Cautare

1187 de rezultate pentru "pensionari la sri" (3.59 secunde)
Pensionarii vor avea, insa, obligatia de a valida acest card la fiecare calatorie pe care o vor efectua pe orice ruta cu tramvaiele, troleibuzele sau autobuzele societatii de transport.
Imunitatea absoluta pentru presedintele Romaniei, castigata prin hotararea ilegala a unui procuror aservit (Daniel Morar), rasplatit cu postul de judecator la Curtea Constitutionala!
Colegiul CNSAS i-a solicitat ieri directorului SRI, Radu Timofte, sa-i fie predate arhiva fostei Securitati, instrumentele de evidenta ale acesteia si cladirea unde este depozitata. Membrii Colegiului au propus aplicarea solutiei prezentate de Traian Basescu pentru accesul la arhive. “SRI a refuzat sistematic sa ni le predea pe amandoua.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Senatorul liberal Radu Stroe, presedintele Comisiei SRI, a anuntat ieri ca PNL intentioneaza sa modifice Legea CSAT. ... „In PNL s-a format o comisie de securitate, alcatuita din reprezentantii partidului in comisiile SRI, SIE si de Aparare.
Sorin Marian Paveliu, deputat de Gorj, a initiat o campanie de strangere de semnaturi, in vederea demiterii directorului Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, acuzat ca l-a mentinut in functie pe seful SRI Gorj, Ion Faget, despre care s-a stabilit ca a facut politie politica si dupa 1991.
Presedintele Traian Basescu va cere, printr-o ordonanta de urgenta, accesul direct al presei la dosarele predate la CNSAS, daca scandalul politic privind noua conducere a institutiei nu va inceta.
Primul astfel de program, finantat de CIA, s-a derulat, in perioada ianuarie-august 1973, la Stanford Research Institute (SRI), din Menlo Park, California (rebotezat apoi SRI International), fiind condus de fizicianul Harold E.
Serviciul Roman de Informatii a desecretizat ieri raportul cu privire la gripa aviara pe care il trimisese autoritatilor inca de la sfarsitul saptamanii trecute.
Seful SRI Brasov, Maricel Gavrila, a fost demis din cauza disfunctionalitatilor manageriale din activitate. Demiterea sa vine la o zi dupa ce SRI a dat publicitatii un raport cu privire la posibilele cauze ale gripei aviare.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat joi ca sefii demisionari ai SRI si SIE trebuie sa ramana in posturile lor, potrivit legii.
Dupa cum a promis saptamana trecuta, seful statului a transmis luni presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului propunerile pentru functia de directori ai SRI si SIE. Senatorul PSD George Cristian Maior, nascut la 16 noiembrie 1967, la Cluj Napoca, este presedinte al Comisiei pentru aparare.
Comisia SRI a finalizat raportul referitor la Omar Hayssam, in care se arata ca SRI nu este responsabil de disparitia sirianului, pentru ca DIICOT nu a mai solicitat Serviciului sa-l monitorizeze pe inculpat, dupa eliberarea acestuia, desi el era cercetat in mai multe dosare de urmarire penala.
SRI intentioneaza ca pana la sfarsitul anului sa predea CNSAS toate dosarele fostei Securitati, peste 500 de metri liniari din acestea stabilindu-se sa fie predate in perioada 30 octombrie-9 noiembrie, informeaza un comunicat al SRI.
La intalnirea cu parlamentarii comisiei de control a activitatii SRI, George Maior a explicat ca "SRI a infor-mat prin note informative bazate pe multiple surse si presedintele, si prim-ministrul in legatura cu fenomenele legate de zona energetica".
Serviciul Roman de Informatii nu confirma existenta unor tabere de antrenament Al-Qaida in Romania, dar sustine ca trei dintre suspectii retinuti la Roma au fost expluzati de la noi din tara pentru aceleasi acuzatii.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat, duminica seara, dupa ce exit-poll-urile au indicat un scor sub pragul electoral pentru partidul sau la europarlamentare, ca demisioneaza din Parlament, pentru ca formatiunea sa a fost "furata".
Serviciul Roman de Informatii a precizat ca Norica Nicolai nu are dosar de informator si nici nu este susceptibila de vectori care sa afecteze securitatea nationala, a anuntat presedintele Comisiei SRI, Radu Stroe.
Craii de la SRI si SIE (Autor: ... Si, in general, cand se intampla, se intampla cu acordul expres sau chiar la solicitarea Presedintelui Romaniei. ... Ceva ce ar putea sugera existenta unui conflict latent, daca nu cumva chiar deschis, intre domnii George Maior, directorul SRI si Mihai-Razvan Ungureanu, directorul SIE.
SRI contraataca: ... Bogdan Tiberiu Iacob) Un scenariu stupefiant este lansat in prim plan de catre portavocea SRI, vicepresedintele comisiei de resort a parlamentului, deputatul Ion Stan, prin intermediul unei declaratii politice.
google-analytics.com