BERBEC 21.03-20.04: Simpla concentrare asupra muncii de zi cu zi nu este de ajuns sa va tina mintea ocupata astfel incat sa nu va mai ganditi la problemele ce par a nu se mai sfarsi. Atunci cand credeti ca ati reusit, puteti descoperi ca nu.

TAUR 21.04-21.05: Aveti o saptamana pozitiva si optimista in care puteti obtine succese prin munca in echipa. Ati putea, poate miercuri, sa faceti ordine in locuinta sau sa porniti o lucrare de bricolaj ce o planuiti de ceva vreme. Nu uitati sa-i implicati si pe cei de acasa.

GEMENI 22.05-21.06: Saptamana aceasta sunteti inspirati. Constiinta parca incearca sa va spuna ceva. Pastrati relatii doar cu oameni care au prestigiu, putere si de pe urma carora veti putea prospera. Atentie cand manipulati banii sau cand faceti cumparaturi mari. Verificati de zece ori inainte de a hotari ceva.

RAC 22.06-21.07: Veti primi mai multe mesaje si daca le veti lua in seama aveti succes. Acum dati impresia unui om puternic. Aveti nevoie de inca o lista de prioritati ca sa va pastrati pe drumul cel bun pentru o perioada lunga de timp. Este posibil sa va doriti implicarea mai mult in viata sociala.

LEU 22.07-22.08: Rupeti relatiile din obligatie impuse de situatiile financiare neclare in care v-ati zbatut in ultimul timp. Calmul si dorinta de a va autovindeca prin tratamente naturiste va ajuta sa recapatati optimismul. Veti avea o disputa colegiala. Descoperiti in anturajul dumneavoastra cunostinte lingusitoare care va exploateaza emotional.

FECIOARA 23.08-22.09: Trebuie sa fiti mai vigilenti fata de partenerul de viata si de colegi. Cu totii au tendinta sa va critice si aveti impresia ca sunteti nedreptatiti in loc sa priviti situatia ca pe un semnal de alarma. Sunteti provocati si adoptati masuri nepotrivite, care se vor rasfrange negativ asupra dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Activitatile legate de multa miscare ar trebui sa va preocupe in aceste zile. Veti avea mai multe sanse de reusita si nu ar fi rau sa le folositi. Vi se cere sa fiti sincer si apoi vi se reproseaza ca nu sunteti suficient de discret.

SCORPION 23.10-21.11: Doriti sa-i puteti pedepsi pe cei care v-au ironizat in momentele delicate prin care ati trecut la serviciu. Pe plan familial, nu puteti renunta la binecunoscutele critici, cunoscut fiind comportamentul dumneavoastra lipsit de tact. Va simtiti exploatati de cei care va inconjoara si veti lua masuri imediate.

SAGETATOR 22.11-21.12: Sunteti hotarati sa spuneti adevarul insa reusiti sa jigniti o persoana draga. Nu este prima oara cand gresiti, dar este prima data cand vi se raspunde in aceeasi maniera. Cateva persoane din anturaj va plictisesc. Nu stiu decat sa comenteze, sa barfeasca si sa piarda timpul. Primiti in week-end un cadou la care nu va asteptati.

CAPRICORN 22.12-19.01: Se vor spune multe lucruri nedrepte atat despre dumneavoastra cat si despre partenerul de cuplu. Nici relatiile profesionale nu sunt mai blande si descoperiti ca intreaga saptamana va este pusa la incercare rabdarea. Veti primi nenumarate lectii, fiti gata sa le invatati!

VARSATOR 20.01-18.02: Viata sentimentala nu decurge asa cum va doriti, in primul rand pentru ca alergati dupa mai multi iepuri deodata. Implicarea in proiectele profesionale va duce la instalarea unor migrene persistente. Joi va fi insa cea mai norocoasa zi a saptamanii, iar vineri faceti cunostinta cu o persoana providentiala.

PESTI 19.02-20.03: Ati depasit poate cea mai neagra perioada a anului, dar de acum inainte urmeaza o perioada de refacere, care nu exclude insa munca sustinuta. Echipa din care faceti parte se destrama si va trebui sa gasiti colaboratori noi pentru contractele in curs de derulare. Un nativ din zodia Leu va da sfaturi bune. Ascultati-l!