Cautare

1187 de rezultate pentru "pensionari la sri" (3.29 secunde)
Presedintele Basescu ii nominalizeaza pe Claudiu Saftoiu, consilier prezidential, si pe George Maior, senator PSD, pentru functiile de directori la Serviciul de Informatii Externe (Saftoiu) si Serviciul Roman de Informatii (Maior). ... Cui ii pasa cine este director la SIE sau la SRI ?
La începutul anului, în Dolj existau 136.061 de salariati si 217.176 de pensionari. Cei angajati contribuie lunar la fondul de pensii doar cu o suma de 5,4 ori mai mica decât cea necesara pentru plata pensiilor în judet.
Acestia, impreuna cu directorii supermarketurilor, sunt acuzati ca au organizat si pus la punct o vasta retea de lupte ilegale de pensionari. "Sub pretextul promotiilor la tigai sau bormasini zeci de lupte ilegale intre pensionari s-au desfasurat pe tot cuprinsul tarii.
Fascismul civic si succesul SRI in Piata Victoriei - cauze si efecte. ... SRI a devenit principala amenintare la adresa securitatii nationale!
SRI a predat ieri Consiliului pentru Studierea Arhivelor Securitatii un prim lot de 700 de metri liniari de dosare considerate initial ca privind siguranta nationala, a anunntat presedintele Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu.
Membrii Comisiei SRI urmeaza sa-l audieze pe fostul director al Serviciului Roman de Informatii, Radu Timofte, in cadrul anchetei privind elucidarea circumstantelor care au dus la plecarea lui Omar Hayssam din tara, data exacta a audierii urmand a fi stabilita in zilele urmatoare.
Reprezentantii Comisiilor de control parlamentar asupra activitatii celor doua Servicii de informatii au citit in plenul reunit cereriile de demisie ale celor doi directori SRI si SIE depuse la Birourile Permanente de la inceputul lui august.
Presedintele Traian Basescu a reusit din nou, in cursul zilei de ieri, sa dea peste cap linistea fragila care se asternuse la nivel de coalitie guvernamentala, rasucind inca o data cutitul in orgoliile PNL, PC si mai putin ale UDMR.
Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu (foto), a declarat ieri la Timisoara ca PNL nu va sustine propunerea ca George Maior sa fie sef al SRI, in conditiile in care acesta este implicat in contractul legat de achizitionarea fregatelor. "Nu vom vota un reprezentant al PSD la SRI.
Desi a precizat ca este vorba despre o informatie care inca nu a fost verificata, Traian Basescu a afirmat vineri ca in prezent in SRI nu mai exista nici un ofiter din fosta Directie I, ci doar un singur fost ofiter al Directiei a VI-a.
Desi a precizat ca este vorba despre o informatie care inca nu a fost verificata, Traian Basescu a afirmat vineri ca in prezent in SRI nu mai exista nici un ofiter din fosta Directie I, ci doar un singur fost ofiter al Directiei a VI-a.
Responsabilitatea pentru acuzatiile de spionaj practicat de SRI asupra unor partide politice sau a unor oameni politici revine, deocamdata, Grupului de Investigatii Politice, afirma conservatorul Sergiu Andon, presedinte al Comisiei Juridice din Senat.
Directorul SRI, George Maior, a acuzat discursul politicienilor privind activitatea Serviciului, pe care il considera ca fiind "mult prea agresiv", si a sustinut ca a avertizat, inca de acum sase luni, ca exista "o intensificare a retoricii politice care nu are legatura cu realitatea".
Tot mai multe aparitii publice ale directorului SRI (Autor: D.Tapalaga) Directorul SRI, George Maior, va fi prezent zilele viitoare la Timisoara, unde Universitatea de Vest ii va decerna titlul de Doctor Honoris Causa, anunta publicatia Timpolis.
Mugur Ciuvica a iesit duminica - si Cosmin Gusa procedeaza la fel cand are de lansat bombe mediatice - cu un comunicat prin care ne anunta ca SRI face politie politica. Comisia de specialitate din Parlament s-a sesizat, va face cercetari, il va chema la audieri pe seful SRI.
Puteti citi in continuare prima parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Ne uitam la televizor astazi ca la un spectacol cum nici Shakespeare nu cred ca era in stare sa regizeze.
pentru ca propusese sa se dea inca sase milioane de lei catre RAT, primarul Craiovei, Antonie Solomon, vine la randul lui cu cea mai populista propunere a sa:
Contestatiile se refera la stabilirea timpului util in agricultura, acordarea pensiei de invaliditate si acordarea sporurilor pentru conditiile grele de munca. Potrivit reprezentantilor Compartimentului Juridic din cadrul CJP, alti pensionari reclama nerecunoasterea statutului de refugiat, stramutat, deportat sau de persoana persecutata din motive etnice.
Pai, dragi reformatori, tin sa va aduc la cunostinta cateva lucruri care se pare ca v-au scapat: ... I s-ar face dosar de catre procurori minunati de tipul Onea sau Portocala, sub obladuirea la fel de minunatilor Lazar si Kovesi.
Comisia SRI nu detine o “nota scrisa pe filiera SRI“ din care sa rezulte ca Miron Mitrea a ajuns secretar general al PSD pentru ca a convins conducerea partidului ca va reusi sa transforme PPRM intr-o anexa a PSD.
google-analytics.com