BERBEC 21.03-20.04: Probabilitatea unei capcane amoroase in care sigur veti cadea va fi posibila doar daca va abandonati principiile. Relatiile amoroase din ultima vreme par sa nu fie chiar ceea ce asteptati dumneavoastra. Cine stie? Poate asa va gasiti partenerul mult cautat.

TAUR 21.04-21.05: Nu va subestimati fortele, deoarece veti avea nevoie de multa energie pentru a depasi problemele dificile din aceasta perioada. Nu ocoliti sprijinul prietenilor sau al familiei, treceti peste orgolii si discrete antipatii si apelati la oricine va poate da o mana de ajutor dezinteresat.

GEMENI 22.05-21.06: Inarmati-va cu rabdare si tact pentru ca veti avea de infruntat clipe grele in mediul profesional si nu va veti mai gasi linistea decat acasa. Se pare ca probleme stresante de la serviciu sunt doar pentru a cauta cu disperare un tap ispasitor. Nu le faceti pe plac, infruntati-i cu umor si intelepciune.

RAC 22.06-21.07: Urmeaza o perioada buna pentru afaceri si cariera, cand trebuie sa luati taurul de coarne si sa va implicati cu initiative cat mai realiste. Probabil veti primi o suma importanta de bani, mai mult decat ati fi putut spera.

LEU 22.07-22.08: Se pare ca veti avea cateva realizari profesionale de exceptie. Roadele eforturilor dumneavoastra vor fi rasplatite curand. Spre sfarsitul intervalului acestei saptamani se pot ivi conflicte cu partenerul de viata, din motive minore. O intalnire placuta va asteapta in weekend.

FECIOARA 23.08-22.09: In aceasta saptamana vi se va indeplini o dorinta legata de sentimente sau de situatia materiala. Oricare ar fi adevarul, inarmati-va cu rabdare, pentru ca mai devreme sau mai tarziu, soarta va va face dreptate. Debordati de optimism si aveti o privire realista asupra vietii.

BALANTA 23.09-22.10: Sanatatea va atentioneaza ca aveti o sensibilitate meteo accentuata. Atentie la capriciile vremii cu influenta directa asupra circulatiei si reumatismului. In weekend, primiti o veste buna de departe, ce confirma multe asteptari.

SCORPION 23.10-21.11: Vitalitatea si fantezia sunt elementele ce va vor conduce spre reusite apreciabile. Pe fondul unui psihic uneori traumatizat de probleme veti duce la bun sfirsit ceea ce nici dumneavoastra nu mai sperati. Divergentele profesionale vor fi de data aceasta constructive si vor avea consecinte materiale consistente.

SAGETATOR 22.11-21.12: Intelepciune si noroc, iata o combinatie destul de rara, de care trebuie sa profitati din plin. Ocaziile cele mai fructuoase vor veni din sfera profesionala sau din cea sentimentala. Oricare ar fi oportunitatile, pregatiti-va sa aveti initiativa. La finele saptamanii va asteapta o surpriza placuta.

CAPRICORN 22.12-19.01: Saptamana incepe cu peripetii si emotii, mai ales de ordin financiar, desi aceasta perioada este caracterizata de calm si liniste sufleteasca. Sunteti imperturbabil si nimic din ceea ce se intampla in jur nu va afecteaza.

VARSATOR 20.01-18.02: In aceasta perioada, nimic nu pare sa va impresioneze prea tare. Se pare ca veti avea un succes deosebit in mediul profesional si eforturile din ultima vreme va vor fi rasplatite. Joi sau vineri bugetul se va inzdraveni destul de mult si veti achita cateva datorii.

PESTI 19.02-20.03: Tendinta de a va complica singur existenta poate fi pusa pe seama monotoniei existentiale care va copleseste. Poate un pic de realism va va trezi din plictiseala. La orizont insa se iveste o aventura amoroasa si plina de invataminte. Nu sunteti niciodata expert in dragoste, nu-i asa? Totul este sa invatati de la altii si nu pe pielea dumneavoastra!