Cautare

600 de rezultate pentru "pesti" (3.75 secunde)
Pesti Astazi ai sanse reale de succes in afaceri. S-ar putea ivi ocazia sa inchei un contract sau sa gasesti un al doilea serviciu.
Pesti Munca te construieste, chiar daca acumulezi impresii negative in timpul acestui proces. Ai putea face ca totul sa fie mai simplu, daca ai accepta acest adevar.
Pesti Ai multe de invatat de la cei pe care ii intalnesti, dar si ei au de invatat de la tine.
Pesti Esti obligat iei parte la un eveniment programat pentru diseara, dar nu ai niciun chef. Fa un efort si treci pe acolo.
PESTI Nemultumirile continua sa te apese si nu reusesti sa gasesti solutii pentru problemele cu care te confrunti. Vrei sa faci o schimbare in ceea ce priveste locul de munca.
PESTI: Te apuci de renovarea locuintei sau esti aproape de final si o sa scapi de-o grija, sa te poti ocupa si de tine, sa iti refaci tonusul, sa fii optimista.
PESTI Azi poti avea revelatia misiunii tale personale in aceasta viata, descoperind ca nu neaparat banii, succesul sau puterea sunt cele mai importante varfuri de atins!
PESTI Astazi este un moment bun pentru a face mici modificari temporare in viata personala. In ceea ce priveste planul profesional, lucrurile nu stau tocmai bine.
ONU a ajuns la concluzia ca lucrarile efectuate de Ucraina afecteaza ecosistemul Deltei Dunarii, lucrarile la canalul Bastroe distrugand habitatul unor specii de pesti si pasari migratoare.
De despagubiri vor beneficia si crescatorii de animale care au inregistrat in perioada aprilie - mai 2006 pierderi de animale, pasari, familii de albine si pesti.
E tare frumos acolo, sunt insulite pline de tot felul de specii de pesti extraordinari si animale rar intalnite. Nu se compara cu oricare alta insula", a declarat Decebal Fagadau, viceprimarul Constantei.
Ca prioritate, cel nascut in Rac trebuie sa-si stabileasca prioritatea de a cunoaste oamenii potriviti si de a face tot ceea ce le sta in puteri pentru a-si potenta abilitatile si cunostintele profesionale, dat fiind ca Jupiter isi petrece majoritatea anului in Pesti.
Nascut in acelasi semn zodiacal precum Ion Iliescu, adica Pesti, Vanghelie (nascut la 28 februarie) se considera un om norocos si crede in Dumnezeu.
Evident oficialul german se pare ca iubeste interesele rusesti, povestea cu integrarea in UE fara regiunea transnistreana fiind doar un carlig cu rama pentru pesti prosti.
Cu cateva exceptii, care nu sunt relevante pentru "marea coruptie", exceptii bazate pe fapte, toate cazurile cu asa-zisi pesti mari sunt, de fapt, grave incalcari ale Constitutiei, legilor, drepturilor procesuale, bunului simt.
Pentru solicitarea subventiilor, crescatorii de pesti trebuie sa obtina de la Directiile Agricole Judetene formulare-tip pe care le completeaza si le depun la aceste directii.
Acesta este un lucru foarte important pentru noi, deoarece incasarile vor fi folosite pentru renovarea cladirii, care gazduieste sute de specii de pesti inca din anul 1958.
Primesc astfel subventii, diferentiate in functie de specie, crescatorii de bovine, cei care detin vaci de lapte (insa numai cei care au animale individualizate in sistemul national, conform legislatiei in vigoare, insamantate artificial sau cu tauri autorizati), ovine, stupi de albine, pesti pentru consum etc.
In acelasi ordin se precizeaza ca, din 9 aprilie si pina pe 7 iunie inclusiv, va fi interzis pescuitul unor specii de pesti, crustacee, moluste si al altor vietuitoare acvatice in bazinele piscicole naturale.
Totodata, pentru diferite specii de pesti, precum crap de Dunare, stiuca, cosas, lin sau lopatar, suma este de 6 lei pentru fiecare exemplar.
google-analytics.com