BERBEC 21.03-20.04: In prima jumatate a saptamanii aveti multe de corectat pentru ca trebuie sa luati act de greselile comise. Pastrati-va o evidenta scrisa la toate cheltuielile consistente. Doar asa veti evita discutiile in contradictoriu cu familia in ceea ce priveste sumele mari pe care le cam imprastiati.

TAUR 21.04-21.05: Evitati afacerile cu prietenii. Ati putea sa va confruntati cu o decizie foarte drastica a unui amic. Nu va panicati daca simtiti ca nu va ajunge timpul. Aveti destula hotarare sa va decideti la ce evenimente veti lua parte. Daca nu va place compania cuiva, pur si simplu trebuie sa o refuzati!

GEMENI 22.05-21.06: Incercati sa fiti deschisi fata de persoanele care va sunt aproape. Sinceritatea cantareste mai mult decat toate averile din lume. Nu ii mai respingeti cu vorbe taioase pe cei care va vor binele. Nu uitati ca tot de ei aveti nevoie sa razbiti atunci cand va este greu.

RAC 22.06-21.07: La inceputul acestei saptamani sunteti in stare sa finalizati cateva lucrari ce le-ati amanat de ceva vreme. Veti fi recompensat pentru originalitatea de care dati dovada si acest lucru va da un impuls ce va duce spre o promovare. O asteptati de mult timp, asa ca bucurati-va din plin de recompensa.

LEU 22.07-22.08: Chiar daca treburile de acasa vi se par plictisitoare nu le luati ca pe o impovarare. Este posibil ca plusul de energie de care dati dovada sa va faca nerabdatori si irascibili. Nimeni parca nu va intra in voie. Cautati sa va intelegeti cu cei din jur si asa veti trece peste clipele de incordare si disensiuni.

FECIOARA 23.08-22.09: Primele zile pot fi lipsite de griji, asta doar daca evitati discutiile cu rudele apropiate. La locul de munca veti conduce lucrarile cu multa ravna si aveti cateva idei originale care va vor ajuta sa depasiti cateva dificultati. In weekend va faceti planuri de viitor privitor la vacanta si la mici afaceri.

BALANTA 23.09-22.10: Planul unor excursii care nu necesita mari cheltuieli va va surade iar vacanta incepe sa se contureze. Pentru unii poate ca s-a sfarsit. Nu-i nimic. Acestia au de infruntat o situatie dificila acasa. Asteptati pana se mai linistesc apele si apoi puteti sa continuati discutiile.

SCORPION 23.10-21.11: Cateva plimbari alaturi de romanticul dumneavoastra partener si, gata, o noua relatie prinde contur. Exploatati mai mult imaginatia bogata cu care sunteti nativ inzestrati si partenerul o sa se declare mai mult decat multumit de rezultate.

SAGETATOR 22.11-21.12: Cei care isi castiga existenta din domeniul artei pot avea satisfactii deoarece vor primi noi proiecte. Nu le ramane decat sa-si dovedeasca originalitatea si bogata imaginatie pentru a reusi. Problemele se pot rezolva doar daca veti chibzui mai mult inaintea deciziilor.

CAPRICORN 22.12-19.01: In primele zile ale saptamanii trebuie sa va concentrati mai mult asupra lucrului pentru ca in a doua decada va fi din ce in ce mai greu. Reprogramati-va responsabilitatile pentru a va face viata mai usoara. Si cei de acasa va solicita mai multa atentie ca de obicei.

VARSATOR 20.01-18.02: Va schimbati rutina sociala incepand de la o simpla conversatie cu un prieten. Acesta va invita la un eveniment care va deschide noi orizonturi neexplorate pana acum. Fiti prudenti insa cu sanatatea care da semne de oboseala. Relaxarea din weekend va va aduce energia de care aveti atata nevoie.

PESTI 19.02-20.03: Cineva cu care v-ati intalnit recent va face o invitatie care va surprinde. Desi considerati ca aceasta persoana impinge relatia mult prea repede. Veti constata ca intuitia va spune sa lasati lucrurile sa curga mai departe.