BERBEC 21.03-20.04: Incercati sa va petreceti urmatoarea perioada ocupandu-va doar de activitati relaxante. Imbunatatiti atmosfera de acasa prin mai multa buna dispozitie si veti fi incantati de rezultate. In weekend, socializarea este preocuparea dumneavoastra de baza.

TAUR 21.04-21.05: Urmeaza o saptamana imprevizibila. Daca simtiti nevoia, incercati sa obtineti si sfaturile unor experti. Doar uzand de incredere si rabdare veti obtine rezultatele dorite. Cautati sa petreceti timpul liber dezvoltand un nou hobby.

GEMENI 22.05-21.06: Nu faceti abuz de rabdarea celor din jur si nu mai incercati sa-i schimbati dupa propriul gust. Membrii familiei va vor sprijini, insa copiii va provoaca unele ingrijorari legate de prea multa libertate.

RAC 22.06-21.07: Evitati intalnirile cu persoane emotive, care va descurajeaza in proiectele aflate in derulare. Daca acestea va pun pe ganduri cei de acasa va sustin, pregatindu-va surprize placute. In weekend, evitati drumurile lungi, care ca va vor obosi peste asteptari.

LEU 22.07-22.08: Aveti mintea ocupata mai tot timpul de problemele ce vi le creati singuri. Va provocati singuri angoase care va dau o stare de nervi teribila. Totul este sa nu intrati in panica si sa va concentrati doar pe ce puteti face. Nu mai visati la cine stie ce himere ireale.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti foarte productivi la locul de munca, iar daca aveti o munca de creatie veti fi inspirati si ingeniosi. Ii uimiti chiar si pe cei mai invidiosi dintre amici. Fiti prudenti cu angajamentele! Nu promiteti nimic din ce nu puteti realiza. Mai bine focalizati-va doar pe ceea ce considerati a fi hrana pentru gandire.

BALANTA 23.09-22.10: In ultimele zile vi s-a schimbat starea de spirit. Sunteti mai retinuti cu persoanele insistente. Preferati sa va indreptati atentia spre familie si spre ceea ce va intereseaza strict. Nimeni nu va acorda prea multe sanse de reusita in planurile expuse, insa nu va descurajati.

SCORPION 23.10-21.11: Saptamana debuteaza cu multe reusite, mai ales in plan profesional. Cheia succesului consta in respectarea termenilor impusi pentru indeplinirea sarcinilor chiar de dumneavoastra. Daca doriti sa purtati discutii serioase cu cei mai tineri membrii ai familiei, lasati asta spre sfarsitul acestei perioade.

SAGETATOR 22.11-21.12: Preocupati peste masura de tot felul de proiecte nu bagati de seama cand era sa va scape poate cel mai important eveniment din ultima perioada. Prietenii va readuc aminte pe ultima suta de metri macar sa nu ratati petrecerea. Daca ezitati prea mult nu veti gusta din plin distractia.

CAPRICORN 22.12-19.01: Timpul vi se pare ca se scurge lent si fara folos. Poate sunteti prea exigenti cu cei de acasa si uitati pur si simplu ca au si ei nevoie de liniste. Starea de sanatate a unei persoane dragi va solicita atentia si va abandonati deocamdata lucrarile pentru a va ocupa de ea.

VARSATOR 20.01-18.02: Ambitia care va caracterizeaza va aduce mai aproape de promovarea pe care o visati de ceva timp. La serviciu va simtiti protejati de superiori, care nu uita sa va aminteasca sa nu leneviti. Trebuie sa profitati de aceste zile ca sa puteti beneficia si de recompense.

PESTI 19.02-20.03: Va convingeti inca o data ca aveti nevoie de concentrare maxima daca vreti sa obtineti rezultatele scontate. Nu incepeti niciodata mai multe lucruri daca sunteti de parere ca nu le puteti termina. Pentru cei mai tineri nativi ai acestei zodii weekendul le aduce o uriasa surpriza placuta.