Cautare

11708 de rezultate pentru "nr" (3.79 secunde)
Institutul pentru Politici Publice (IPP) a organizat ieri, la Bucuresti, o dezbatere cu membri ai partidelor politice, reprezentanti ai Guvernului, Curtii de Conturi si societatii civile pe tema modificarii Legii nr.
Senatorii PRM propun modificarea Legii nr. 67/2004 pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale printr-o initiativa legislativa inregistrata ieri la Biroul Permanent al Senatului, indreptata evident impotriva UDMR.
Conducerea Uniunii Civice Maghiare (UCM) din Odorheiu Secuiesc a anuntat ca va incepe la sfarsitul acestei saptamani sa stranga semna-turi pentru inregistrarea Uniunii ca partid politic.
UDMR isi va regandi pozitia fata de participarea la Coalitia guvernamentala daca proiectul de lege privind Statutul minoritatilor nationale nu va trece de Camera Deputatilor, a declarat vineri senatorul UDMR de Cluj.
Deputatii si senatorii Puterii si Opozitiei, reuniti ieri in sedinta comuna, au intarziat timp de aproape doua ore inceperea dezbaterilor in plen asupra bugetului de stat pe 2006 angrenandu-se in dezbateri procedurale prelungite.
Uniunea Civica Maghiara (UCM) Covasna va incepe de luni actiunea de strangere a semnaturilor pentru infiintarea si inregistrarea Partidului Civic Maghiar, a anuntat presedintele filialei, Gazda Zoltan.
Conducerea Camerei deputatilor a decis ieri, la sedinta Biroului Permanent, ca cele 156 de miliarde cheltuite pentru mutarea senatorilor in cladirea Palatului Parlamentului si returnate de catre Senat sa fie consumate pana la sfarsitul acestui an.
Conducerea UDMR face apel catre membrii Uniunii sa nu semneze lista pentru sustinerea inregistrarii Partidului Civic Maghiar, sustinand ca maghiarii „sunt indusi in eroare“, deoarece nu se strang doar semnaturi de sustinere, ci semnatarii se angajeaza ca devin si membri de partid.
Chiar daca alaltaieri presedintii celor doua Camere ale Parlamentului au facut un apel serios liderilor de grup cu privire la asigurarea unei prezente active la dezbaterile bugetului de stat, parlamentarii au inceput ieri ziua de lucru prin chiul.
Ultimul Barometru de Opinie Publica, dat ieri publicitatii de catre Fundatia pentru o Societate Deschisa, releva o serie de schimbari spectaculoase, dar previzibile, in optiunile politice ale populatiei.
Avocatul Mihai Boldea, care reprezinta Prefectura in aceasta cauza, ne-a declarat ca procedura de vot a fost clar viciata in ceea ce priveste alegerea lui Eugen Chebac ca vicepresedinte al Consiliului Judetului. "Acest lucru rezulta cu claritate din hotarirea nr.
Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, la intoarcerea din Georgia, ca nu ia in seama ceea ce spune Emil Constantinescu despre el, sustinand ca acesta nu a existat ca presedinte pentru Romania.
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006.
Senatorul PD Marius Marinescu a calculat ca, din cauza ca parlamentarii vin greu in salile de sedinte, strigarea catalogului pentru a se constata existenta cvorumului consuma zilnic câte ora, ceea ce inseamna, cumulat, o luna intr-un an din timpul de lucru al alesilor.
Comitetul Executiv al PNL a decis sa dea un ultimatum liberalilor care lanseaza acuzatii neintemeiate la adresa partidului si a cerut tuturor structurilor partidului sa aplice masurile de sanctionare prevazute in Statut.
Social democratii vor cere refacerea alegerilor pentru postul de vicepresedinte ocupat de Marcela Sighinas. Realegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ a adus declaratii socante.
Institutul Social Democrat considera ca intentia secretarului general al PSD Miron Mitrea de a-l ataca pe Traian Basescu pe tema santajului asupra UDMR si PC, care reiese din recenta publicare a unei conversatii pe chat, se incadreaza in domeniul campaniilor negative, nu in cel al manipularilor.
Mircea Geoana a recunoscut ieri ca PSD se pregateste de anticipate. In cadrul strategiei elaborate in acest scop, social-democratii vor infiinta o echipa de soc, condusa de Cristian Diaconescu.
Deputatii Alexandru Ciocalteu, Costel Ovidenie, Dan Mocanescu, Ion Stoica, Olguta Cocrea, Bogdan Cantaragiu, Dan Grigore, Daniel Ionescu si Mircia Giurgiu au depus la Camera o propunere legislativa de completare a Legii nr.
google-analytics.com