Cautare

11707 de rezultate pentru "nr" (5.03 secunde)
Premierul Calin Popescu-Tariceanu s-a consultat cu liderii partidelor si cu grupurilor parlamentare pe tema integrarii, dupa votul negativ din Franta asupra Constitutiei europene.
Cei doi detin o functie remunerata si, conform Legii nr. 161/2003, sunt in stare de incompatibilitate“, a declarat Silaghi.
Liderii PNL sunt preocupati de definirea unei identitati politice a partidului ce ar rezulta in urma unei fuziuni cu PD, in cazul in care democratii ar agrea un asemenea proiect.
Deputat PNL Ovidiu Silaghi sustine ca PSD este obsedat de presiunile pe care le-ar face liberalii asupra alesilor locali social-democrati pentru a se inrola in partidul lui Tariceanu.
Cele doua Camere ale Parlamentului au luat act ieri de continutul raportului Institutiei Avocatului Poporului privind activitatea desfasurata in 2004, potrivit obligatiilor pe care aceasta institutie le are fata de Senat si de Camera Deputatilor.
Conducerea Camerei se va pro-nunta luni asupra acestei cereri, dar secretarul general Mihai Unghianu precizeaza, in nota depusa la Biroul Permanent, ca declaratiile de avere depuse la inceputul legislaturii 2000-2004 au caracter confidential si invoca Legea nr. 115/1996, precum si Legea nr.
Deputatii au hotarat, adoptand mai multe amendamente propuse de liberali, ca Executivul sa adopte ordonante de modificare si completare a Ordonantei nr.
Astfel, in data de 24 mai a.c., Prefectura primea adresa nr. 2.100, semnata Dumitra Fir, contabil in cadrul Primariei Comana, prin care se aducea in atentia autoritatilor amenintarile la care au fost supusi de membrii CJC.
Rezultatul: Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase se pot bronza linistiti in calitate de oameni nr.
Contestatarii din conducerea Partidului Ecologist Roman a lui Petru Lificiu analizeaza posibilitatea de a-l da in judecata pe acesta si a-i cere daune materiale pentru insusirea ilegala a functiei de presedinte al formatiunii.
Presedintele Traian Basescu le-a transmis ieri presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului Romaniei decizia sa, aratand ca “nu intelege sa uzeze de prerogativele oferite de art. 19 alin (2) lit. b) din Legea nr. 41/1994“, in acest sens.
Numai 9 ministri au raspuns favorabil solicitarii Centrului de Resurse Juridice, o organizatie a societatii civile care a cerut tuturor ministrilor sa completeze declaratii de interese cu informatii referitoare la membrii familiilor lor aflati sub incidenta articolului 72 din Legea nr.
Deputatul PD Romeo Raicu considera ca Guvernul Tariceanu si ministrul Sanatatii trebuie sa-si revizuiasca politica privind sistemul sanitar si de protectie sociala pentru ca Romania sa nu se mai afle pe pozitii nefavorabile in evaluarile OMS.
Prima motiune de cenzura a Opozitiei impotriva Guvernului Tariceanu pare sa fie si ultima oportunitate din aceasta sesiune legislativa de a declansa alegeri anticipate.
Anuntul facut de ministrul Finantelor Ionut Popescu de a mari de la anul TVA i-a luat prin surprindere chiar si pe unii dintre liderii Aliantei PNL-PD.
Acest amendament, propus de deputatul PRM Lucian Bolcas la Ordonanta de Urgenta nr.
Senatorii PRM Gheorghe Funar (foto), Ilie Ilascu si preotul Ioan Aurel Rus au initiat si depus un proiect de lege intitulat “O biblie pentru fiecare familie de romani“.
google-analytics.com