Cautare

1186 de rezultate pentru "pensionari la sri" (3.11 secunde)
SRI rinjeste iar spre Basescu. ... Bogdan Tiberiu Iacob) Scriam acum citeva luni ca prin nominalizarea lui MRU la guvern, SIE a luat un avans spectaculos in fata marelui rival SRI, iar serviciul pastorit de Maior nu a intirziat sa dea anumite semnale de nemultumire.
George Maior, directorul SRI, a declarat ieri, inaintea intalnirii cu membrii Comisiei SRI, ca, daca se va pune problema biletelului elaborat de prim-adjunctul Florian Coldea, va arata ca exista un raport final al anchetei interne a SRI.
Pierderea de catre SRI a doua note prezentate public de Mircea Geoana in mai reprezinta, in opinia Comisiei parlamentare de control, un incident de securitate.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics o analiza a activitatii SRI pornind de la protestul oficial formulat recent de jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, legat de faptul ca SRI se ocupa, in Romania, cu monitorizarea atenta a unui numar considerabil de jurnalisti, alesi pe post de cobai in cadrul unui experiment social sui generis, care ar viza generalizarea sistemului ascultarilor ilegale.
Cum poate un fost ofiter SRI, in prezent senator, sa controleze Serviciul Roman de Informatii Cum bine v-ati dat seama din titlu, este chiar cazul meu.
El a adaugat ca nu este nici un secret ca pana acum toate puterile care au venit au schimbat tot - de la sefii de servicii secrete pana la directorii de banci, daca acestea nu au fost privatizate.
Grupul de Investigatii Politice sustine ca activitatea de politie politica a SRI este coordonata de doi "apropiati" ai pretedintelui Traian Basescu si ca presedintele este complice la aceste practici din perspectiva calitatii sale de beneficiar al informatiilor.
Directorul adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, este acuzat ca intreprinde actiuni de politie politica si de instigare la omor la adresa unui senator din opozitie.
Doi morti in sarcina Internelor, SRI si STS, pentru ca nu au folosit sistemul de interceptari S-a scris mult in ultima zi despre incompetenta, iresponsabilitatea si presupusii vinovati din autoritatile statului abilitate sa intreprinda actiunea de localizare si salvare a victimelor accidentului aviatic din muntii...
Spre deosebire de alte ocazii, cand era chemat in fata Comisiei SRI in toiul unor scandaluri pentru a da anumite explicatii si de fiecare data evita confruntarea cu ziaristii, de aceasta data Radu Timofte a fost mult mai cooperant.
Parlamentarii din Comisia de control a activitatii SRI sunt nemultumiti de cele prezentate de acest serviciu de informatii in raportul activitatii sale pe 2004, desi nu o arata explicit. In urma analizei individuale a raportului, Comisia a decis sa solicite SRI o informare ampla despre mai multe subiecte fierbinti.
Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe (foto, dreapta), se afla in incompatibilitate de functii, el fiind si presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI. Pana acum, el n-a renuntat la una dintre functii si nici colegii din Coalitie sau Opozitia n-au reclamat acest lucru.
Senatul si Camera Deputatilor au luat act ieri de raportul de activitate al SRI pe 2005, presedintele Comisiei SRI, Radu Stroe, anuntand ca legislatia din domeniu nu a mai putut acoperi activitatea Serviciului si ca numarul interceptarilor a crescut dupa 2005.
Mesaj de ultima ora al SRI pentru toti romanii cu cont de Facebook! ... Semnalarile venite din partea ta pot fi uneori vitale in prevenire, transmite SRI. ... Detalii interesante gasiti in ‪monografia SRI.
Presedintele Traian Basescu a cerut Serviciului Roman de Informatii sa se implice mai mult in furnizarea de informatii care sa conduca la combaterea coruptiei. Seful statului a aratat ca, datorita SRI, au fos evitate multe numiri de secretari de stat ce “aveau in spate grupuri de interese“.
Puteti citi in continuare partea a VI-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Si mai am o intrebare, a treia, dar v-o citesc dupa ce raspundeti la cele doua.
Radu Stroe, presedinte al Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, solicita membrilor CSAT sa ia in discutie declasificarea a doua hotarari a CSAT, din 2002 si din 2004, referitoare la interceptarea telefoanelor.
Rememoram cu acest prilej actiunile de vedere la distanta (remote viewing) realizate prin extracorporalitate de armata americana, dar si neasteptatele legaturi ale acestor tehnici cu fenomenul OZN si cu vizitatorii extraterestri. Robert Monroe Interesul modern pentru fenomenul de extracorporalitate incepe de la cercetarile lui Robert A.
Prezent la bilantul SRI de ieri, Traian Basescu a tinut sa laude serviciul, care, spre deosebire de alte institutii ale statului, nu a fost asa de rezistent la schimbare si a reusit sa se reformeze, potrivit NewsIn.
Tradatorii nu au ce cauta in comisia de control a SRI. Senatorul PSD Daniel Savu, membru in comisia parlamentara pentru controlul activitatii SRI a declarat, miercuri, intr-un interviu pentru www.e-politic.ro ca tradatorii nu au ce cauta in comisia parlamentara de control a SRI.
google-analytics.com