Cautare

1187 de rezultate pentru "pensionari la sri" (3.48 secunde)
Ar fi util ca SRI sa poata face anchete in contraterorism si contraspionaj Directorul SRI, George Maior considera ca Serviciul ar trebui sa poata face anchete penale, dar numai atunci cand este vorba despre contraspionaj sau antiterorism, dar ca in general nu vrea sa aiba atributii in zona anchetelor penale.
Ungureanu, acuzat de un ofiter SRI ca face jocurile strainilor Premierul desemnat a fost membru supleant in Comitetul Central al Uniunii Tineretului Comunist, ceea ce contrasteaza cu actuala sa orientare, de dreapta.
SRI - un pericol pentru democratie si libertatile cetatenilor romani (Autor : Cornel Nistorescu) Aparitia documentelor coordonate de generalul maior Florian Coldea, prim adjunct al directorului SRI, are meritul de a risipi si ultimele indoieli legate de regimul Basescu.
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Deutsche Welle, analiza de cosmar pentru binomul SRI-DNA (Autor: Lucian Negrea ) Binomul SRI-DNA este vedeta incontetabila a sistemului de justitie din Romania, iar ravagiile facute in lumea politica sunt de notorietate si in strainatate.
Scolit la vestita Academie a SRI pe vremea cand era membru in Comisia parlametara de control asupra Serviciului Roman de Informatii, Grindeanu a negat orice legatura cu serviciile.
Primaria Craiova sustine ca propunerea sa de a asigura transport gratuit pensionarilor cu pensii sub 1.000 de lei nu are caracter electoral Antonie Solomon a dat asigurari marti ca Primaria Craiova are suficienti bani pentru a asigura gratuitatea transportului pentru pensionari, in varianta propusa spre aprobarea consiliului local in sedinta de astazi.
Primaria Craiova sustine ca propunerea sa de a asigura transport gratuit pensionarilor cu pensii sub 1.000 de lei nu are caracter electoral Antonie Solomon a dat asigurari marti ca Primaria Craiova are suficienti bani pentru a asigura gratuitatea transportului pentru pensionari, in varianta propusa spre aprobarea consiliului local in sedinta de astazi.
La nici citeva zile de la schimbul de replici privind cercurile de interese din jurul unor membri ai guvernului, presedintele revine si-l avertizeaza pe premier ca trebuie sa aleaga:
SRI incepe din aceasta saptamana predarea cartotecii privind dosarele fostei Securitati, care vor intra in posesia Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii. SRI a trimis deja conducerii CNSAS o baza de date electronica intocmita dupa 1990.
SRI precizeaza ca va lua masurile ce se impun la finalul anchetei interne declansate ca urmare a "ultimelor evenimente", in replica la solicitarea Comisiei SRI de a-l suspenda pe prim-adjunctul Florian Coldea pe timpul derularii anchetei Comisiei privind presupusele presiuni exercitate asupra CC.
Audierile declansate de notele prezentate de Geoana, potrivit carora Basescu ar fi cerut SRI informatii compromitatoare despre membrii Curtii Constitutionale, au continuat.
Sefii SRI si SIE au fost audiati ieri de Comisia de ancheta privind interceptarea comunicatiilor.
Afirmatia unui reprezentant al SRI potrivit careia exista firme care fac interceptari ilegale ale comunicatiilor si care recurg ulterior la santaj, inclusiv la adresa unor "personalitati publice", i-a determinat pe parlamentari sa decida o intrunire a Comisiei de control al SRI din cadrul Senatului.
Grupul de Investigatii Politice acuza SRI ca face politie politica. Formatiunea condusa de Mugur Ciuvica a publicat doua documente oficiale din care ar reiesi ca SRI spioneaza Partidul National Liberal si pe senatorul liberal Norica Nicolai.
SRI a trimis la Parlament un raspuns referitor la dezvaluirile facute de Mugur Ciuvica, potrivit carora serviciul ar monitoriza partide politice si parlamentari, iar documentul a fost clasificat strict secret.
Presedintele Traian Basescu (foto) a declarat, joi, dupa sedinta de bilant a SRI, ca anul 2008 a fost un etalon pentru Serviciu din punct de vedere al acuratetii analizei si informatiilor, sustinand ca SRI a furnizat anul trecut informatii cu "zero erori" catre Presedintie si CSAT.
SRI ranjeste coltii catre putere (Autor : ... Un avantaj urias al serviciului amintit si care deranjeaza in mod cert restul serviciilor, dar, mai ales, SRI, picat pe locul doi desi e cel mai mare din Romania. Va inghiti SRI galusca si se va resemna?
Romania si placerea de a face rau Sa zicem ca romanii ar accepta, la o adica, sa fie condusi de combinata SRI-DNA. La cata minte au, si la cat ii doare in cur de democratie si de libertate, ar accepta si asta. ... SRI si DNA se rezuma la represiune.
Muia a facut turul Romaniei virtuale, a strabatut mahalaua trolilor de pe Internet si unitatile SRI din mass-media, a traversat aerul rarefiat al bibliotecii Humanitas si mintea ostenita a Opozitiei, ca sa poposeasca, in forma ei tacuta, pe buzele instigatoare ale presedintelui Iohannis.
google-analytics.com