BERBEC 21.03-20.04: Abordarea unor noi proiecte ce va poate suplimenta venitul nu ar fi de neglijat in aceste zile. Cele mai profitabile se dovedesc a fi lucrarile ce pun in vedere simtul artistic, asa ca trebuie sa le asezati in capul listei. Cateva persoane influente va obliga sa o luati de la capat cu o treaba ce ati terminat-o deja. Fiti rabdatori si satisfaceti-le cerintele. Bonificatiile vor urma.

TAUR 21.04-21.05: Se contureaza o saptamana favorabila pentru multi dintre dumneavoastra. Tot domeniul financiar este preocuparea de baza iar vizita unui profesionist va faciliteaza lamurirea unor probleme care va framanta. Nu este nimic grav, dar daca puteti rezolva totul cu calm ar fi si mai bine.

GEMENI 22.05-21.06: Anumite intarzieri va fac mult mai furiosi ca de obicei. Va concentrati asupra muncii insa intampinati multe piedici. Abia spre weekend va mai linistiti. Veti intalni vechi prieteni cu care nu v-ati vazut de mult timp si entuziasmul revederii va va binedispune.

RAC 22.06-21.07: Inceputul saptamanii va aduce o veste interesanta. La locul de munca va ocupati doar de reasezarea unor relatii putin antipatice. Bazati-va pe influenta pe care o aveti si veti aplana niste discutii care oricum nu va sunt de nici un folos.

LEU 22.07-22.08: Planuiti o calatorie costisitoare si nu sunteti inca hotarati daca e bine sa porniti la drum. Daca asta va doriti este bine sa profitati de sansa si sa mergeti acolo unde va doreste sufletul. Nu uitati insa sa luati si persoana iubita cu dumneavoastra. Nu veti face decat sa reconsolidati relatia.

FECIOARA 23.08-22.09: Evenimentele legate de sentimentele dumneavoastra se vor succeda cu o repeziciune pe care cu greu o suportati. Veti cauta sa va stapaniti starile nervoase insa stresul acumulat isi cere dreptul. Mai bine opriti-va putin si relaxati-va.

BALANTA 23.09-22.10: Superactivitatea din ultima vreme va face sa gresiti. Incercati sa corectati cat mai curand gafele si asa veti evita discutiile in contradictoriu. Cei de acasa nu mai suporta asa de usor iesirile dumneavoastra. Tineti cont si de ei!

SCORPION 23.10-21.11: In prima jumatate a saptamanii cateva afaceri neterminate se vor anula de la sine. Ati fost prea preocupati de propria persoana si v-ati neglijat obligatiile. Insa nu disperati. Situatia se regleaza rapid. Doar sa fiti mai atenti!

SAGETATOR 22.11-21.12: Relatia de dragoste pe care o aveti va face mult mai sensibili ca de obicei. In fata unor dezacorduri tulburatoare nu puteti sa decideti decat in defavoarea persoanei iubite. Pastrati-va calmul. Situatia este temporara. Mai bine relaxati-va si stati mai mult pe acasa.

CAPRICORN 22.12-19.01: Aveti sansa de a prinde din urma multe lucruri care au ramas nefacute. Nu dati lovitura unei afaceri secrete si nici a uneia cu castiguri deosebite. Pur si simplu va ocupati de lucruri marunte pe care le doreati rezolvate de mult timp.

VARSATOR 20.01-18.02: Romantismul parca pluteste in jurul dumneavoastra si aveti de gand sa explorati mai mult persoanele care va intereseaza. Aveti grija insa la cheltuielile mari. O investitie pe termen lung nu este tocmai de bun augur. Mai bine folositi-va de capacitatea creativa pe care o vor aprecia multi.

PESTI 19.02-20.03: Daruirea si loialitatea pe care o depuneti la locul de munca va fi observata de cine trebuie. Poate vor urma cateva bonificatii. Ar fi momentul potrivit sa va indreptati atentia si spre cei mai apropiati prieteni. Urmeaza sa planuiti o