Cautare

4430 de rezultate pentru "ignat ion" (3.16 secunde)
Pavel Stratan colaboreaza pentru prima oara cu Ioana Ignat si lanseaza piesa si videoclipul Te sarut, o poveste emotionanta ce poate fi intalnita cu usurinta in viata cotidiana.
DJ Sava lanseaza prima sa piesa din acest an chiar de ziua sa si colaboreaza cu frumoasa Ioana Ignat, una dintre cele mai iubite artiste pop din țara.
Edward Sanda si Ioana Ignat sunt doi tineri talentati care au reusit intr-o perioada scurta de timp sa se faca auziti peste tot cu piesa Doar pe a ta:
Filmul de lung metraj Frozen Ignat se va bucura de un spectacol de gala, la CINEMA PRO, pe data de 8 Februarie 2018. Filmul Frozen Ignat participa in vara anului 2017 la MONTREAL WORLD FILM FESTIVAL, fiind unul dintre filmele selectionate pentru WORD COMPETITION.
Joi seara a avut loc la Cinema Pro gala filmului Frozen Ignat, in regia lui Dinu Tanase. ... De joi, filmul Frozen Ignat poate fi vizionat in cinematografe.
Fotografiile sunt semnate de Helmut Ignat, iar scopul evenimentului este strangerea de fonduri necesare conservarii si promovarii speciilor din Parcul Natural Vacaresti. ... Expoziția cuprinde fotografii realizate de-a lungul ultimilor ani de Helmut Ignat, membru fondator al Asociatiei Parcul Natural Vacaresti.
Pe urmele lui Emil Racovita, de Cristian Lascu si Helmut Ignat, publicat recent la Editura Humanitas. ... Alaturi de cei doi autori ai volumului, speologul Cristian Lascu si fotograful Helmut Ignat, la eveniment participa dr.
De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Ion Cristoiu spune despre Dosarul Revolutiei ca Regimul Ceausescu a fost reabilitat si ca istoria nu poate fi judecata penal (Autoare:
SFANTUL Ion 2018. In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii sarbatoresc ziua Sfantului Ion (Ziua sfantului Ioan Botezatorul, Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului). ... Potrivit tradidiilor, in ziua Sfantului Ion se incheie perioada Sarbatorilor de iarna, incepute de ziua Sf.
- De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratieisi Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu:
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare. ... fostul presedinte Ion Iliescu Reporter:
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
AMPress / Iliescu, atac la adresa lui Ion Cristoiu: ... Scoate doar bube, mucegaiuri, si noroi Fostul presedinte Ion Iliescu il critica dur pe jurnalistul Ion Cristoiu, despre care spune ca este un personaj plin de frustrari si de rautate. Iata textul publicat de Ion Iliescu, vineri, pe blogul sau:
Deputatul din partea minoritatilor nationale, Miron Ignat, o are drept angajata, pe langa alte două persoane, pe Ignat Irina, cei trei obtinand in februarie 6.774 de lei.
Gabriel Ignat, directorul general al Electrocentrale Bucuresti-ELCEN, atrage atentia ca inchiderea caldurii pentru a face economie scade debitele la distribuitorul de energie termica, racind, astfel, caloriferele celor care vor sa se incalzeasca.
Pavel Ignat, sef statie CFR, a declarat ca in Botosani greva a afectat doar orarul trenurilor care trebuiau sa ajunga in gara, nefiind afectata ora de plecare. ... Probabil oamenii, in numar de aproximativ 150, au gasit alte mijloace de a ajunge in Botosani ", a declarat Pavel Ignat.
Florian Ignat, care isi construia o viluta de toata frumusetea in Eforie, o rugase sa-l ajute cu sumele respective de bani pentru a-si putea finaliza constructia, urmand ca el sa-i restituie banii in termen de sase luni dupa ce imobilul construit va fi fost scos la vanzare.
ULive Session a inceput cu piese de la Dorian Popa, Peter Pop, Ioana Ignat si Lora si, in fiecare saptamana continua cu versiuni noi de la Alina Eremia, Lora, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia;
google-analytics.com