BERBEC 21.03-20.04: Saptamana debuteaza cu nenumarate tensiuni legate de familie si serviciu. Va intalniti cu cineva care doreste sa preia controlul si va ganditi serios sa faceti noi conexiuni cu persoane mai potrivite pentru o afacere. In a doua jumatate a saptamanii va veti relaxa si veti gasi sprijinul celor dragi pentru rezolvarea problemelor.

TAUR 21.04-21.05: Sunteti sensibili in aceasta perioada. O noua idee de succes va poate ridica moralul si nu trebuie sa va fie frica sa incercati si ceva diferit fata de ce ati facut pana acum. Veti fi in stare sa schimbati situatia doar daca ganditi inteligent. Poate o motivatie reinnoita va pune in actiune.

GEMENI 22.05-21.06: Societatea este cea care va starneste interesul. Este o saptamana in care va veti intalni cu prietenii pentru distractii. Nu va faceti griji pentru cheltuielile mai mari, un pic peste normal. Aveti destule resurse sa suplimentati voia buna.

RAC 22.06-21.07: Cineva nou va intra in viata dumneavoastra, mai ales daca nu aveti inca o persoana iubita. Puteti iesi undeva ca sa va clarificati mai bine sentimentele. Poate este necesar sa fiti mult mai diplomati pentru a evita discutiile in contradictoriu.

LEU 22.07-22.08: In ultima vreme ati tot acumulat suparari ce v-au creat o stare de nervozitate pe care cu greu o mai puteti controla. Fiti atenti sa nu raniti pe cei din jur. Nu este nimeni vinovat pentru ce vi se intampla. Poate puteti gasi o cale de compromis.

FECIOARA 23.08-22.09: Stapaniti de un sentiment de compasiune pentru cei mai apropiati de sufletul dumneavoastra, veti constata ca ii puteti ajuta cu mai mult decat credeti. Cineva din anturaj crede ca sunteti efectiv geniali, dar daca nu faceti un sacrificiu ati putea ajunge foarte usor la resentimente.

BALANTA 23.09-22.10: Lumea pare a fi o comoara pe care vreti s-o strangeti intr-un loc stiut doar de dumneavoastra. In cazul in care va implicati in orice activitate de planificare financiara, aveti sanse de reusita doar daca tineti cont si de sfaturile unui profesionist.

SCORPION 23.10-21.11: Norocul pare sa fie de partea dumneavoastra in aceste zile si nu trebuie sa asteptati prea mult ca sa actionati. Un sfat inspirat va poate ajuta sa va imbunatatiti simtitor situatia financiara. Faceti-va timp pentru relaxare si meditatie, deoarece doar asa va puteti reechilibra nivelul de energie pozitiva.

SAGETATOR 22.11-21.12: Este o perioada tocmai potrivita sa dati frau liber nevoii de exprimare prin creatie. Persoana iubita s-ar putea sa va ajute mai mult sa priviti situatia intr-un mod optimist. Folositi-va si de farmecul personal pentru a trece mai usor peste toate.

CAPRICORN 22.12-19.01: Prietenii sau partenerul de viata va pot ajuta sa va realizati visul. Relatiile cu acestia ar putea fi mult mai fructuoase daca le veti dovedi ca aveti mai multa incredere in ei. Lucrurile merg, in general, bine. Totul este sa nu va alarmati in zadar.

VARSATOR 20.01-18.02: Vi se iveste ocazia sa incalziti relatia amoroasa. Fie ca va ocupati mai mult de persoana iubita sau faceti o noua cucerire, trebuie sa profitati de sansa benefica si sa faceti un angajament mai profund. Cineva va incurajeaza si se dovedeste a fi pe aceeasi lungime de unda cu dumneavoastra.

PESTI 19.02-20.03: Va bucurati de mai multa liniste doar in intimitatea casei dumneavoastra. Pentru a rezista presiunilor trebuie sa profitati de compania celor mai buni amici. O planificare pe termen lung va determina sa reorganizati proiectele.