BERBEC 21.03-20.04: Va mobilizati la maxim pentru a va realiza proiectele, iar forta creatoare si inspiratia va sunt armele cele mai puternice. O reusita in afaceri si una pe plan social va reconforteaza psihic. Traversati o perioada propice pentru noi initiative si noi punti afective.

TAUR 21.04-21.05: Vesti bune din toate directiile, mai ales pe plan afectiv. Este o perioada optima pentru initierea de noi prietenii sau de imbunatatire a unor vechi relatii. Dispozitia sufleteasca este extrem de generoasa si reusiti sa va stapaniti de minune orgoliul.

GEMENI 22.05-21.06: Dati dovada de multa fantezie si inspiratie in rezolvarea a doua probleme acute. La serviciu va implicati in multe proiecte si sunteti mai satisfacut ca oricand de rezultatele muncii dumneavoastra. Ziua norocoasa a saptamanii este sambata, cand astrele va permit sa va incercati norocul.

RAC 22.06-21.07: Miercuri si joi sunt doua zile norocoase ce va scot din monotonia instalata in ultima vreme si va dau mare incredere in propriul destin. Sunt si doua recompense pe care le asteptati demult. In weekend sunteti obligati sa luati o decizie foarte delicata si va veti confrunta cu o problema morala.

LEU 22.07-22.08: Sunt multe aspecte in evenimentele saptamanii care va dezamagesc si va dau o stare de disconfort psihic. Va implicati in prea multe polemici care va lasa un gust amar si va scad randamentul. Atentie ca puteti deveni agitati si agresivi iar orizonturile vor imbraca un aer de pesimism.

FECIOARA 23.08-22.09: La inceputul saptamanii aveti parte de mari satisfactii morale, cand va sunt rasplatite munca si abnegatia. In a doua parte, insa, cateva disensiuni de ordin sentimental va afecteaza serntimentele pentru persoana iubita. Fiti ingaduitori cu aceasta. Uneori nerabdarea nu aduce nimic bun.

BALANTA 23.09-22.10: Pe fondul unui tonus deosebit, aveti parte de cateva confruntari inevitabile cu un Taur si un Scorpion. Detasarea, luciditatea si intelepciunea va transforma insa intr-un invingator. La sfarsitul saptamanii va asteapta doua surprize placute din partea celui mai bun prieten.

SCORPION 23.10-21.11: Totul va merge din plin, inspiratia si fantezia va tin companie in aceste zile. Joi cateva clipe de cumpana va strica starea de bine, dar o mare satisfactie va asteapta la finele saptamanii. Armonia iubirii este stabila, in ciuda unor mici disensiuni. Atentie! Visati prea mult cu ochii deschisi!

SAGETATOR 22.11-21.12: Navigati printre incertitudini si promisiuni, printre iluzii si confirmari. Din fericire, realitatea este mai sincera cu dumneavoastra decat v-ati astepta. Creativitate si inspiratie, iata etichetele saptamanii. Mici probleme cu copiii sau cu partenerul de viata va intuneca trecator weekendul.

CAPRICORN 22.12-19.01: Panditi momentul unei revanse morale asupra partenerului. In aceasta perioada, lupta cu monotonia vietii capata unele aspecte dramatice. S-au acumulat unele insatisfactii care va obsedeaza. Joi sau vineri aveti o disputa deschisa, care lamureste multe lucruri.

VARSATOR 20.01-18.02: Daca abia v-ati intors din vacanta, atunci o surpriza placuta va intampina in cutia postala. Daca insa plecati in vacanta, surpriza va fi chiar schimbarea vremii acolo unde popositi. Pentru cei nascuti in primul decan al zodiei, psihicul va poate juca feste ghinioniste, asa ca mai bine stati de-o parte.

PESTI 19.02-20.03: Simtiti o nevoie acuta de comunicare. Sunteti implicat in multe proiecte si vitalitatea dumneavoastra este reconfortanta pentru cei din jur. In sfarsit, primiti acea veste pe care o asteptati de mult, insa semnele de intrebare pe plan sentimental va umplu weekend-ul.