BERBEC 21.03-20.04: Urmeaza cateva zile cand intr-adevar puteti spune ca sunteti foarte ocupati. Fie ca este vorba de dorinta de a reinvia o poveste de dragoste sau lamurirea unei situatii financiare, o abordare agresiva nu va face bine. De fapt, mai repede riscati crearea unei opozitii decat o cooperare.

TAUR 21.04-21.05: Se prefigureaza o saptamana excelenta. Aveti sansa unui progres in plan profesional si un succes neasteptat. Trebuie insa sa profitati din plin de vremea prielinica realizarilor. Este important sa nu lasati pe altii sa va forteze sa semnati un act pana nu va documentati mai bine.

GEMENI 22.05-21.06: Pentru reusita planurilor nu trebuie sa va folositi de prea multa linguseala. Mai bine fiti atenti si nu acceptati pe cineva pentru ca doar si-a dat cuvantul, indiferent cat de sincer sau cat de bine imbracat ar fi acea persoana. Motivele ascunse sunt greu de depistat.

RAC 22.06-21.07: Daca simtiti ca lucrurile merg prea repede si nu puteti sa tineti ritmul cu ceilalti, pentru moment ar fi bine sa incetiniti insa nu prea mult pentru ca puteti sa va leneviti. Veti gasi multe fantezii care sa va binedispuna si sa va faca sa mergeti cu fluxul. Invatati sa aveti multa incredere in persoana iubita.

LEU 22.07-22.08: Zilele acestea puteti spune ca visele pot deveni realitate. Sunteti totusi usor nelinistiti de evolutia vietii dumneavoastra sociale si sentimentale. Acordati mai mult timp persoanei iubite. Nici intalnirile cu familia nu ar trebui neglijate.

FECIOARA 23.08-22.09: Unele aspecte astrale permit succesul si progresul dumneavoastra. Veti gasi determinarea necesara realizarii ambitiilor si a proiectelor ce le-ati pus pe lista asteptarilor cam de multa vreme. Fiti atenti insa deoarece aveti tendinta sa promiteti mai mult decat puteti oferi.

BALANTA 23.09-22.10: Se pare ca toata lumea stie ce este mai bine pentru dumneavoastra si uneori aveti impresia ca tot ce straluceste este din aur. Si pentru Balante activitatea planetara pare ca va deschide mai multe cai. Trebuie doar sa va reganditi putin planurile si veti avea succes.

SCORPION 23.10-21.11: Legat de situatia financiara putem spune ca urmeaza o perioada foarte ocupata. Putina atentie in plus nu ar strica. Ati putea obtine un castig neasteptat insa exista posibilitatea unei confuzii sau inselaciuni. Onestitatea este cea care va salveaza intotdeauna.

SAGETATOR 22.11-21.12: Luati in calcul si pierderea independentei daca vreti intr-adevar sa capatati incredere deplina in ochii persoanei iubite. Puteti beneficia de mai mult decat va inchipuiti de pe urma jumatatii dumneavoastra. Dragostea insa trebuie sa fie in prim-plan.

CAPRICORN 22.12-19.01: Relatiile de familie ar putea constitui un real motiv de ingrijorare, mai ales daca sunteti de parere ca va tin pe loc. Incheierea unui capitol important din viata va determina sa faceti o modificare semnificativa. Poate va schimbati statutul social sau reverificati angajamentele neonorate.

VARSATOR 20.01-18.02: Succesul ultimelor planuri va face sa va simtiti fabulos. Va pregatiti de vacanta si nu uitati sa va puneti in bagaje speranta unei noi relatii, ce poate o visati de mult timp.

PESTI 19.02-20.03: Va simtiti stralucitori si dispusi sa urcati orice munte pana va veti atinge scopurile. Modificarile din casa si din anturaj nu ar trebui sa va surprinda prea mult. Oricum, le planuiati de ceva vreme. Aveti posibilitatea unor miscari pozitive in viata privata. Profitati de ele...