BERBEC 21.03-20.04: Sunteti solicitat din toate directiile, aveti o activitate cam dezordonata si putin profitabila. Incercati sa va adunati gandurile si sa va canalizati fortele spre un obiectiv precis, care sa va aduca cat mai multe satisfactii. Atentie! Cu surmenajul nervos nu e de glumit, menajati-va psihicul.

TAUR 21.04-21.05: Parcurgeti o perioada de satisfactii, chiar daca nu spectaculoase, cel putin favorabile din punct de vedere psihic. Marti sau miercuri, deznodamantul fericit al unei afaceri va va da aripi si va va rotunji pana la "obezitate" contul! La finele intervalului veti face o cunostinta noua.

GEMENI 22.05-21.06: In pofida faptului ca parcurgeti o perioada destul de monotona, lipsita de evenimente remarcabile, aveti tendinta sa va implicati in multe lucruri marunte, care va fac o placere deosebita, insa nu aduc nici un profit material. Din fericire, curba financiara in crestere anunta vesti excelente in aceasta privinta.

RAC 22.06-21.07: O mare bucurie in familie sau o veste excelenta adusa de o persoana foarte apropiata, va asteapta luni sau marti. Curba financiara isi rupe toate chingile si se catara voiniceste spre un maxim de toata frumusetea. Si in cuplu domneste o armonie totala.

LEU 22.07-22.08: Parcurgeti o perioada de pasivitate si meditatie, de autoanaliza si evaluare a planurilor de viitor. Din pacate, astrele se multumesc sa stationeze lucrurile la cote modeste, fara nici o perspectiva de ascensiune. Lucrurile se vor redresa in curand.

FECIOARA 23.08-22.09: Luni si marti va asteapta confruntari dure in mediul profesional, din care veti iesi triumfator doar daca veti sti sa cedati, sa faceti anumite concesii care sa nu va stirbeasca demnitatea. Pe de alta parte, finantele se vor redresa intrucatva, insa mai aveti de asteptat, nu prea mult, pana la o revenire la nivelul multumitor.

BALANTA 23.09-22.10: Vor urma zile agitate, pline de evenimente contradictorii, care va vor obosi psihicul. O veste financiara foarte buna va va remonta si veti avea suficiente motivatii pentru a va implica in afaceri cu elan. Atentie la un Scorpion din anturaj!

SCORPION 23.10-21.11: Zilele acestei saptamani vor trece intr-o deplina seninatate. Doua mari sanse financiare asteapta din partea dumneavoastra un raspuns prompt. Va surade norocul, asa ca nu ezitati si jucati cateva numele la Loto. Nu se stie niciodata...

SAGETATOR 22.11-21.12: V-ati implicat cu tot sufletul in prea multe lucruri deodata si iata ca vine scadenta. Va simtiti epuizat psihic si aveti urgenta nevoie de cateva clipe de relaxare. Curba financiara urca spre culmi cu speranta unei imbunatatiri a bugetului personal. In weekend aveti o intalnire plina de farmec cu o veche cunostinta de sex opus.

CAPRICORN 22.12-19.01: In aceasta perioada aveti nevoie mai mult decat oricand de comunicare, de dezghetarea relatiilor interumane care mai schioapata. Un val de pesimism nejustificat s-a abatut asupra dumneavoastra, insa va fi spulberat de o excelenta veste financiara. Atentie la un Leu din anturaj!

VARSATOR 20.01-18.02: Nu lasati sa va scape printre degete nici o sansa de afirmare sau de intrare intr-o noua afacere! Astrele va protejeaza acum din plin si aveti mari oportunitati atat in sfera profesionala, cat si in dragoste. La sfarsitul saptamanii veti primi o veste buna de departe.

PESTI 19.02-20.03: Cu putin noroc, in weekend va veti bucura de o reusita profesionala cu consecinte vizibile asupra propriului buget. Inspiratia si creativitatea va vor ajuta sa duceti la bun sfarsit o problema dificila, pe care ati neglijat-o si care va apasa sufletul.