Cautare

342 de rezultate pentru "mantea nicu" (3.07 secunde)
Stefan Stan si Andreea Mantea au avut o relatie scurta, dar pasionala, care s-a terminat cu un amantlac, iar bruneta nu a uitat ca a fost inselata de cantaret, cu toate ca-si pusese inima pe tava.
Andreea Mantea ar fi avut in ultimele zile niste discutii aprinse cu persoane din conducerea postului. ... In conditiile in care emisiunea nocturna revine pe micul ecran in 3 septembrie, postul de televiziune a trecut deja la scoaterea cadrelor cu Andreea Mantea din reclamele productiei, scrie click.ro.
Cristi Mitrea si Andreea Mantea formeaza un cuplu in toata regula si nu ar surprinde pe nimeni daca ei ar ajunge in fata altarului in calitate de sot si sot!De cand a fost desemnat castigatorul oficial de la "Burlacita", iar show-ul a luat sfarsit si pe micul ecran, Cristi Mitrea nu isi mai incape in piele de bucurie.
Nicu si I. ... Nicu si I. ... Nicu si I. ... Nicu si I. ... Nicu si I. ... Nicu si I. ... Nicu si I. ... Nicu si I.
Andreea Mantea a fost implicata, duminica seara, intr-un accident rutier in zona Brancoveanu din Capitala. Bruneta se afla la volanul automobilului ei, un BMW impreuna cu colegii de la emisiunea "Nunta cu surprize".
Phoenix a lansat doua compozitii de suflet care ii apartin lui Nicu Covaci:
Mircea Nicu Toader:
„Din experienta anilor trecuti, cresterile de pret încep cam la sfârsitul lunii februarie, începutul lunii martie“, a explicat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic. ... Deja cererea e foarte mare“, a spus Nicu Radut.
Potrivit ziarului Adevarul (un articol semnat de Alexandra Furnea), Nicu Covaci, solistul formatiei PHOENIX, ii da in judecata pe Mircea Baniciu, Josef Kappl, Manfred Neumann si pe Radu Almasu.
Nicu Rasina participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... 65, in Bucuresti", ne-a spus Nicu Rasina. ... Nicu Rasina este de profesie arhitect, iar de targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman este multumit.
Nicu Rasina, marochiner la firma Canigi, a participat recent la targul PIata Taraneasca si Mester(Esti)! ... curele din piele - 50 RON, portofele din piele - 20 RON, bratari din piele de diferite modele si culori - 15 RON, toate facute de firma mea, Canigi", ne-a spus Nicu Rasina.
Nicu Rasina a participat in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... 65, in Bucuresti", ne-a spus Nicu Rasina. ... "Acum am o comanda pentru legitimatii (din piele) de serviciu pentru Asociatia Antidrog si pentru Asociatia Nationala Anticoruptie", ne-a spus Nicu Rasina.
MAI PUTIN DE O SAPTAMÂNA PÂNA LA PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION Doar 6 zile ii mai despart pe fanii fenomenului creat de Nicu Covaci de PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION, primul eveniment ce celebreaza 55 de ani de activitate ai legendarei trupe, pe data de 19 Aprilie, de ziua de nastere a lui Nicu Covaci, printr-un concert-eveniment ce va avea loc la Arenele Romane, din Capitala.
Legendarul Nicu Covaci, fondator si lider al formatiei rock Phoenix, este si un pictor foarte talentat. ... In varsta de 72 de ani, Nicu Covaci a ramas in istorie ca fiind liderul primei formatii rock din Romania.
Pe 25 iunie, Nicu Alifantis a sustinut un concert de suflet in Paradisul Verde, iar la cei 56 de ani impliniti se dovedeste a fi un artist complet.
Numarul celor care doresc sa închirieze o locuinta pentru organizarea unui astfel de eveniment a crescut comparativ cu anul trecut cu aproximativ 30-40%“, a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic. Oferta este foarte saraca Nu la fel de încântati de idee sunt însa si proprietarii de locuinte.
Problemele fotbalului mic din Dolj nu au disparut nici in 2012 si asta deoarece conducatorii suspendati ai AJF, presedintele Nicu Neagoe si vicele Sorin Patrascu, nu au binevoit sa faciliteze alegeri pana la 15 ianuarie, asa cum le-o ceruse FRF.
- Inainte de ’89, m-a impresionat Nicu Ceausescu. ... N-am avut insa curaj sa ma duc la Nicu Ceausescu in audienta. ... M-a convocat Nicu. ... Apoi, am si acum jurnalul lui Carol al II-lea, tras la xerox de Nicu Ceausescu.
Nicu Rasina are un atelier de marochinarie pe Strada Lugoj nr. ... 65, in Bucuresti", ne-a spus Nicu Rasina. ... Am si borsete mesinger (sport), care sunt foarte cautate, mai spune Nicu Rasina, un marochiner foarte talentat.
Ultima sosita este din partea detinutului Nicu Parleteanu, celebrul detinut care a amenintat-o cu moartea pe ex-judecatoarea Aspazia Cojocaru, de la Curtea Constitutionala. ... Printre altele, in scrisoarea adresata instantei care-l judeca pe ex-politistul Cristian Cioaca, detinutul Nicu Parleteanu spune ca a fost partas-complice la asasinarea Elodiei.
google-analytics.com