Cautare

11708 de rezultate pentru "nr" (2.80 secunde)
Senatorul PD afirma, intr-un comunicat remis ieri Agentiei Mediafax, ca Rodica Stanoiu a fost pusa sub urmarire penala in dosarul „Stenogramele PSD“, iar procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului General o cerceteaza sub aspectul infractiunii prevazute la articolul 13 din Legea nr.
Presedintele PNL Prahova, Dinu Patriciu, a cerut la sfarsitul saptamanii trecute partenerilor din Alianta schimbarea din functii a presedintelui Florin Anghel (foto) si a vicepresedintelui CJ Prahova, care au demisionat din PNL.
Constantin Contac nu mai este presedinte al Consiliului Judetean (CJ). Dupa cum anticipam in numarul trecut, prefectul Cristian Roman a semnat ordinul prin care dispune incetarea mandatului liderului PSD.
Am propus de asemenea modificari la Legea nr. 50, la Legea nr. 393 privind Statutul Alesilor Locali si la Legea nr.
Presedintele PD Salaj, Viorel Stanca, a declarat in cadrul conferintei de presa care s-a desfasurat vineri, 2 septembrie, ca in problemele partidului se amesteca persoane din afara lui, reprezentand cercuri de interese economice.
Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, alti 14 primari si opt consilieri judeteni prahoveni, fosti membri PNL, vor trece la Partidul Democrat.
Purtatorul de cuvant al Casei Judetene de Pensii Bistrita, Ioan Turc, spune ca cea mai mare pensie din judet o are un fost senator PN¥CD.
Anca Ene este membra a Comisiei nr. ... Marin Costel este membru al Comisiei nr. ... 7 - 2 Lupu Nistor este membru al Comisiei nr. ... Alaturindu-se colegei sale, plecata mai din timp, Anca Ene, Adelina Hristea a dezechilibrat iarasi PSD-ul, Comisia nr. ... In Comisia nr. ... Astfel, in Comisia nr.
Sondajul efectuat de „Grupul de Studii Sociale 2000“ in perioada 8-13 septembrie 2005, la comanda Multimedia Political Communication, releva faptul ca 50,19% dintre romani considera ca directia in care merge Romania este gresita.
nr. 62 alin. 3 din Constitutie, numarul deputatilor si al senatorilor se stabileste prin Legea electorala si, in consecinta, pentru reducerea numarului acestora nu este nevoie de un referendum, ci doar de modificarea legii.
Scandalul din Parlament a avut ecou si in plan international si risca sa compromita toate eforturile depuse pana acum pentru a da bine in ochii europenilor.
Comisarul european pentru extindere, Olli Rehn, a apreciat la Bratislava, in urma unei intalniri cu premierul Tariceanu la Congresul liberalilor europeni, evolutiile tarii noastre in privinta reformei sistemului juridic si in domeniul concurentei.
Astfel, ei s-au pronuntat prin vot final pentru modificarea unui articol din Legea arendarii nr. 16/1994, care va permite arendarea bunurilor agricole de catre cetateni straini, apatrizi sau firme straine, de la data intrarii Romaniei in Uniunea Europeana.
Este vorba despre hotararile Guvernului nr. ... Potrivit senatorului PSD, prima dintre ele se refera la modificarea anexei la Hotararea Guvernului nr.1290/2000 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii „Modernizarea strazilor urbane in Bucuresti - reabilitare strazi“.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri ca isi va vinde colectia de autografe celebre, manuscrise si documente istorice, colectia numismatica si biblioteca de peste 10.000 de volume, dintre care unele sunt carti rare, pentru a face rost de banii necesari infiintarii unui post de televiziune.
Procesul intentat de consilierii Aliantei D.A. conducerii Consiliului Judetean Constanta privind ilegalitatea constituirii CJC se prelungeste.
Deputatul Partidului Conservator (PC) Nicolae Popa a solicitat Biroului Permanent al Camerei Deputatilor convocarea guvernatorului BNR pentru saptamana viitoare. In opinia deputatului conservator, Mugur Isarescu trebuie sa vina in Parlament pentru a lamuri situatia „dezastruoasa“ generata de liberalizarea cursului valutar.
Presedintele PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca votul pentru alegerea vicepresedintelui Consiliului Judetean Galati va fi reluat. Intrebat daca vor fi sanctionati cei care au votat in favoarea PSD, Tariceanu a spus ca nu se poate identifica cine a votat gresit intr-o procedura de vot secret.
google-analytics.com