Cautare

1187 de rezultate pentru "pensionari la sri" (4.60 secunde)
Ofiterii SRI nu au distrus, sub nici o forma, documente din arhiva serviciului, asa cum a afirmat presedintele CNSAS, Gheorghe Onisoru, in urma cu mai bine de o saptamana.
Directorul SRI, Radu Timofte, a declarat ieri ca imaginea Serviciului sufera din cauza controversei legate de dosarele de Securitate si unui lobby initiat de persoane foarte bogate, care-si vad interesele afectate de informarile si sesizarile SRI.
Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa (foto) risca sanctiuni din partea partidului pentru pozitia sa in privinta demisiilor sefilor SRI si SIE. El sustine ca hotararea conducerii Parlamentului de invalidare a demisiilor directorilor SRI si SIE este neconstitutionala si actioneaza in interesul PSD si PRM.
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a inceput ofensiva impotriva lui Cozmin Gusa si a anuntat ca le va cere parlamentarilor de la Comisa SRI sa verifice daca PIN este finantat de Serviciile secrete.
Iordanescu a fost, potrivit declaratiilor sale, unul dintre putinii copii pe care Securitatea a incercat sa-i racoleze, insa, fiu de disident, acesta a refuzat oferta si nu a putut fi convins nici prin santaj, fiind ulterior urmarit de securisti pana la Revolutia din 1989.
Premierul Tariceanu a aflat din presa despre faptul ca SRI a ascultat convorbirile telefonice ale ministrilor din Cabinetul sau. ... Biroul de Presa al Guvernului a comunicat faptul ca prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu nu a aflat de la Serviciile secrete despre faptul ca telefoanele unor membri ai Guvernului sunt ascultate.
Radu Timofte, fost director al SRI, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, au declarat surse din apropierea acestuia. Fostul director al SRI suferea de leucemie.
Sustinut de CATENA, Campionul roman a castigat recent cea de-a 30-a editie a Sri Chinmoy Marathon Schwimmen 2017 - Regina competitiilor mondiale de natatie (26,4 km) in ape deschise.
SRI va dezvolta un sistem national de protectie a infrastructurilor IT de interes national, prin fonduri UE nerambursabile in valoare de 97 milioane lei Sistemul ar urma sa fie finalizat in primavara anului 2015 Serviciul Roman de Informatii (SRI) va dezvolta in perioada urmatoare un sistem national de protectie a infrastructurilor IT&C de interes national impotriva amenintarilor provenite din spatiul cibernetic, un proiect ce va fi finantat cu fonduri UE nerambursabile in valoare de 96,9 milioane lei.
Pana la urma, se pare ca discutiile s-au oprit intr-o fundatura altfel edificatoare: ... Se stie ca SRI e bun. Iar SRI e bun pentru ca a ajutat DNA si pentru ca Dragnea-PSD se opune SRI si zice ca SRI face parte din statul paralel.
Luni seara, dupa prime-time-ul Jurnalelor TV dedicate noii scenete jucate de vedeta telenovelei politice a tarii - Traian Basescu - in vazduhul toropit de canicula, a picat stirea capturarii de catre SRI si DIICOT a unui terorist roman tocmai cand acesta se urcase in masina-capcana.
Claudiu Tusac, candidatul PSD la Primaria municipiului Mangalia, vorbeste pe masura intarzierilor la intalnirile pe care si le stabileste - adica mult. In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
Organizatia de Pensionari a Partidului National Liberal Constanta organizeaza joi, 7 mai, de la ora 10. 30, la Parcul de Distractii din statiunea Mamaia, langa Hotelul Parc, un concurs de biliard si bowling destinat persoanelor de varsta a treia din Constanta.
Pozitia grupului parlamentar PSD +PC din Senat a fost exprimata de la tribuna Senatului, in prezenta Premierului Emil Boc, de care senatorul Alexandru Cordos - secretarul Comisiei pentru munca, familie si protectie sociala.
Peste o luna, pensionarea inainte de varsta legala va aduce penalizari mari, de pana la 30% din valoarea indemnizatiei acordate la limita de varsta.
Peste 1.600.000 de pensionari vor primi pensii majorate începând cu luna iulie 2007.
Peste 1.600.000 de pensionari vor primi pensii majorate începând cu luna iulie 2007.
Salariatii si angajatorii din Dolj cotizeaza lunar cu 44 de milioane de lei catre bugetul pensiilor publice, dar, în acelasi timp, statul le plateste pensionarilor doljeni 124 de milioane de lei, mult mai mult decât la începutul anului.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual.
La dezbaterea motiunii PSD "Guvernanti, opriti umilirea pensionarilor si militarilor romani", senatorul Valer Marian a avut o interventie intitulata "Opreste-te, domnule Oprea!
google-analytics.com