BERBEC 21.03-20.04: Se pare ca in aceasta saptamana va place sa amestecati sentimentele cu afacerile, starile de iritare cu cele de tandrete patimasa. Nu va gasiti locul si parca va chinuie dorinta de a muta muntii din loc. Calmati-va, situatia financiara va va trezi cat de curand la viata.

TAUR 21.04-21.05: Desi simtiti o nevoie acuta de vacanta, trebuie sa va inhamati la multe treburi ce nu suporta amanare. Curba financiara nu arata prea bine, semn ca eforturile dumneavoastra sunt mai mult decat necesare. Se impune, in aceste circumstante, sa folositi cat mai bine timpul liber pentru relaxare.

GEMENI 22.05-21.06: Saptamana se poate imparti in doua perioade. In primele zile nu sunteti deloc activ si preferati meditatia. Apoi, in a doua perioada, va treziti brusc la viata, animat de o veste financiara excelenta. De asemenea, o reusita profesionala se profileaza vineri si va lumineaza weekendul.

RAC 22.06-21.07: Nu va jucati cu focul in viata de cuplu. Se pare ca parcurgeti o perioada de mari incercari, mai ales pentru nativii care fac pereche cu Berbecii sau cu Taurii! Orgoliile si excesele temperamentale trebuie cenzurate cu atentie pentru a evita disensiunile aprinse.

LEU 22.07-22.08: O usoara nervozitate persista in sufletul dumneavoastra si aceasta se datoreaza unei obsesii de care nu reusiti sa scapati deoarece nu faceti suficiente eforturi de vointa. Pe plan financiar, se limpezesc directiile care va vor permite sa va rotunjiti contul aflat in suferinta. Dar, atentie! Nu luati deocamdata nici o decizie importanta.

FECIOARA 23.08-22.09: Va confruntati cu urgenta luarii unor decizii importante, care va streseaza suficient de mult pentru a cauta cu insistenta moduri de relaxare. Din fericire, cei din familie va sunt alaturi si va fac sa uitati de probleme. Stati cat mai mult in compania lor. Va face bine.

BALANTA 23.09-22.10: Perspective sentimentale mai ales pentru celibatari, armonie conjugala pentru ceilalti. Stropi de fericire va vor umple rezervorul afectivitatii si parca altceva nici nu mai conteaza. Situatia financiara nu infloreste, deocamdata, spre disperarea dumneavoastra.

SCORPION 23.10-21.11: Incepeti saptamana cu un aer mohorat si nu aveti chef de nimic. O intamplare fericita va insenineaza si va motiveaza pentru cateva initiative profitabile. Va atasati prea tare de purtatorii vestii. Nu exagerati cu sentimentele ca sa nu deveniti ridicoli.

SAGETATOR 22.11-21.12: Cel mai remarcabil aspect al acestui interval este ascensiunea finantelor spre culmi, care nu se opreste decat intr-un maxim. Pe de alta parte, mici tensiuni la serviciu sunt de asteptat in primele zile ale saptamanii. Le veti depasi usor, asa ca nu va faceti prea multe griji.

CAPRICORN 22.12-19.01: Este o perioada deosebit de fertila, mai ales in domeniul financiar. Afacerile sunt in curs de derulare si au orizonturi favorabile doar daca veti avea noi initiative. Din nefericire, se pare ca spre finele intervalului pot aparea probleme sentimentale. Mare atentie la iesirile nervoase!

VARSATOR 20.01-18.02: Faceti un adevarat slalom printre ghinioane si minuscule animozitati, iar optimismul debordant ce va caracterizeaza acum va va ajuta sa ajungeti cu bine la liman. Probabil ca dintr-un proiect extra-serviciu veti primi o suma considerabila de bani.

PESTI 19.02-20.03: Sunteti mai sentimental si melancolic decat de obicei. Productivitatea si inspiratia au de suferit si, fara un efort de vointa, riscati sa aveti neplaceri la serviciu si la... buzunare. Se impune o revizuire a proiectelor de viitor apropiat. Nu mai fiti un idealist incurabil!