BERBEC 21.03-20.04: Putem spune ca urmeaza o saptamana plina de evenimente. Asteptati-va ca in prima jumatate sa primiti un bonus. Ambitiile personale vor progresa si trebuie sa beneficiati de pe urma acestei sanse. In weekend va ocupati cu activitati sociale si va chinuiti sa terminati un proiect legat de casa.

TAUR 21.04-21.05: Pentru cuplurile casatorite va fi o perioada de armonie desavarsita. Productivitatea la locul de munca este apreciata de sefi iar angajamentele luate in afaceri se dovedesc promitatoare. Ca sa faceti fata atator solicitari aveti grija si de hrana spirituala, nu va mai ganditi numai la finante.

GEMENI 22.05-21.06: Nu spargeti rutina zilnica socotind ca doar asa veti termina la timp sarcinile de la locul de munca. Totul se poate termina destul de neplacut cand in loc de aprecieri, primiti doar mustrari. Membrii familiei va vor sustine, desi dumneavoastra sunteti de alta parere. Este de ajuns sa le solicitati sprijinul.

RAC 22.06-21.07: Daca in ultima vreme ati fost ingrijorati pentru sanatatea dumneavoastra, solicitati sfatul unui medic ca sa puneti capat anxietatii in care va zbateti. Nu exista nimic mai serios decat acest subiect. In cazul in care mai multi prieteni va solicita cateva servicii obositoare, preferati linistea unei seri petrecute acasa.

LEU 22.07-22.08: Putina planificare inaintea inceperii zilei de luni ar putea transforma chiar toata saptamana intr-una pozitiva. Dupa ce veti face acest lucru deveniti mult mai increzatori si realizati chiar si cel mai amanat proiect. Nimeni nu poate sa va intunece bunul mers. Oare asa sa fie?

FECIOARA 23.08-22.09: Doar cand veti invata sa ascultati si argumentele partenerului de viata, poate veti fi mult mai apreciati in cuplu. Pana atunci insa priviti viata cu mai mult optimism. Este important sa obtineti mai multa energie pozitiva. Concentrati-va pe creatie si veti avea succes.

BALANTA 23.09-22.10: Imprevizibilul marcheaza urmatoarele zile si doar sfatul expertilor va va domoli indoielile daca sunteti prea disperati. Acasa se poate crea o situatie dificila, ce va pune intr-o postura stangace. Doar increderea si rabdare va vor scoate la liman.

SCORPION 23.10-21.11: Parca toata lumea ce va inconjoara este mult mai capricioasa ca de obicei. Fiti pregatiti pentru o schimbare neasteptata de planuri. Luati deciziile finale doar pe cont propriu si renuntati la influentele prietenilor. Nici pentru marile investitii parca nu a venit timpul. Nu va lasati impinsi sa faceti lucruri pe care le considerati prea riscante.

SAGETATOR 22.11-21.12: Se anunta zile pline de speranta. Pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca sansele le ies in cale si sunt aproape sa-si realizeze visurile. Daca sunteti angajati, mare atentie cum va comportati. Veti fi recompensati marinimos daca va depasiti limitele.

CAPRICORN 22.12-19.01: Petreceti mai mult timp alaturi de cei de acasa dar si de cei mai buni prieteni. Nu faceti promisiuni pe care nu credeti ca le veti putea indeplini. Cei din jur vor fi dezamagiti cand isi vor da seama ca i-ati inselat.

VARSATOR 20.01-18.02: Pentru interesele dumneavoastra profesionale numai studiul se va dovedi valoros. Nu lasati ca gandurile sa va tulbure puterea imaginatiei. Aveti nevoie de ea daca lucrati in domeniul artelor. Spirijiniti-va si pe ajutorul colegilor si nu invaluiti totul intr-o aura de mister.

PESTI 19.02-20.03: Dedicati-va mai mult timp pentru cei care va apreciaza la cote reale entuziasmul, iubirea neconditionata si optimismul. Asocierile noi ar trebui sa fie date deoparte pentru inca putina vreme. Stabiliti noi reguli cu superiorii inainte de a incepe un nou proiect.