Cautare

392 de rezultate pentru "doina" (3.44 secunde)
el la Spitalul din Dolhasca, unde avea repartizate 30 de paturi, iar sotia sa Doina, la circa. ... Doina, o dintoasa misto Cu Doina s-a insurat in chiar ziua licentei, in 1963. ... Doina Ioana Popescu i-a fost colega din prima serie.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit. Directorul medical al Spitalului Militar, Radu Stan, a declarat luni ca Doina Cornea "a recuperat exceptional".
Mihaela Zarnescu publica in "Monitorul de Vaslui" articolul "Inca trei legi in dreptul senatorului Doina Silistru", pe care il puteti citi in continuare. Senatorul PSD de Vaslui Doina Silistru si-a mai trecut trei legi, la doua dintre acestea fiind initiator principal iar la una, coautor.
Senatoarea Doina Silistru Monitorul de Vaslui informeaza :
In urma cu cateva luni, Vanessa Russo, o italianca de 23 de ani, a fost ucisa cu o umbrela tintita in ochi de romanca Doina Matei, intr-o statie de metrou din Roma.
Psihologul Doina Patrascu este de parere ca modul de racolare gindit de initiatorii "Delphin International" speculeaza un fond emotional zdruncinat al individului dominat de dezamagirea acumulata prin esecuri succesive. ... Stiu foarte bine sa le atite orgoliul, sa le adoarma banuielile", sustine Doina Patrascu.
Senatoarea Doina Silistru si deputatul Dan Bordeianu, lansare la Ivanesti La Ivanesti, senatoarea PSD de Vaslui Doina Silistru si deputatul PNL Dan Bordeianu si-au lansat candidaturile pentru un nou mandat la Senat, respectiv Camera Deputatilor.
Ne asteapta criza alimentara Senatoarea Doina Silistru sustine ca, desi principala ramura economica a tarii - agricultura, merge inca bine, Romania este predispusa la o criza alimentara. Parlamentarul social-democrat Doina Silistru si-a prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa activitatea din Senatul Romaniei din ultimul an.
Doina Staiculescu, singura medaliata olimpica a gimnasticii ritmice romanesti In urma eforturilor depuse, in octombrie 1981 CIO a admis gimnastica ritmica sportiva in programul olimpic cu proba individuala, fiecarei natiuni fiindu-i permis sa trimita doua gimnaste la Jocurile Olimpice de la Los Angeles din 1984.
Potrivit directorului muzeului constantean, Doina Pauleanu, prin luna ianuarie 1990, o comisie formata la nivelul Muzeului de Arta Constanta a preluat operele de arta cu specific romanesc care au apartinut familiei Ceausescu si care se aflau in vila acestuia din statiunea Neptun.
Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, contestatia la candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei facuta de catre pensionara Doina Mocanu, mentinand decizia Tribunalului Bucuresti, astfel ca politicianul ramane in cursa pentru postul de primar general.De asemenea, instanta a respins si recursul lui Sorin Oprescu la decizia Tribunalului Bucuresti prin care fusesera respinse exceptiile de tardivitate si inadmisibilitate la contestatia Doinei Mocanu.
Experta si ea in bioenergie, Doina Elena Manolea este in prezent sefa Inspectoratului Teritorial de Munca din Capitala si este membra PD-L in organizatia sector 4, pastorita de primarul Cristian Poteras. ... Doina Elena Manolea, sotia parapsihologului presedintelui Traian Basescu, Aliodor Manolea, este sefa Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti.
O activitate bogata O alta tema a conferintei de ieri a senatoarei PSD de Vaslui Doina Silistru a vizat activitatea legislative desfasurate in perioada 1 februarie-29 iunie.
In cadrul targului de Craciun organizat in luna decembrie la Sala Dalles, Liviu Flesariu si fiica sa, Doina, expun la vanzare obiectele lor. ... Pe Liviu Flesariu si pe fiica sa, Doina, ii gasiti la etajul I. Liviu Flesariu lucreaza icoanele in lemn, iar fiica sa, Doina Flesariu, le picteaza.
In cadrul targului de Paste organizat la Sala Dalles, la etajul 1 sunt prezenti cu un stand Liviu Flesariu si fiica sa, Doina, de la Helio Design, care expun la vanzare obiectele lor superbe.
Expozitia contine arta din colectia Doinei Cornea, tablouri pictate de aceasta, manuscrise, recuzita de lucru, inclusiv obiecte personale, precum biroul Doinei Cornea, ceasul acesteia, chiar si basca din lana, tricotata de Doina Cornea, ce apare des in imaginile ei publice.
Expozitia oficiala Licitatia Caritabila Doina Cornea a fost deschisa recent,la Palatul Cesianu-Racovita din Bucuresti, sediul Casei Artmark.
Ajunsa la venerabila varsta de 66 de ani, Doina Spataru se confrunta cu niste probleme de sanatate care-i dau mari batai de cap. ... Acum, Doina Spataru a revenit in apartamentul sau din Bucuresti si isi vede de activitatile de zi cu zi.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a fostei atlete Doina Melinte in functia de secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului (MTS). ... Doina Melinte (n.
„In practica, prima situatie in care s-au aplicat noile prevederi regulementare vizind buletinul de vot si modalitatea efectiva de vot a aparut in sedinta extraordinara a Consiliului Judetului Galati din data de 31 ianuarie 2005, cu prilejul alegerii unui vicepresedinte al Consiliului Judetului Galati, in persoana doamnei Doina Marcela Crista Sighinas, din partea PNL.
google-analytics.com