BERBEC 21.03-20.04: Inca de la inceputul saptamanii va faceti planuri de vacanta. Sunteti intr-o stare de spirit creativa, asa ca nimeni nu va opreste sa realizati si ceva proiecte ramase restante. Insa activitatile vi se vor parea mai putin placute daca nu le veti combina si cu distractia.

TAUR 21.04-21.05: Veti fi incantati de proiectele pe care le realizati, iar la locul de munca sefii sunt mai mult decat multumiti de rezultate. Profitati ca aveti toata libertatea de exprimare si puneti-va bine cu oamenii aflati in pozitii inalte. Spre sfarsitul saptamanii planuiti sa petreceti cu familia si prietenii.

GEMENI 22.05-21.06: Un singur apel va pune intr-o adevarata stare de alerta. Primiti solicitarea unui coleg si nu veti sta pe ganduri sa-l ajutati. Daca sunteti in cautarea unei noi surse financiare, pana la mijlocul saptamanii aveti o veste buna. Amanati cateva zile decizia privind achizitionarea unei proprietati.

RAC 22.06-21.07: Ceva parca va distrage atentia la locul de munca. Sa fie oare gandul la concediu sau numai cateva probleme de care va faceti mai multe griji decat este cazul. Bazati-va si pe ajutorul colegilor ca sa depasiti perioada dificila. Nu ezitati sa cereti sprijin. Aveti mult mai multi prieteni decat va imaginati.

LEU 22.07-22.08: Dezacordurile va pot incetini progresul. Cineva de acasa se poate supara pe dumneavoastra, mai ales daca nu veti discuta deschis problemele de cuplu. Amanati o excursie pe care o planuiseti si mai bine incercati sa rezolvati tot ce ati tergiversat pana acum. Daca sunteti parinti, acum este perioada favorabila inceperii unui nou proiect artistic pentru copilul dumneavoastra.

FECIOARA 23.08-22.09: Ca sa nu va plictisiti in aceste zile trebuie sa va folositi imaginatia. Sarcinile la serviciu si acasa vi se par anoste. Ca sa iesiti din aceasta stare nu ar fi rau sa va mentineti ocupata mintea cu tot felul de exercitii mentale. In weekend este posibil sa va faceti noi prieteni.

BALANTA 23.09-22.10: In aceasta saptamana trebuie sa evitati exercitiile fizice intense. Va pandeste o stare de oboseala si de stres care va pune putin pe ganduri din punct de vedere al sanatatii. Nu va alarmati. Mai multa relaxare, cateva plimbari, poate o excursie la tara si veti fi ca noi pentru alte provocari.

SCORPION 23.10-21.11: Profitati de sansa ce va iese in cale si va veti imbunatati starea financiara. Ca sa obtineti sprijinul superiorilor dumneavoastra trebuie doar sa le cereti ajutorul. In weekendul ce urmeaza e bine sa va organizati problemele. Veti gasi mai multe solutii si indeplinirea proiectelor o sa fie foarte usoara.

SAGETATOR 22.11-21.12: Unii dintre dumneavoastra ar putea experimenta ceva nou. Poate este vorba de o noua slujba, poate un nou hobby sau, de ce nu, o noua dragoste. Totul este sa dati frau liber sentimentelor si sa indrazniti sa explorati mai mult in jur. Acesta este momentul prielnic sa luati in considerare cu prioritate propriile dorinte si nevoi.

CAPRICORN 22.12-19.01: O nota optimista invaluie zilele ce vor urma. Este important sa va promiteti ca veti aborda problemele profesionale cu o incredere reinnoita in fortele proprii. Va ajuta si sanatatea deoarece sunteti intr-o forma de invidiat. La aceasta stare de bine a contribuit si partenerul de viata. Poate va ganditi sa-i faceti o surpriza...

VARSATOR 20.01-18.02: Saptamana ce urmeaza va fi mai schimbatoare decat banuiti. Accentul se va pune, bineinteles pe finante. Succesul sau esecul depinde foarte tare de directia in care va decideti sa mergeti. Cheia succesului este sa gasiti momentul prielnic in care sa va folositi cateva din ideile dumneavoastra geniale.

PESTI 19.02-20.03: Va apasa o stare de agitatie, incat va mirati cand constatati cat de vulnerabili emotional sunteti. Parca nici cei de acasa nu va mai inteleg ca inainte. Abia spre weekend va mai gasiti linistea. Relaxati-va un pic. Asa va ajutati sa depasiti perioada dificila pe care o traversati.