cazul unor specii de crabi, de pesti dar si multe dintre testoase, care par ca nu imbatranesc o data cu trecerea anilor.
PESTI 19.02-20.03: Daca sunteti implicati in afaceri, parcurgeti cateva zile in care va veti ocupa exclusiv de bunul mers al lucrurilor.
PESTI 19.02-20.03: Aveti senzatia ca ati gasit linistea de dupa furtuna. Relatiile cu cei de-acasa si cu prietenii par sa va multumesca pe deplin.
PESTI 19.02-20.03: Va convingeti inca o data ca aveti nevoie de concentrare maxima daca vreti sa obtineti rezultatele scontate.
PESTI 19.02-20.03: Ati depasit poate cea mai neagra perioada a anului, dar de acum inainte urmeaza o perioada de refacere, care nu exclude insa munca sustinuta.
PESTI 19.02-20.03: Va bucurati de mai multa liniste doar in intimitatea casei dumneavoastra. Pentru a rezista presiunilor trebuie sa profitati de compania celor mai buni amici.
PESTI 19.02-20.03: Va simtiti stralucitori si dispusi sa urcati orice munte pana va veti atinge scopurile. Modificarile din casa si din anturaj nu ar trebui sa va surprinda prea mult.
PESTI 19.02-20.03: Daruirea si loialitatea pe care o depuneti la locul de munca va fi observata de cine trebuie.
PESTI 19.02-20.03: Intalniti pe cineva care se dovedeste foarte grijuliu cu dumneavoastra, insa sunteti pusi intr-o situatie incomoda iar minciuna nu va va ajuta.
PESTI 19.02-20.03: Dedicati-va mai mult timp pentru cei care va apreciaza la cote reale entuziasmul, iubirea neconditionata si optimismul.
Candva, in apa viu colorata ce seamana foarte bine cu apele Mediteranei, pana in anii ’90 se gaseau pesti. In anul 1995, balta a secat din cauza unor lucrari.
cereale (orz,orez,grau,hrisca) legume ( varza alba,linte,papadie, laptuca,andive,urzici, varza creata, praz, naut, ridiche de luna, napi, ceapa, patrunjel,morcovi, soia) seminte de floarea soarelui , susan, ginseng, peste ( somon,creveti,homari, scrumbii, sardele ,icre negre, icre de diferiti pesti) carne (oaie, rata, curca) oua (in special embrionate), hrean, salvie,cicoare, halva, etc....Aceasta dieta este indicata celor ce nu sufera de alergii alimentare la alimentele enuntate anterior.
PESTI 19.02-20.03: Cineva cu care v-ati intalnit recent va face o invitatie care va surprinde. Desi considerati ca aceasta persoana impinge relatia mult prea repede.
PESTI 19.02-20.03: Va apasa o stare de agitatie, incat va mirati cand constatati cat de vulnerabili emotional sunteti.
PESTI 19.02-20.03: Dupa cateva zile linistite, la inceputul intervalului, vor urma cateva evenimente care va vor agita putin viata, mai ales in mediul profesional.
Pesti Se intrezaresc cheltuieli neprevazute, insa la fel de bine este posibil sa primesti sume de bani substantiale. Factorul surpriza legat de veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu este la cote mari, fiind activat de Luna care tranziteaza Semnul Berbecului.
PESTI 19.02-20.03: Simtiti o nevoie acuta de comunicare. Sunteti implicat in multe proiecte si vitalitatea dumneavoastra este reconfortanta pentru cei din jur.
PESTI 19.02-20.03: Cu putin noroc, in weekend va veti bucura de o reusita profesionala cu consecinte vizibile asupra propriului buget.
PESTI 19.02-20.03: Tendinta de a va complica singur existenta poate fi pusa pe seama monotoniei existentiale care va copleseste.
PESTI 19.02-20.03: Sunteti mai sentimental si melancolic decat de obicei. Productivitatea si inspiratia au de suferit si, fara un efort de vointa, riscati sa aveti neplaceri la serviciu si la...
google-analytics.com