BERBEC 21.03-20.04: Energia in exces ar trebui folosita pentru plimbari lungi, bineinteles alaturi de persoana iubita. In a doua jumatate a saptamanii va simtiti coplesiti de neliniste si deveniti morocanosi. Cineva din familie va binedispune si va da o veste foarte buna. Era si timpul sa va reveniti!

TAUR 21.04-21.05: Obligati sa luati o decizie majora, este mai bine sa ganditi de doua ori inainte sa actionati. Persoana iubita va vede acum ca invaluiti intr-o stralucire speciala. Profitati de sansa si veti fi gata de o noua etapa in relatia existenta.

GEMENI 22.05-21.06: O mai veche dorinta vi se va implini in aceste zile si nici un obstacol nu va mai sta in calea dumneavoastra. Este momentul prielnic pentru investitiile mari dar aveti grija sa studiati piata inaintea deciziei finale. Daca vreti sa puneti punct unui vechi obicei ce va deranjeaza, acum o puteti face. De acum consumul de alcool, mancatul in exces sau fumatul pot fi doar o amintire urata.

RAC 22.06-21.07: Organizati o mare petrecere cu familia si cei mai buni prieteni. Sarbatoarea va binedispune si va simtiti minunat. La locul de munca insa dati peste cateva probleme pe care trebuie sa le rezolvati rapid desi nu prea aveti chef. Mare grija la tonul discutiilor, s-ar putea sa iritati pe cineva si sa creati o atmosfera neplacuta.

LEU 22.07-22.08: Va dedicati unei cauze nobile si prin voluntariat ii veti ajuta pe cei ce au cu adevarat nevoie. Veti creste in ochii celor din jur. Norocul va va inconjura eforturile si va veti bucura de stima si recunoasterea meritelor. Uneori un mic compromis este cheia unui mare succes.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti un om si oamenii mai fac uneori greseli! Inima si mintea sunt acum intr-o armonie perfecta. Nu va mai ganditi ca mai bine procedati intr-un fel sau altul. Concentrati-va sa va transformati visele in realitate. In weekend, o poveste de dragoste se infiripa usor si sigur.

BALANTA 23.09-22.10: Persoana iubita creeaza disensiuni. Va trebui sa apelati la diplomatie pentru a evita ruptura relatiei. Cateodata un adevar bont provoaca mai mult rau decat va puteti inchipui. Aveti grija! Si finantele va pun un pic pe ganduri desi se prevede un castig neasteptat. Vedeti sa nu uitati vreo factura neachitata.

SCORPION 23.10-21.11: Va implicati intr-o conversatie delicata din care veti iesi destul de sifonati. Bazandu-va doar pe instinctele dumneavoastra nu observati la timp ca discutia ia o turnura neasteptata. Este bine sa nu renuntati pana cand nu veti ajunge la linia de sosire.

SAGETATOR 22.11-21.12: Profitati de zilele linistite si relaxati-va. Nu omiteti rasfatul unei bai cu plante sau mergeti la cumparaturi. In a doua jumatate a saptamanii viata devine din nou cam agitata si nu va va fi usor sa gasiti timp pentru dumneavoastra.

CAPRICORN 22.12-19.01: Nu ar fi rau sa va mai ascultati si inima. Logica sigur nu va va ajuta sa faceti alegerea potrivita. Trebuie sa acordati atentia cuvenita unui prieten care va impulsioneaza. Si modernizarea imaginii dumneavoastra nu este de neglijat. Incercati sa va schimbati hainele demodate cu unele mai elegante.

VARSATOR 20.01-18.02: Un eveniment neasteptat ar putea sa va arunce in aer programul acestei saptamani. Straduiti-va sa ganditi pozitiv pentru ca situatia nu este chiar atat de rea pe cat va inchipuiti. Duminica sunteti nevoiti sa faceti ordine in acte in vederea semnarii unui contract.

PESTI 19.02-20.03: Intalniti pe cineva care se dovedeste foarte grijuliu cu dumneavoastra, insa sunteti pusi intr-o situatie incomoda iar minciuna nu va va ajuta. Mai bine fiti atenti sa nu jigniti pe cine nu trebuie. Putina precautie nu strica.