BERBEC 21.03-20.04: Mai multa planificare la inceputul saptamanii ar putea transforma aceste zile intr-o perioada benefica. Va simtiti mai increzatori daca veti pune la punct si ultimele detalii ale planurilor ramase mult in urma. Doar sa le si indepliniti pentru ca amanarea nu va aduce satisfactii.

TAUR 21.04-21.05: Ar trebui sa va dedicati trup si suflet la locul de munca deoarece superiorii dumneavoastra ar putea sa va solicite intr-un nou proiect ce va va acapara cam toata energia. Celor de-acasa nu le mai ramane decat sa astepte sa-i contaminati cu optimism si iubire neconditionata. La asta cred ca va pricepeti cel mai bine!

GEMENI 22.05-21.06: Cititul si studiul minutios ar fi in topul preocuparilor dumneavoastra in aceste zile. Nu va lasati coplesiti de gandurile rele pentru ca doar asa veti da frau liber imaginatiei. Interesele profesionale le depasesc pe cele personale si asta se observa foarte mult acasa.

RAC 22.06-21.07: Sunteti plictisiti de monotonia din viata dumneavoastra. Va simtiti de-a dreptul letargici iar celor din jur le creati impresia ca sunteti nefericiti. Incercati sa nu va complaceti in barfe si intrigi pentru ca s-ar putea sa judecati gresit anumite situatii.

LEU 22.07-22.08: La inceputul acestei saptamani veti fi socati cu siguranta cand primiti anumite vesti legate de fiscalitate. Verificati-va veniturile ca sa nu faceti nici o greseala in achitarea platilor la timp. Nu intreprindeti nimic in pripa. Poate ca e mai bine sa ramaneti cat mai aproape de casa.

FECIOARA 23.08-22.09: Macinati de rutina de la locul de munca va veti confrunta cu o usoara stare de anxietate. Daca asta va ingrijoreaza nu ezitati sa consultati un medic ce va poate da sfaturi potrivite. Mai bine petreceti o seara linistitia acasa decat sa iesiti cu zgomotosii dumneavoastra prieteni!

BALANTA 23.09-22.10: Urmeaza cateva zile pline de speranta. Cei care sunt in cautarea unui loc de munca au sanse reale de a dobandi un loc de munca, iar daca aveti propria afacere, noi contracte se vor ivi la orizont. Pastrati ideile geniale pana cand considerati ca este momentul sa le expuneti.

SCORPION 23.10-21.11: Partenerul de viata va creeaza un climat de armonie dar care vi se pare cam plicticos. Dornici de picanterii va veti impune stilul de trai asupra acestuia si in curand veti observa si schimbarile. Nu va epuizati energia pentru ca nu veti ajunge departe, asa cum doriti.

SAGETATOR 22.11-21.12: Ambitiile personale par sa va insoteasca pe tot parcursul acestei saptamani iar un bonus neasteptat il veti primi dupa lungi asteptari. Zilele vor fi pline de evenimente si va vor solicita nervii mai mult decat va inchipuiti. In weekend terminati un proiect acasa si veti dobandi un nou hobby.

CAPRICORN 22.12-19.01: Simtiti o anumita tensiune mentala cauzata de agitatia in care sunteti in ultima vreme. Amanati cateva planuri de calatorie pentru ca nu este tocmai momentul prielnic pentru relaxare. Ramaneti la fel de vigilenti si veti culege roadele curand.

VARSATOR 20.01-18.02: Este necesara concentrarea accentuata la locul de munca pentru a finaliza proiectele cele mai urgente. Castigurile substantiale se vor ivi la putin timp dupa terminarea lor. Aveti insa si destule responsabilitati fata de membrii familiei si mai ales copiii au nevoie de o atentie sporita.

PESTI 19.02-20.03: Daca sunteti implicati in afaceri, parcurgeti cateva zile in care va veti ocupa exclusiv de bunul mers al lucrurilor. Va situati intr-o pozitie puternica si trebuie sa speculati asta. Ganditi-va totusi la putina distractie...