Cautare

11708 de rezultate pentru "nr" (5.16 secunde)
Conventia Nationala Extraodinara a PD a decis schimbarea de directie doctrinara, de la curentul social-democrat la cel popular, si a luat cea dintai decizie majora in acest sens prin retragerea formatiunii politice din Internationala Socialista si din Partidul Socialistilor Europeni.
Evaluatorul Rusu da cu nuca-n perete Pe 1.03.2002, firma DAGMAR COM SRL inchiriase de la persoana fizica Elena Tomescu, pe o perioada de 49 de ani, un spatiu comercial situat in Craiova, pe strada Imparatul Traian (fosta Siloz) nr.
Secretariatul General al Senatului a solicitat ieri Biroului Permanent ca, pe perioada vacantei parlamentare, sa fie retrase in garaj autoturismele care deservesc grupurile si comisiile, pentru a da soferilor posibilitatea de a-si efectua concediul legal.
Deputatii au lucrat ieri mai bine de patru ore pentru a finaliza problemele inscrise pe ordinea de zi. Ei au parasit in mare graba sala de sedinta, dupa ce au dezbatut 40 de proiecte legislative si au dat votul final.
Corneliu Ciontu a anuntat ieri ca a depus la Tribunalul Bucuresti cererea privind constituirea Partidului Popular, instanta urmand sa stabilieasca in perioada urmatoare termenul la careva lua in discutie solicitarea si sectia care o va judeca.
In minuta sentintei nr. 346 din 31 mai 2005, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia Penala, prin judecatorii A.M.
Biroul Permanent al PD Botosani au aprobat in ultima sedinta fuziunea prin absortie cu PUNR. Potrivit liderului PD Botosani, Radu Dragus, conducerile celor doua partide au semnat sambata protocolul de fuziune prin absortia PUNR de catre democratii botosaneni.
Poate cel mai prolific demnitar din Salaj, senatorul PRM, Petru Stan, a organizat, ieri, o conferinta de presa, in cadrul careia si-a facut bilantul propriilor 6 luni de activitate parlamentara.
Dupa ce a dat apa la moara mandriei si orgoliilor democrate, Traian Basescu a racorit brutal tendintele hegemonice manifestate in ultimele doua luni de liderii PD.
Calin Popescu Tariceanu: E greu de facut o ierarhizare din punct de vedere al masurilor, pentru ca ele sint destinate unor sectoare diferite.
Democratii, intruniti sambata in cadrul Consiliului National de Coordonare, au votat in unanimitate participarea PD la declansarea procedurii alegerilor anticipate, acestea fiind singura modalitate de a scapa de “dinozaurii epocii Iliescu“.
Chiar daca Partidul Conservator nu se pronuntase inca pe tema anticipatelor, liderii partidelor guvernamentale au discutat ieri despre modificarea legii electorale - prin emiterea unei ordonante de urgenta, dupa cum este lesne de inteles.
Institutul Cultural Roman (ICR), condus de Horia Roman Patapievici, si Ministerul Afacerilor Externe au elaborat, pentru prima data de la infiintarea institutelor (centrelor) culturale romanesti din strainatate, un set de criterii de evaluare a performantelor manageriale ale directorilor acestor institutii.
Acoperit de ridicol de presedintele Basescu cu o zi inainte, premierul Tariceanu si-a luat o mica revansa ieri cand, dupa ce Parlamentul ostenise ore intregi sa gaseasca o formula de compromis in cazul articolelor respinse de Curtea Constitutionala, Tariceanu a anuntat sec ca declanseaza anticipatele.
Presedintele Traian Basescu este hotarat sa nu lase nici un dubiu de neconstitutionalitate asupra pachetului de legi care a starnit atatea dezbateri intre Putere si Opozitie.
Chiar daca prin modificarile aduse la Legea nr. 373/2004 nu s-a umblat inca la prevederile privind obligativitatea votului cu carte de alegator, este posibil ca rectificarea necesara sa fie facuta in momentul in care se se va stabili data alegerilor.
Executivul a modificat prin ordonanta de urgenta Legea nr. ... Tot joi, Guvernul a mo-dificat si completat Legea nr. 678/2001 privind prevenirea si combaterea traficului de persoane prin ordonanta de urgenta, pentru a armoniza legislatia nationala cu cea europeana.
Partidul lui Gheorghe Ciuhandu, care de-a cerut instantelor judecatoresti schimbarea numelui din PN¥CD, in PPCD -, ramane la titulatura initiala, dupa ce acestea au respins inregistrarea acestei modificari.
Proiectul de lege privind suspendarea obligativitatii stagiului militar va fi dezbatut in sesiunea parlamentara din septembrie, documentul fiind inregistrat la Camera Deputatilor la 12 iulie, a declarat ieri secretarul Camerei, Titu Gheorghiof.
google-analytics.com