BERBEC 21.03-20.04: Acasa sunteti pusi pe curatenie si va hotarati sa aruncati tot ce nu va trebuie. La final o sa va mirati de cat spatiu a ramas liber. La serviciu, insa sunteti mai putin harnici si sefii nu vor uita sa va aminteasca sa va indepliniti sarcinile cu mai mult elan. Poate ar trebui sa va concentrati mai mult pe ce este mai important!

TAUR 21.04-21.05: Va simtiti precum un elefant intr-un magazin de portelanuri. Cheful de distractii s-a cam diminuat in ultima vreme, probabil ca ati obosit de atatea evenimente care nu au fost tocmai placute. Nu trebuie decat sa luati piciorul de pe acceleratie si sa va odihniti mai mult.

GEMENI 22.05-21.06: Constientizati din ce in ce mai mult ca in spatele dumneavoastra se intampla tot felul de incidente cauzate, bineinteles, de comportamentul uneori recalcitrant si pus pe prea multe sotii. Daca nu incercati sa va temperati si sa va schimbati atitudinea, s-ar putea sa va treziti izolati de cei din jur...

RAC 22.06-21.07: Problema acestei saptamani este ca va simtiti probabil mult prea nesiguri pe dumneavoastra si amenintati de singuratate. Rezolvarea vine de la sine. Trebuie doar sa-i apreciati mai mult pe cei de-acasa care v-au sprijinit intotdeauna atunci cand a fost mai greu.

LEU 22.07-22.08: S-ar putea ca in aceste zile sa inaugurati o noua cariera sau sa va schimbati serviciul, poate intr-un domeniu pe care nici nu l-ati visat pana acum. Dezbaterile cu noii colegi de serviciu va vor stimula mai mult. Prindeti mai mult curaj si veti vedea in curand roadele.

FECIOARA 23.08-22.09: In aceasta saptamana sunteti ingrijorati de derularea evenimentelor deoarece vi se pare ca totul decurge mult prea repede. Nu intrati in panica! In momentele de relaxare ascultati-va instinctele care va vor calauzi spre indeplinirea proiectelor. Fiti siguri ca odata ce "spectacolul" incepe, sigur veti avea un rol principal!

BALANTA 23.09-22.10: Excesele din ultima vreme par sa-si spuna cuvantul si va ingrijoreaza starea sanatatii care da semne nu tocmai placute. Se impune adaptarea unei diete stricte care sa va re-gleze digestia si sa va incarce bateriile cu energia necesara. Cautati sa preluati doar sfaturile care vi se par cele mai potrivite.

SCORPION 23.10-21.11: Un nou inceput va determina s-o luati pe un drum necunoscut, presarat insa cu multe surprize placute. Va rupeti de vechile obiceiuri iar schimbarea isi pune amprenta si pe vietile celor din jurul dumneavoastra.

SAGETATOR 22.11-21.12: Incepeti saptamana cu prea mult elan si asta se va observa in al doilea interval cand oboseala acumulata se resimte. Un coleg de serviciu sau un partener de afaceri incearca sa va saboteze insa il prindeti usor cu minciuna. Chiar daca incearca sa se scuze cat mai credibil, a sosit vremea sa rupeti relatia cu acesta.

CAPRICORN 22.12-19.01: Timpul prielnic noilor angajamente a sosit. Fie ca este vorba de noi contracte, poate un post nou sau o avansare, compensatiile financiare se vor ivi cat de curand. Sentimental insa, bateti pasul pe loc. Va lamentati prietenilor ca relatia nu merge bine, insa nici nu faceti ceva in acest sens...

VARSATOR 20.01-18.02: Puneti accent doar pe problemele ce necesita o rezolvare imediata. Va surprinde cand veti primi mai multe solicitari din partea colegilor de serviciu. Au mare incredere in dumneavoastra si este bine sa nu-i dezamagiti tocmai acum.

PESTI 19.02-20.03: Aveti senzatia ca ati gasit linistea de dupa furtuna. Relatiile cu cei de-acasa si cu prietenii par sa va multumesca pe deplin. Profitati de calmul instalat si odihniti-va cat mai mult. Nu se stie niciodata ce se poate intampla...