Cautare

600 de rezultate pentru "pesti" (3.09 secunde)
PESTI 19.02-20.03: In familie sunteti vazuti ca un viteaz care, in ciuda programului incarcat, isi face timp si pentru ei.
Pesti Esti invaluit intr-o aura misterioasa in acest weekend. Cu greu poti fi depistat in peisajul cotidian, iar ceilalti pot fi surprinsi de tacerea ta.
PESTI 19.02-20.03: Saptamana ce urmeaza este foarte importanta pentru dumneavoastra. S-ar putea sa va schimbati tacticile de afaceri sau chiar sa va orientati spre o alta ocupatie.
PESTI 19.02-20.03: Focalizati-va toata energia pentru a indeplini cat mai repede toate proiectele ce vi le-ati propus. Cooperarea la locul de munca nu va poate aduce decat beneficii, mai ales daca deveniti mai prietenosi.
PESTI 19.02-20.03: Din nou familia va solicita ajutorul si sprijinul moral. Va sfatuim sa petreceti mai mult timp pe acasa, in sanul familiei.
PESTI - Este unul dintre acei ani buni, pe care-l vei tine minte pentru ca o sa realizezi ceva pentru sufletul tau, chit ca asta inseamna o casa, o familie, o lucrare valoroasa.
PESTI 19.02-20.03: Este posibil sa stabiliti cat de curand o intalnire cu cineva care va preocupa de-o vreme.
Luna Neagra in Pesti Acest aspect indica o viata erotica ascunsa, marcata de secrete si fantezii foarte puternice, dar pastrate intotdeauna pentru sine.
PESTI 19.02-20.03: Pentru a culege beneficiile trebuie sa va concentrati mai mult la locul de munca. Acasa sunteti inconjurati de jumatatea dumneavoastra cu multa afectiune.
PESTI 19 FEBRUARIE - 20 MARTIE Bani: Se anunta o luna banoasa, o sa te descurci fara probleme cu ratele, facturile, taxele scolare si pe alocuri o sa cheltuiesti cam mult - poate reusesti sa fii mai cumpatata.
PESTI 19.02-20.03: Aveti de gand sa ajungeti la locul de munca mai devreme din dorinta de a incepe noi lucrari.
PESTI 19.02-20.03: Va vine greu sa faceti fata debutului haotic al acestor zile. Cateva schimbari vor trebui incluse in rutina dumneavoastra de zi cu zi.
PESTI 19.02-20.03: Veti intalni persoana potrivita, ce va va ajuta sa va atingeti scopurile mai repede decat va imaginati.
PESTI 19.02-20.03: Sunteti o bomba cu ceas si nu asteptati decat un mic imbold pentru a izbucni ori chiar a va razbuna.
cereale (orz,orez,grau,hrisca) legume ( varza alba,linte,papadie, laptuca,andive,urzici, varza creata, praz, naut, ridiche de luna, napi, ceapa, patrunjel,morcovi, soia) seminte de floarea soarelui , susan, ginseng, peste ( somon,creveti,homari, scrumbii, sardele ,icre negre, icre de diferiti pesti) carne (oaie, rata, curca) oua (in special embrionate), hrean, salvie,cicoare, halva, etc....Aceasta dieta este indicata celor ce nu sufera de alergii alimentare la alimentele enuntate anterior.
PESTI 19.02-20.03: Deveniti constienti de puterea dumneavoastra de convingere, mai ales atunci cand este necesar sa aratati altora pe ce cale sa mearga.
PESTI 19.02-20.03: Asumarea responsabilitatilor pentru actiunile dumneavoastra va fi mai usoara decat va imaginati. O sansa neasteptata va bate la usa abia in weekend si va trebui sa va asigurati bine inainte de a-i deschide.
PESTI 19.02-20.03: Sa nu uitati niciodata de iubire! Zilele acestea va veti intalni cu cineva de care v-a fost tare dor si constatati cu uimire ca viata brusc e mai frumoasa.
PESTI 19.02-20.03: Primele zile ale acestei saptamani vi le ocupati cu finantele. Va zbateti sa rezolvati tot ce ati lasat in urma si abia in weekend se vor vedea rezultatele.
PESTI 19.02-20.03: In ultima vreme ati fost cam frustrati, insa situatia se aranjeaza in zilele ce vin si veti descoperi ca sunteti mai mult decat apreciat de cei din jur.
google-analytics.com