Cautare

11708 de rezultate pentru "nr" (2.75 secunde)
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu se afla de ieri la Paris pentru a incerca, timp de doua zile, sa convinga oficialitatile franceze de necesitatea ratificarii Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana si pentru intensificarea relatiilor dintre cele doua state.
Deputatul democrat Ioan Oltean (foto) a declarat ieri ca intre schimbarea presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului si modificarea Legii nr. ... Modificari cu aplicare din 2008 Ioan Oltean, initiator al unui proiect de modificare a Legii nr.
110 din Legea nr. ... Este bine stiut faptul ca, potrivit propriei legi organice - Legea nr. ... „In schimb, iata ca acum se invoca nelegalitatea unui act administrativ de autoritate cu caracter individual, respectiv Hotarirea Consiliului Judetului Galati nr.
Conducerea Organizatiei judetene Neamt a PSD a lansat la adresa organizatiilor locale ale partidelor din Alianta D.A. o serie de acuzatii privind presiunile carora sunt supusi primarii social-democrati pentru a trece la PNL si PD.
Solicitarea premierului Calin Popescu-Tariceanu de a limita bugetul alocat Camerei Deputatilor si Senatului la acelasi nivel inregistrat in acest an i-a infuriat pe parlamentari.
In cadrul ultimei sedinte a Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PD Salaj, care a avut loc marti, Radu Capilnasiu a anuntat ca se retrage din competitia pentru castigarea fotoliului de presedinte al organizatiei judetene, preferand sa se gandeasca la "esalonul doi", si anume la fotoliul de presedinte executiv.
Conservatorii au renuntat la corelarea acestui proiect cu Legea minoritatilor Nationale si au hotarat sa modifice Legea nr. 67/2004 privind alegerea autoritatilor administratiei publice locale.
Majoritatea romanilor se pronunta pentru votul uninominal, dar si pentru alimente mai ieftine si pensii mai mari. Acest lucru reiese atat dintr-un sondaj dat ieri publicitatii, cat si din discutiile directe cu cetatenii ale liderului PSD Mircea Geoana.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cosmin Gusa, a prezentat ieri la Camera Deputatilor proiectul unei motiuni simple cu titlul „Ce faceti cu petrolul Romaniei?“, pe care o va inregistra la Biroul Permanent dupa ce va strange numarul necesar de semnaturi, minimum 50 de deputati.
PD Covasna il va sesiza pe premier in legatura cu fosta stema a judetului Trei Scaune, amplasata in urma cu doua saptamani pe frontispiciul Consiliului Judetean Covasna, sustinand ca insemnul este ilegal si cerand un control in acest sens.
Presedintele Traian Basescu a trimis ieri Senatului Romaniei cererea de reexaminare a Legii privind respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 99/2005 pentru modificarea si completarea Legii nr. ... B al articolului 12 din Legea nr.
Organizatia PSD Gorj a primit, anul trecut, cele mai multe sponsorizari dintre formatiunile politice din judet, sumele virate din partea agentilor economici ajungind la 1,3 miliarde de lei.
Firma Korea Hydro and Nuclear Power s-a aratat interesata sa participe la construirea Unitatii nr. 3 a Centralei Nucleare Cernavoda, iar presedintele companiei Samsung, Chung Woo Taik, a afirmat ca Romania ramane un partener extrem de important pentru firma coreeana.
Parlamentarii au dezbatut si adoptat in pas alergator articolele si amendamentele noilor regulamente. Totusi, in urma negocierilor de marti dintre Putere si Opozitie, parlamentarii s-au relaxat cam mult si nu au reusit sa mentina stabilitatea cvorumului.
a€žMinoritatile care sunt in subminoritate numerica substantiala ar trebui sa aiba automat reprezentare in judetele Bistrita sau Hunedoara. Deci, Legea nr. 215 privind administratia publica locala trebuie modificataa€œ, a explicat Frunda.
Deputatul PSD Claudiu Manda a anuntat, intr-o conferinta de presa, candidatura lui Vasile Bulucea la titlul de cetatean de onoare al Craiovei.
Deputatul conservator Romeo Octavian Hanganu a depus ieri la Secretariatul General al Camerei Deputatilor o solicitare adresata directorului SRI pentru lamuriri asupra unor afirmatii in legatura cu liderul Partidului Coservator, Dan Voiculescu.
Astfel, Liga Pro Europa solicita CNCD a€žsanctionarea celor doi senatori PRM, avand in vedere prevederile Ordonantei nr.
Comisia de administratie publica a respins initiativa legislativa a lui Oltean, cu motivatia ca primarii si viceprimarii sunt alesi, conform Legii nr.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a iesit ieri cu o afirmatie socanta. Primul ministru a declarat la Palatul Parlamentului ca nu are informatii potrivit carora i-ar fi inregistrate convorbirile telefonice, dar ca acest lucru este totusi foarte probabil.
google-analytics.com